szprota Re: Odliczamy!! 18.09.06, 20:22 owszem, można powiedzieć, że ta książka będzie dzieckiem piątku :) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Odliczamy!! 18.09.06, 20:46 Taaaak, a w ostatniej chwili przesuną termin premiery!;-) Odpowiedz Link
szprota proszę nie krakać 18.09.06, 20:55 jam się nastawiła, że w piątek przed pracą poginam świńskim truchtem do Empiku i nie przyjmuję do wiadomości żadnych przesunięć! Odpowiedz Link
refiona Re: proszę nie krakać 18.09.06, 21:10 He he dziś widziałam jedną z księgarni we Wrocławiu całą obklejoną plakacikami, że juz w piątek "czarna polewka" z 10% rabatem na dodatek:) Odpowiedz Link
anulka_85 Re: proszę nie krakać 18.09.06, 21:22 Hm, a co to za ksiegarnia, jesli mozna spytac? :-) Bo skoro oferują rabacik, to tam bym właśnie kupiła :-) Odpowiedz Link
refiona Re: proszę nie krakać 18.09.06, 22:13 No chyba mogę powiedzieć, w końcu to nie reklama, tylko informacja, prawda? :) Matras - są chyba w każdym większym mieście. Tylko nie wiem, czy wszedzie mają ran rabat. Odpowiedz Link
asiunia311 Re: proszę nie krakać 18.09.06, 22:15 Matras, powiadasz?...Ciekawe, że w sprzedaży hurtowej tego "rabaciku" już nie stosują... Odpowiedz Link
szprota Re: proszę nie krakać 19.09.06, 11:42 w Łodzi tej zniżki nie widzę, ale zważywszy, że matrasy są tam, gdzie empiki (w guanerii ludzkiej i manufuckturze), będę miała okazję sprawdzić namacalnie :) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: proszę nie krakać 18.09.06, 21:51 A ja, kończąc delegację w Katowicach, nawrócę do Empiku przed powrotem do Poznania!!! Odpowiedz Link
magda_b Re: proszę nie krakać 19.09.06, 11:57 w moim miasteczku, w jedynej księgarni, dowiedziałam się wczoraj, że nie wiadomo czy CP bedzie na czas, bo oni teraz głównie podręczniki wożą :( Już się tak nastwiłam na czytelniczy weekend, a tu może byc klops... Najbliższy empik w Katowicach, ale aż taką desperatką nie jestem, poczekam najwyżej te klika dni :) Odpowiedz Link
croyance Re: proszę nie krakać 19.09.06, 23:54 Weekend jak weekend, ja to chyba na swieta dopiero przeczytam, chyba, ze mi staruszkowie przysla w paczce :-DDD Odpowiedz Link
dolmadakia Re: proszę nie krakać 19.09.06, 15:04 the_dzidka napisała: > A ja, kończąc delegację w Katowicach, nawrócę do Empiku przed powrotem do > Poznania!!! > Ja też tam mam zamiar kupić.Też w piątek.Zostaw coś dla mnie:-) Odpowiedz Link
kotbert A robisz już zapisy 19.09.06, 21:29 chętnych czytaczy? Bo mnie biednego kutka nie stać, a umieram z ciekawości:] Odpowiedz Link
szprota o w mordę! Kotberet! 19.09.06, 23:56 jesteś pierwsza w kolejce, jakby co. no, druga po Mamie. odezwij się, jak będziesz w jakichś cywilizowanych okolicach :P Odpowiedz Link
supervixen Re: Odliczamy!! 19.09.06, 18:52 Już jest! Czarna polewka, oczywiście;) Nie wszędzie - akurat byłam dziś na większych zakupach i wypatrzyłam książkę w małej księgarni w centrum handlowym (kasjerka powiedziała, że biorę przedostatni egzemplarz) Natomiast ani w Empiku, ani w Kolporterze nie było (akurat te przybytki odwiedziłam) Informacja dla gdańszczanek - ta księgarnia to Muza w Madisonie:) Lecę sobie zrobić herbatę i siadam do czytania:) Odpowiedz Link
myself-m Re: Odliczamy!! 19.09.06, 19:08 Ochhhhh Już się zrywałam i leciałam!!!, kiedy doczytałam, że to przedostatni egzemplarz... To pewno nie mam już dziś szans. Jedynie nadzieję, że jutro dowiozą. Swoją drogą, Żabę (bodajże) też kupiłam w Muzie parę dni przed premierą. Dobre to jest, chyba. Odpowiedz Link
jedynataka Re: Odliczamy!! 20.09.06, 00:02 jak to już jest? a ja nie byłam jeszcze w księgarni? jutro z samego rana lecę na rekonensans! czyli od dziś do przeczytania: żegnam, pojawię się po lekturze. Odpowiedz Link
supervixen Re: Odliczamy!! 20.09.06, 15:46 To prawda, ja też już wcześniej kupiłam tam jakąć książkę przed premierą, więc wczoraj wybierając się w tamte okolice miałam cichą nadzieję, że może, może...:) Przypuszczam, że szybko im zeszły te Czarne Polewki, bo nowości mają znakomicie wyeksponowane na tym regaliku, prawie że w drzwiach;) Trudno ich nie zauważyć przechodząc obok sklepu;) Książka już przeczytana:) Odpowiedz Link
myself-m Re: Odliczamy!! 20.09.06, 18:12 Owszem, widoczne juz z daleka :) Zakup poszedł sprawnie, u mnie też książka od jakichś dwóch godzin - przeczytana ;) Odpowiedz Link
myself-m Re: Odliczamy!! 20.09.06, 21:51 Dobra. Miałabym powiedzieć zastępom wyczekujących piątku internautów, że niedobra? Ready4freddy, ciekawam, jak Ci sie spodoba przewijająca się tam gdzieniegdzie Pulpecja :> Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Odliczamy!! 20.09.06, 22:14 ha, zebym to wiedzial, kiedy przeczytam CP... no coz, zobaczymy :) Odpowiedz Link
jamniczysko Re: Odliczamy!! 21.09.06, 08:04 Wczoraj po pracy obleciałam Empik i dwa Matrasy, pomna, iż "Trolla" i "Żaba" ukazały się parę dni przed oficjalną premierą, ale guzik. Wrrr. A tak mi było trzeba balsamu na mą biedą duszę... :-( Odpowiedz Link
agisek Re: Odliczamy!! 20.09.06, 13:39 Mieszkam na Przymorzu i do Madisona nie chce mi się jechać nawet dla "Czarnej polewki" do Gdańska. Mam nadzieję, że do piątku pojawi się w Empiku. Odpowiedz Link
szaroburka To już JUTRO! 21.09.06, 09:34 Ja już zarezerwowałam sobie wolne popołudnie i wyłączam telefon ;-) Odpowiedz Link
szprota ech :) 21.09.06, 10:53 pewnie kupię jutro, ale wątpię, czy zdążę przeczytać przed pracą :( Odpowiedz Link
nikadaw1 Re: ech :) 21.09.06, 12:00 a jest cos o Pyziaku? plizz, ten co przeczytał(a), niech powie tylko "tak" lub "nie" moja ksiązka jest jeszcze w merlinie :( Odpowiedz Link
nabla_7 Re: ech :) 21.09.06, 18:14 Tak sobie Was poczytałam no i poleciałam do ksiegarni mimo że całkowicie kolidowało mi to z moimi planami na dziś. W każdym razie wieczór mam już zajęty. :-) Odpowiedz Link