Dodaj do ulubionych

Opis forum.

26.09.06, 11:34
Moze czas juz zmienic na "dopuszczamy też pochwały, ale konstruktywne. Bez wyzwisk" ? :)
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Opis forum. 26.09.06, 16:55
      A nazwę na "Byli fani Małgorzaty Musierowicz"?
      • agnieszka_azj Re: Opis forum. 26.09.06, 18:42
        Ja bym "fanów" zmieniła na "oprawców" ;-)))
        • limotini Re: Opis forum. 26.09.06, 19:44
          Żeby zaraz oprawcy... Może "Rozczarowani fani Jeżycjady"?
        • weronika753 Re: Opis forum. 26.09.06, 20:00
          Nie sądzę, żeby trzeba było aż tak zmieniać wstęp do tego Forum. Przecież my
          naprawdę bardzo lubimy powieści MM, a krytykujemy dlatego, że pragniemy, aby one
          były oraz doskonalsze i lepsze. Cały czas chcemy odkrywać w Jeżycjadzie to, co
          nas zafascynowało na początku cyklu i dlatego nie zgadzamy się na spłaszczenie
          fabuły i robienie z pięknej opowieści kolejnych odcinków telenoweli.
    • ryza_malpa1 Re: Opis forum. 26.09.06, 20:13
      Heh, slotna, przyszło mi wczoraj dokładnie to samo do głowy.
      Zastnawialam się "Gdzież ci fani wszyscy poszli???".
      • the_dzidka Re: Opis forum. 26.09.06, 20:23
        Jak to poszli? Ja jestem :)
    • agnieszka_azj Re: Opis forum. 27.09.06, 00:26
      Forum nalezy przemianować na: Malkontenci Małgorzaty Musierowicz ;-)))
    • slotna Re: Opis forum. 27.09.06, 09:13
      Albo zamiast fani, moze koffani - zblizymy sie tym samym do mlodziezy stad: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25788&w=49284132 , i lepszy z nas bedzie target.
      • meduza7 Re: Opis forum. 27.09.06, 22:40
        koffani, o tak. I w każdym poście będziemy sobie zasylać tysiące słodkich
        buziaczków. I papatki.
        Mam kumpelę - trzydziestoletnią - która używa takiego języka. Grrrr, zęby mi
        cierpną.
        • paris4 Re: Opis forum. 28.09.06, 13:53
          Wczoraj po dokończeniu "Czarnej polewki" chciałam dołączyc do użytkowników
          forum "Fani MM", ale jakoś ich tu nie znalazłam;)
          • troppo_bella Re: Opis forum. 28.09.06, 13:54
            Oj, napisz coś, a nie narzekaj.

------------
            • paris4 Re: Opis forum. 28.09.06, 13:56
              Jakoś nie odnajduję się w tym zamieszaniu. Jak emocje fanów trochę przycichną
              to pewnie i popełnię kilka postów;)
              • magda_b forma forum 28.09.06, 16:49
                zajrzałam na forum fanek wyszukane w guglu (ktoś tu coś o tym pisał, ale wątków
                jest w tej chwili tyle, że się gubię), pomijam poziom wypowiedzi bo przejrzałam
                tylko kilka stron, ale ta szata graficzna!!! Potraficie czytać takie fora i
                prowadzić dyskusje, gdzie więcej zajmują te badziewiaste rysuneczki, zdjęcia,
                buźki i inne (okrrrropne!)??? GW idealna nie jest,ale jak dla mnei o wiele
                bardziej przejrzysta...:)
                • k_linka Re: forma forum 28.09.06, 16:55
                  Ja tez nie przepadam za tamta rozbuchana grafika. Wstawic post pewnie bym
                  umiala, ale nie wiem jak sie te rysunki wstawia... Na wszellki wypadek
                  ograniczam sie to tego forum
                  • dakota77 Re: forma forum 28.09.06, 17:00
                    ja pisalam o tamtym forum:). Nie, ja tez nie lubie forow zbyt rpzbuchanych
                    graficznie, ale taki uklad dyskusji jak tam jest wygodniejszy. Chodzi mi o to,
                    ze nowy post zawsze trafia na koniec. Na Gazecie trzeba spedzic nieraz sporo
                    czasu szukajac nowego wspisu wsrod staych.
                    • k_linka Re: forma forum 28.09.06, 17:20
                      Albo kliknac na "od najnowszego" przy "sortuj". Tylko w takim ukladzie nie
                      widac kto komu odpowiada i na co, co przy dluzszych watkach (np "Czarna
                      polewka" - kto juz czytal") jest malo praktyczne:)
                      • dakota77 Re: forma forum 28.09.06, 17:23
                        No wlasnie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka