slotna 26.09.06, 11:34 Moze czas juz zmienic na "dopuszczamy też pochwały, ale konstruktywne. Bez wyzwisk" ? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: Opis forum. 26.09.06, 16:55 A nazwę na "Byli fani Małgorzaty Musierowicz"? Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: Opis forum. 26.09.06, 18:42 Ja bym "fanów" zmieniła na "oprawców" ;-))) Odpowiedz Link
limotini Re: Opis forum. 26.09.06, 19:44 Żeby zaraz oprawcy... Może "Rozczarowani fani Jeżycjady"? Odpowiedz Link
weronika753 Re: Opis forum. 26.09.06, 20:00 Nie sądzę, żeby trzeba było aż tak zmieniać wstęp do tego Forum. Przecież my naprawdę bardzo lubimy powieści MM, a krytykujemy dlatego, że pragniemy, aby one były oraz doskonalsze i lepsze. Cały czas chcemy odkrywać w Jeżycjadzie to, co nas zafascynowało na początku cyklu i dlatego nie zgadzamy się na spłaszczenie fabuły i robienie z pięknej opowieści kolejnych odcinków telenoweli. Odpowiedz Link
ryza_malpa1 Re: Opis forum. 26.09.06, 20:13 Heh, slotna, przyszło mi wczoraj dokładnie to samo do głowy. Zastnawialam się "Gdzież ci fani wszyscy poszli???". Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: Opis forum. 27.09.06, 00:26 Forum nalezy przemianować na: Malkontenci Małgorzaty Musierowicz ;-))) Odpowiedz Link
slotna Re: Opis forum. 27.09.06, 09:13 Albo zamiast fani, moze koffani - zblizymy sie tym samym do mlodziezy stad: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25788&w=49284132 , i lepszy z nas bedzie target. Odpowiedz Link
meduza7 Re: Opis forum. 27.09.06, 22:40 koffani, o tak. I w każdym poście będziemy sobie zasylać tysiące słodkich buziaczków. I papatki. Mam kumpelę - trzydziestoletnią - która używa takiego języka. Grrrr, zęby mi cierpną. Odpowiedz Link
paris4 Re: Opis forum. 28.09.06, 13:53 Wczoraj po dokończeniu "Czarnej polewki" chciałam dołączyc do użytkowników forum "Fani MM", ale jakoś ich tu nie znalazłam;) Odpowiedz Link
troppo_bella Re: Opis forum. 28.09.06, 13:54 Oj, napisz coś, a nie narzekaj. ------------ Odpowiedz Link
paris4 Re: Opis forum. 28.09.06, 13:56 Jakoś nie odnajduję się w tym zamieszaniu. Jak emocje fanów trochę przycichną to pewnie i popełnię kilka postów;) Odpowiedz Link
magda_b forma forum 28.09.06, 16:49 zajrzałam na forum fanek wyszukane w guglu (ktoś tu coś o tym pisał, ale wątków jest w tej chwili tyle, że się gubię), pomijam poziom wypowiedzi bo przejrzałam tylko kilka stron, ale ta szata graficzna!!! Potraficie czytać takie fora i prowadzić dyskusje, gdzie więcej zajmują te badziewiaste rysuneczki, zdjęcia, buźki i inne (okrrrropne!)??? GW idealna nie jest,ale jak dla mnei o wiele bardziej przejrzysta...:) Odpowiedz Link
k_linka Re: forma forum 28.09.06, 16:55 Ja tez nie przepadam za tamta rozbuchana grafika. Wstawic post pewnie bym umiala, ale nie wiem jak sie te rysunki wstawia... Na wszellki wypadek ograniczam sie to tego forum Odpowiedz Link
dakota77 Re: forma forum 28.09.06, 17:00 ja pisalam o tamtym forum:). Nie, ja tez nie lubie forow zbyt rpzbuchanych graficznie, ale taki uklad dyskusji jak tam jest wygodniejszy. Chodzi mi o to, ze nowy post zawsze trafia na koniec. Na Gazecie trzeba spedzic nieraz sporo czasu szukajac nowego wspisu wsrod staych. Odpowiedz Link
k_linka Re: forma forum 28.09.06, 17:20 Albo kliknac na "od najnowszego" przy "sortuj". Tylko w takim ukladzie nie widac kto komu odpowiada i na co, co przy dluzszych watkach (np "Czarna polewka" - kto juz czytal") jest malo praktyczne:) Odpowiedz Link