annae 01.06.03, 20:11 Nadzieji mi brak Słów mi brak Sił mi brak Wsztstko jest pustką, A w pustce nie ma nic Ta nicość - mój wróg Przyjaciela - brak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gooblin Re: Mój najkrótszy wiersz 01.06.03, 22:42 Nie śmiem podejmować się oceny, ponieważ bardzo się cieszę, że forum żyję. Jednak z tego co piszesz, można coś wywnioskowaći ma to sens. Udany. Niedługo opublikuję kilka swoich dzieł:P Kurcze, cholernie miło. Powstaje takie małe internetowe koło literackie... Naprawdę super! Aż łezka w oku się kręci... Odpowiedz Link
quba Re: Mój najkrótszy wiersz 21.06.03, 10:57 annae napisała: > Nadzieji mi brak > Słów mi brak > Sił mi brak > Wsztstko jest pustką, > A w pustce nie ma nic > Ta nicość - mój wróg > Przyjaciela - brak talentu takoż Bozia nie dała Odpowiedz Link
zago601 Re: Mój najkrótszy wiersz 14.08.03, 09:37 Nie oceniam, ale jeśli możesz napisz jeszcze kilka kawałków. Jeśli pozwolisz ja również chętnie zamieszczę parę moich kawałków na Twoim forum.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
reptar Re: Mój najkrótszy wiersz 21.09.03, 01:31 annae napisała: > Nadzieji mi brak > Słów mi brak > Sił mi brak > Wsztstko jest pustką, > A w pustce nie ma nic > Ta nicość - mój wróg > Przyjaciela - brak Pozwól, że jako remedium polecę Ci coś takiego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=4341599&a=4342010 Odpowiedz Link
ormond Re: Mój najkrótszy wiersz 03.10.03, 09:55 annae napisała: > Nadzieji mi brak > Słów mi brak > Sił mi brak > Wsztstko jest pustką, > A w pustce nie ma nic > Ta nicość - mój wróg > Przyjaciela - brak Cale szczescie, ze taki krotki, bo az zeby bola gdy sie czyta... Odpowiedz Link
kreskator Re: Mój najkrótszy wiersz 18.10.03, 16:38 no to ja też rzucę swój najkrótszy: *** leżę w wielu płaszczyznach nie kreśl palcem konstelacji Odpowiedz Link
quba Re: Mój najkrótszy wiersz 28.05.04, 17:30 annae napisała: > Nadzieji mi brak > Słów mi brak > Sił mi brak > Wsztstko jest pustką, > A w pustce nie ma nic > Ta nicość - mój wróg > Przyjaciela - brak wracam raz jeszcze do twego wiersza ma być : nadziei a nie nadzieji Odpowiedz Link
sid_leniwiec Re: Mój najkrótszy wiersz 25.10.04, 15:20 Jestem nikt Tracisz czas na swój pierwszy zryw, myślisz, przeciez jestem dobry. Po nieudanej prubie byca kims, stajesz przed prawdą przed wyrocznia własnego sumienia. Co słyszysz? Bo ja nic. Odpowiedz Link
fnoll Re: Mój najkrótszy wiersz 30.10.04, 22:51 nie ma nic gdzie rzucisz okiem tam jest - o! Odpowiedz Link
krzycho88 Re: Mój najkrótszy wiersz 28.11.04, 20:40 Gdy nam smutno Czy naprawdę w zaciszu nam siedzieć Tak napręwdę przyjrzyj się wszystkim dokoło Nie czekaj aż ktoś przyjaźnie do Ciebie zawoła Łudzi jest pełno którzy potrzebują pomocy Może to Ty osuszysz komuś zapłakane oczy Nic tak nam sił nie dodaje Jak radość którą daje nasze działanie. 88 Odpowiedz Link
dirt0001 może nie najkrótszy ale mój 13.03.05, 19:40 jak laka karmiona kłamstwami pękło mi serce... zostałam sama porzucona, zostawiona nie chcę tak żyć nie chce teraz budzić sie, zasypiać, oddychać- być spuszczę swój wzrok nie pozwolę sie bić choć cierpie grzebiąć sie we krwi nie mam sił by trwać tak bardzo sie zaiodłam i nie chcę tu być! to jednak musze żyć! a ciebie to nic nie interesuje... uciszcie mój krzyk. Odpowiedz Link