nioszka 21.02.07, 12:28 Bebe i Mariannę Burczykowską? :) (ps. to nowa zabawa, może zaskoczy? Szukamy powiązań, najlepiej odległych i absurdalnych :D ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ready4freddy Re: co łączy 21.02.07, 14:14 plec? chodzenie do tej samej klasy? znajomosc z Dambo? ps. musze cie dodac, bo mi sie ten nowy nick nie wyswietla na zielono. co to za zmienianie nikow, sie pytam? :) Odpowiedz Link
nioszka Re: co łączy 21.02.07, 14:45 wszystko pasuje, o klasę mi konkretnie chodziło ps.to jest stary-nowy nick, kiedyś wyłącznie plażowy :D, nie mam chwilowo większej kasy na nowe ciuchy, to se chociaż nick zmienię ;) Odpowiedz Link
onion68 Re: co łączy 21.02.07, 20:19 Czyżbyś miała na myśli plaże... południa? ;) Jeśli tak, witaj w klubie :) Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: co łączy 21.02.07, 17:10 nioszka napisała: > dobra, a Pyziaka i pana Jankowiaka? Awantura w holu liceum Żeromskiego - ten drugi wziął tego pierwszego za tajniaka. Co łączy Anię i Norę (córeczki Pulpecji) z Ulką Kołodziejanką ??? Odpowiedz Link
iwoniaw Re: co łączy 21.02.07, 17:54 Co łączy Anię i Norę (córeczki Pulpecji) z Ulką Kołodziejanką ??? Baltona oczywiście. Ojciec pierwszych i wujek drugiej znaczy ;-) Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: co łączy 21.02.07, 17:57 Tudzież Dziedek z "Szóstej klepki" będący ich wspólnym pradziadkiem ;-) Odpowiedz Link
k_linka Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 12:36 Wzajemna niechec? Brak matki? Duza samodzielnosc zyciowa? Pokoj u Kowalików? Poligrafia? Odpowiedz Link
nioszka Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 13:17 k_linka, dawaj Twoją:) ps. nikomu się nie chce? <buuu, chlip, chlip> Odpowiedz Link
iwoniaw Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 18:19 > Pokoj u Kowalików? O to mi chodziło :-) Dawaj zagadkę. Odpowiedz Link
the_dzidka Na tym polega problem 22.02.07, 22:05 > > Pokoj u Kowalików? > O to mi chodziło :-) Dawaj zagadkę. Ciężko się zorientować, o co chodzi Pytkom, bo jak to ktos kiedyś zauważył, w Jezycjadzie mamy do czynienia nieledwie z chowem wsobnym, i wątków łączących rozmaite postacie jest bardzo wiele. Trudno zgadnąc, co akurat Pytek miał na myśli. Każda odpowiedź wydaje się równie dobra. Odpowiedz Link
k_linka Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 22:14 No to wymyslcie co laczylo Ignacego B. i Jozka Kowalika :) Odpowiedz Link
jottka Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 22:23 powinowaci som:) proste - józek jest bratem mamerta, mamert to teść elki, elka to córka zięcia ignacego be cnd:) Odpowiedz Link
k_linka Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 22:49 No wlasciwie to nie o to mi chodzilo, niemniej racje masz. I rzeczywiscie proste jak drut. Twoj ruch. Jeszcze zdradze ze chodzilo mi o wspolnote pasji jednego i zawodu drugiego - rybolowstwo :))) Odpowiedz Link
jottka Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 22:57 yyy, to trzeba jeszcze zagadke?? no to co łączy anielę i smoktunowskiego? Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 23:16 co łączy anielę i smoktunowskiego? Oboje grali w "Hamlecie" ;-) Co łączy Piotra Ogorzałkę i Eugeniusza Jedwabińskiego (oprócz Gienowefy - Aurelii) ??? Odpowiedz Link
k_linka Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 23:23 Obaj pochodza z Pobiedzisk. Moze byc? Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: Iwoniaw - Twoja kolej n/t 22.02.07, 23:35 Brawa dla tej Pani !!! :-))) Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: co łączy 23.02.07, 17:25 Skoro nie ma chętnych, to jeszcze raz ja... Co łączy Karinę Majchrzak i Józefa Pałysa ? (Nie chodzi mi o to, ze się kiedys spotkali ;-)) Odpowiedz Link
alitzja Re: co łączy 23.02.07, 21:02 Nie:) Jeśli nikt nie wpadnie, to oczywiście uznam. Ale może jeszcze popróbujemy? Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: co łączy 26.02.07, 02:07 tygrys2112 napisała: > co łączy Fryderyka i Almę Pyziak Niechec do Laury? :P Odpowiedz Link