Dodaj do ulubionych

> PONIEDZIAŁEK <

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 07:52

Witam ! W piękny, słoneczny dzionek !!!
JEEEST TAAAM KTOOOO ... ????????????????

Hmmm??? Wygląda na to, że jeszcze wszyscy śpią ?!
D L A C Z E G O ??????
Monia, Elfie, Rycerzu Jarosławie !!! Meve - przebywająca w domowych
pieleszach !!!
Czekam !
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 08:43
      Wazne sprawy wagi lesnej :)
    • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 09:06
      Za pozwoleniem, w poniedziałek rano WYŁĄCZNIE się śpi.
      Ale ja na przykład zaczynam już uchylać lewego oczka...
      • Gość: Nala Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 09:11

???????????????????????
        Zatem lisiczka, ewentualnie wiewióra ?! :-)))
        • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 09:19
          Tylko w chwilach maksymalnego zwiewiórzenia.
          Tak jak nad śniadankiem.
          Biały serek z rzodkiewką i szczypiorkiem.Chleb z masłem. Kawa z mlekiem.
          • Gość: Nala Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 09:26

:-))))))
            Jak przystało na NIE!-typową wiewiórę !
            :-)))

SMACZNEGO !!!
            • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 09:31
              Myślałam, że skuszę Tigesa tymi rzodkiewkami, a on śpi. Ja go kocham, a on śpi.
              A tu chłodno, ale słoneczko prześwituje i można by się nawet wybrać na spoacer,
              tyle że wy pewnie nietutejsi...
              Pytanie dnia: Czy świat zawsze musi być taki popieprzony?
              • Gość: Nala Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 09:45

To zależy gdzie mu te rzodkiewki podtykasz ? :-)

Odp. ad. - "Pytanie dnia".
                - Nie, nie zawsze, ale niestety przeważnie ! -

Cholerka, ale ze mnie zrobiła się pesymistka ! Ciekawe czemu ?
                :-)
                • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 09:52
                  Jak to gdzie? Prosto pod ten uroczy, piegowaty nos...Liczę na to, że otworzy
                  chociaż jedno ze swych elfich brązowych oczu, mrugnie do mnie i powie:
                  Dziiieeeń .... zieeew.... dobry wiewióreczko...
                  Albo taka kanapka z żółtym serem i pomidorem... Poezja.
                  • Gość: Nala Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 10:02

...mmmmm......!!!
                    Ja JUŻ! czuję ten zapach !!! MNIAMMMM......!

Tak apetycznie to przedstawiasz, że już zgłodniałam.
                    Chyba coś zjem. !!!

P.S. Elfie ! Co z Tobą ?????????? :-)
                    • Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:10
                      :D zyje zyje ... :) .. tylko kurcze Yula moze sie zdziwic ta konwersacja i "z
                      nerw" potraktowac niewinne osoby z blyskawicy ;) za to "ja go kocham" ;)...
                      • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 10:13
                        Yula? YULA??? Ach, TA Yula! To przepraszam, sama zjem śniadanko.
                        Szkoda.
                        • Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:15
                          Jak nabardziej elfia panna i jak najbardziej moja Luba :).. Mam nadzieje ze
                          serduszka za bardzo nie zlamalem.
                          • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 10:18
                            Raz złamanego wiewiórczego serca już się bardziej nie da złamać.
                            Ale myślałam, że śniadanko do niczego nie zobowiązuje, o ile nie jest niczym
                            poprzedzone.
                            Przynajmniej się obudziłeś...
                            • Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:21
                              :) ... no to mile :) .. sniadanko niczego sobie :) dziekuje bardzo .
                    • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 10:11
                      Tiges wstawaj... stygnie jajecznica na boczku z cebulką...omlet z groszkiem...
                      tost z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym albo nutellą i plasterkami
                      bananów...tort z wietrzyka w księżycowym blasku...sześć komarów nadziewanych w
                      konwaliowym sosie....
                      Tiges otwórz oczko!
                      • Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:17
                        Dawno juz otwarlem .. na razie biegam po lesie, aby sprawdzic czy orki sie nie
                        pokazaly ;)
                        • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 10:20
                          Pójdę już... kto nie ma szczęścia w wiewiórzeniu, ten ma przynajmniej dobre
                          śniadanko...
                          • Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:21
                            eee ... nie odchodz :)).. Tu sie kreci jakis rycerz .. nie wiem czy zajety ale
                            zbroje ma niczego sobie ;)
              • Gość: Nala Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 09:47
                Gość portalu: RUDA napisał(a):

> tyle że wy pewnie nietutejsi...

Ależ tutejsi, tutejsi, jak najbardziej ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: monia Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 217.97.138.* 29.04.02, 10:11
                  O, jaki cudny poranek...słoneczko i małe obłoczki, i tylko, cholera, zimno cos...
                  Witam!!!
                  A cóż to za rude, puszyste zwierzątko do nas zawitało??? I jake ma pyszne sniadanko!!!
                  • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 10:14
                    Uszanowanie. Chcesz gryza?
                    • Gość: Nala Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 10:19

Cześć Monia !
                      Popatrz, taka miła dziewczyna eee....., chciałam powiedzieć, takie miłe
                      stworzenie, a nasz drogi Elf się boczy ?!?! Dziwny jakiś !?

A swoją drogą, to on najwyraźniej boi się swojej Yuli-elfówny !
                      Czyżby miał jakieś powody ??????????????????
                      • Gość: Tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:19
                        Moj plaszcz antymagiczny gdzies znikl :P.. a elfie panny sa zazdrosne ze hoho ;)
                      • Gość: Nala Re: Śniadanko wiewióry ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 10:23

Na sam widok opisu tego śnadanka (swoją drogą, toż to prawie obiadek!),
                        - ten omlecik ....! mniammm !
                        - ta pachnąca (mmmm..!) jajeczniczka...!

JEEEEEEEEEEEEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 10:24
                        Pożałujcie...chciałam tylko podzielić się śniadankiem a Tiges od razu się
                        schował za Yulę I Srogą y Zazdrostną...
                        Malutkie jestem zwierzątko...
                        I chyba już się schowam...
                        • Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:30
                          :/ ... jak zwykle moja wina ..
                          • Gość: RUDA Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 193.0.117.* 29.04.02, 10:32
                            Mnie tu już nie ma... ale jeszcze zapytam: Dlaczego 'jak zwykle'?
                            • Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:35
                              a tak :D aby poetycznie bylo ;)
                        • Gość: monia Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: 217.97.138.* 29.04.02, 10:32
                          A cóż wy wszyscy dzisiaj tacy aktywni...no, zresztą nic dziwnego...po takim sniadanku..:-)))
                          Czego gryza, Rudzielcze??? Chcę duuużo twarożku w miseczkę i jajecznicy też...No, chyba że to
                          wszystko dla Tigesa miało być....:-((( A swoją drogą, Tigesie, dziwię ci się...takie jedzonko z rana, tak
                          za nic (albo po niczym), a ty się wzdragasz....Eeee, tam...
                          A jajecznica na boczku?
                          Pozdr..:-))))))
                        • Gość: Nala Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 10:34

NIe, nie !!!
                          Nie chowaj się. On się musi oswoić. Nasz drogi Elf jest czasami trochę dziki.

A swoją drogą, to dziwne. Przecież Elf, jako mieszkaniec lasu, powinien znać
                          wszystkie leśnie stworzenia. A zwłaszcza wiewióry, nawet takie, które chodzą na
                          nogach, a niekoniecznie skaczą po drzewach.
                          Chyba naprawdę ma "cykora" przed swoją Lubą ? :-)

• Gość: tiges Re: > PONIEDZIAŁEK < IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:37
                            Czuje sie zaskoczony :D
                            Ledwo z lasu wracam a tu wiewiorka mowi ze mnie kocha i sniadaniem wita ;)
                            Nie na codzien stykam sie z taka sytuacja :)

ps. o ratatuju pamietam
                            • Gość: monia Re: > ojej...:-((( IP: 217.97.138.* 29.04.02, 10:41
                              ...spłoszył się zwierzątek??? :-(((
                              A tak ładnie pisała o tym jedzonku...aż zgłodniałam..:-(((
                              • Gość: tiges Re: > ojej...:-((( IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:43
                                to chyba zaczarowana wiewiorka jest ... Zwykle nie robia takiego sniadanka i
                                nie mowia i nie uciekaja od elfow... ja sie na tym znam .. moze Yula cos
                                poradzi?
                            • Gość: Nala Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 10:41

I widzisz co narobiłeś ???????????????????????
                              Przepłoszyłeś takie miłe i sympatyczne (i pożyteczne) stworzonko !!!!!

Ciekawe jak się teraz zrehabilitujesz ?????????????????????
                              Tyyyyyyyyyyyy.........!!!
                              • Gość: tiges Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 10:44
                                nie chcialem :(
                                • Gość: Nala Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 10:46

IDŹ TERAZ I SZUKAJ JEJ !
                                  Tyyyyyyy......! Ehhhhh......
                                  :-(((
                                  • Gość: monia Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 10:54
                                    ale wiesz, Nalu..z drugiej strony....ona widać potrzebowała Elfa, a nie nas...I sniadanko, najwyraźniej
                                    też nie dla nas było przeznaczone...:-((( Więc nie krzyczmy tak bardzo na NASZEGO biednego
                                    Elfa...Przeraził się biedak, i tyle...A Rude stworzenie może samo wróci....
                                    A COŚ DO ŻARCIA SAMI SOBIE SKRĘCIMY, I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((((
                                    • Gość: Tiges Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 11:03
                                      Gość portalu: monia napisał(a):

> ale wiesz, Nalu..z drugiej strony....ona widać potrzebowała Elfa, a nie nas

Tylko dlaczego tak z nienacka i dlaczego mnie? :/

Elf Mocno Zafrasowany i Zdziwiony (w skrocie EMZiZ)
                                      • Gość: monia Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 11:06
                                        No, co??? Chcesz, żebysmy też się dziwiły, dlaczego ty??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        Fajny jestes Elf, i tyle! :-)
                                      • Gość: Nala Re: :-)))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 11:10

Monia chyba ma rację !!!
                                        Nie bądź taki EMZiZ Elfie nasz drogi !
                                        Wiewióra też kobieta. Mogła się zapomnieć. A w ogóle, to ona nie wiedziała że
                                        masz Yulę. :-)
                                        A dlaczego znienacka i dlaczego Ciebie ???? Któż to wie .... ???

Na razie widać, czuje się się spłoszona i (chyba???) odtrącona.
                                        Szkoda???? A takie zachęcające było to śnadanko.
                                        Jak będzie chciała, to sama wróci ?

• Gość: RUDA Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: 193.0.117.* 29.04.02, 11:05
                                      To jest micha serka i wielka patelnia jajecznicy... mogę się podzielić z
                                      wszystkimi... a Tigesa chciałam mile obudzić żeby skusił się na wyprawę do
                                      Warszawy z Ratatujem... a on od razu się schował za Yulę...
                                      Nie krzyczcie na małą potłuczoną wiewiórkę.
                                      'Niech mnie ktoś przytuli...'
                                      • Gość: tiges Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 11:07
                                        Aaaaa ... to bylo tak od razu :) .. Jak bede w Warszawie to Ratatuja przywioze
                                        bezinteresownie :P
                                        • Gość: RUDA Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: 193.0.117.* 29.04.02, 11:09
                                          I nawet frytek przy piwku też nie?
                                          A czy Yula jest Brynner?
                                        • Gość: tiges Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 11:10
                                          Kurcze ... co do przytulania to ja nie bardzo moge, a rycerz Jaroslaw jest w
                                          towarzystwie plci pieknej ...
                                      • Gość: monia Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 11:08
                                        Ooo, nasza ty biedna, biedna....O, biedne, rude zwierzątko. Chcesz ajerkoniaczku?
                                        Pyszny twarożek zrobiłas..Zupełnie, jakbys wiedziała, że uwielbiam taki z rzodkiewką i szczypiorkiem!
                                        Na słodko to tak sobie...
                                        No, choc do moni..Zycie jest paskudne czasem, prawda, maleńka?
                                        • Gość: RUDA Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: 193.0.117.* 29.04.02, 11:10
                                          Ehe...dokładnie...chlip...chłopy nic nie kumają...a nie masz whisky?
                                          • Gość: Nala Re: Do Tigesa - TYYYY BRUTALU ........ !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 11:15
                                            Gość portalu: RUDA napisał(a):

> Ehe...dokładnie...chlip...chłopy nic nie kumają...a nie masz whisky?

Oooooo, to Ty jesteś jedną z nas !!!!!!!!!!!!!!!!
                                            My też lubimy, eeeeee..., tego....., drineczki ....i ...., takie różne .... !

• Gość: Nala Re: IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 11:13

....oooo, jakie masz ładne, puszyste futerko, NA OGONKU !!!
                                          I jakie błyszczące oczka, i uszka i zą...., aaauuuuu!!!!!!, ząbki !!!
    • Gość: Nala --- ?????????????????????????????? --- IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 11:49

HOOOP, HOOOOOOP.... !!!!!!

Jest tam jeszcze ktoś ??????????????????
      Coście się tak wszyscy spłoszyli ??? Pełno NAS!, a jakoby nikogo (poza mną!)
      nie było ??? :-)))
      No dobra Elfie ! Już nie będę na Ciebie krzyczeć. Obiecuję ! (X)
      Monia !!! Mooniaaa !!! M O O O N I A A A A A ... !!!
      Wiewióraaaaa... !
      Rycerzu Jarosławieeee... !
      Meve (w domciu) !!!
      No co z Wami ???????????????
      • Gość: RUDA Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: 193.0.117.* 29.04.02, 11:55
        Muszem tuoche popuacować, bo mnie z uoboty wywalĄ!!!
        Ale yakby co to na obyadek bendzie zupa oguukowa a na dugie pyeczony uusoś
        fuytki i suuóffka z kapuchy pekińskiey z kukuuydzy.
        A yakby Tiges dau sie namuffić i uciekł Yulli Srogiej y Zazduostney spod uęki,
        to yeszcze dorzucę desser: kisielek tuuaskawkowy.
        Tiges, chodź na obiadek....
        I cała reszta też.
        • Gość: tiges Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 12:00
          Ja jestem tam z wlasnej i nieprzymuszonej woli :), nigdzie wiec nie uciekam :D
          A ze jutro chce miec wolne to dzisiaj mam masiakre :P
          • Gość: RUDA Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: 193.0.117.* 29.04.02, 12:02
            A co Ci caryca Julia da na obiad?
            • Gość: Tiges Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 12:04
              Dzisiaj powinna byc jakas rybka, lub placki ziemniaczane :)
              Od czasu do czasu robi "plow" i "bliny so sliwkami" :)
              • Gość: monia Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:11
                Uwielbiam placki ziemniaczane...:-))) Mmm...
                oj, ja chyba po prostu lubię jesc...To znaczy, oczywiscie nie wszystko...Są rzeczy, za ktorymi nie
                przepadam i bez których mogę się obejsc...
                Acha! I kocham czytać przy jedzeniu...:-)))
              • Gość: RUDA Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: 193.0.117.* 29.04.02, 12:11
                Moich ziemniaczanych po węgiersku nawet Yulla nie przebije ;P
                LUDZIE LUDZISKA SŁUCHAJCIE TIGES MA NIE LUBĄ TYLKO 'LJUBOW'!!!!!
                TRATATATATATATA!
                Wiewiórka pyta: Lubisz puszyste ogonki?
                • Gość: monia Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:15
                  Tigesa pytasz???
                • Gość: Tiges Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 12:16
                  Nie .. jak najbardziej Moje Kochanie :).
              • Gość: Yula Re: --- ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 12:49
                Gość portalu: Tiges napisał(a):

> Dzisiaj powinna byc jakas rybka, lub placki ziemniaczane :)
                > Od czasu do czasu robi "plow" i "bliny so sliwkami" :)

Zgadłeś kotku:)))
                Dziś na obiad frytki i rybki:)))
                • Gość: RUDA Re: --- ? IP: 193.0.117.* 29.04.02, 12:51
                  Hej, ja pierwsza wymyśliłam łososia z frytkami...
                  Nie podkradaj pomysłów wiewiórze!
        • Gość: Nala Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 12:09

Ooooooo....obiadek ??? Fajnie !!!
          Ja tak z okazji Bardzo Długiego Weekendu, pracę traktuję dzisiaj trochę "po
          macoszemu". Ale ciiiiiichooo..., żeby się nie wydało ! :-)
          Tak mi się "czeguś" nie chce dzisiaj robić ...?!

A z tym pysznym obiadkiem poczekajmy może na resztę ?
          MNIAAAMMMM...!
          • Gość: monia Re: --- ?????????????????????????????? --- IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:13
            ...a może jakies mięseczko z grilla???? I micha zielonej sałaty z różnymi rzeczami......
            I małosolny ogóreczek......
            A potem dłuuuuugie, leniwe trawienie...no, albo spacer po lesie (albo po sklepach)...:-)))))
      • Gość: monia Re: --- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:01
        No, jestem, jestem......niestety, obowiazki wezwały.....
        Wyczułam jakąs nową, bratnią duszę...:-))))
        No, to miłe panie - po whiskaczyku małym? Kto chce lodu???
        • Gość: RUDA Re: --- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.0.117.* 29.04.02, 12:03
          ŻADNEGO lodu!!! Bo się cały smaczek rozpuści!!!!
          • Gość: monia Re: --- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:07
            OK...RUDA bez lodu...bardzo proszę! Monia duuużo lodu, proszę...oj...to dla mnie przecież..:-), Nala -
            lubisz whisky z lodem czy bez?
            A bez lubię lila i po deszczu...
            • Gość: Nala Re: --- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 12:13

.....i z lodem, i bez lodu...!?
              I biały, i lila, ciemny i jasny ! A przede wszystkim BARDZO! pachnący !!!
              Drineczka raz ! Poproszę !
              (a potem i drugi, i trzeci, i czwarty, itd...!)
              Tylko czym to się może skończyć ???
              • Gość: monia Re: --- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:19
                Miłe złego początki....:-))))
                na jutro kupimy sobie barszczyk czerwony w kartonie (polecam Knorra) i będziemy się....krzepić!
                P.S. Czy maciejka wykiełkowała?
                • Gość: Nala Re: --- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 12:29

Jakieś taki dziwne "coś" się pojawiło. Jeśli to maciejka, to się bardzo cieszę,
                  ale ja się na tym nie znam.
                  Za to moja Czekoladowa Morda miała w sobotę niezły ubaw. Pozostawiona sama
                  sobie na balkonie (15 minut!!!), rozkopała całą jedną skrzynkę, i zaczęła
                  przesadzać mi iglaki. Wykopała dwa, ale na szczęście nie pogryzła !
                  Trzeba, diabła wcielonego, pilnować na każdym kroku !!!
                  • Gość: monia Re: --- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:32
                    No, biedna morda!!! Trzymasz ją na balkonie, okrutna kobieto???
                    • Gość: monia Re: --- P.S IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:35
                      I biedne iglaczki, oczywiscie...:-)
                      P.S. Jakies interesujące plany weekendowe???
                      • Gość: tiges Re: --- P.S IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 12:39
                        jak pogoda pozwoli to wycieczka rowerowa
                        • Gość: Meve Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 12:51
                          No proszę, wiewiórkę - kucharza nam przygnało- miło, miło, tylko na Yulę
                          uważaj, bo już raz napisałam, że dziewczyna ikrę ma :)))))
                          Witam, szkoda , że na takie pyszności sie nie załapałam. Spacerowałm sobie z
                          Myszą po sklepikach prezróżnych no i ok- kupiłam bluzeczkę - styl: skrzyzowanie
                          Evity Preon z Britney Spearse:))))
                          Sama sobie sie dziwię, bo dotąd to był styl Stasi Bozowskiej:)))
                          Elfir, dobrzeżeś czujny, Królowa ma trochę wolniejsze i spokojnam bardziej, gdy
                          wiem, że bystrzejsze oczy czuwają.
                          Może po pączusiu?:)
                          • Gość: RUDA Re: Meve IP: 193.0.117.* 29.04.02, 12:53
                            Ya tam Yulli się nie boyę,
                            choćby niedźwiedź to dostoyę....
                          • Gość: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:55
                            Witaj Meve
                            czy bluzeczka odsłania okolice królewskiego pępka? :-)))))))
                        • Gość: monia Re: --- P.S IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:53
                          jedna???????? :-)))
                        • Gość: Yula Re: --- P.S IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 12:53
                          Gość portalu: tiges napisał(a):

> jak pogoda pozwoli to wycieczka rowerowa
                          Dłuuuga wycieczka, z wiewiurkami tylko na drzewie :))

• Gość: RUDA Re: --- P.S IP: 193.0.117.* 29.04.02, 12:56
                            HA, jest to najnieprawdziwsza nieprawda, ponieważ ja jestem wiewiórka typu
                            stealth i będę jechała na bagażniku Tigesa albo w jego plecaku. I wyżerała mu
                            chipsy z koszyka piknikowego.
                            • Gość: Nala Re: --- P.S IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:01

:-))))))))))))))))))))))
                              Ooooo, widzę że pojawiła się Yula !!!
                              I Meve, dostojnie nam patronująca z domowych pieleszy !!! Z Myszą przy boku !
                              W bluzeczce do pępka !!! :-)))
                              Łłłłoooojjjj ... ! Ale będzie jazda !!!!!!!!
                      • Gość: Nala Re: --- P.S IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 12:47

:-(((((
                        Ja jej nie TRZYMAM na balkonie, wylazła sama i znalazła sobie rozrywkę. We
                        własnym zakresie. :-)
                        Ojjj tak, biedne iglaki !!! A wiesz jaka ja byłam biedna sprzątając zaśmiecony
                        balkon i myjąc moje piękne, nowiutkie donice i z powrotem sadząc moje śliczne
                        iglaczki ??? Że o "wysadzonej"! maciejce nie wspomnę !!!
                        A wszystko to robiąc w tempie podwójnie wzmożonym bo już, już mieliśmy wyjść z
                        domu !!!
                        Obiecałam jej (Mordzie), że na następny raz, wystawię ją na balkon ze
                        związanymi łapami !!! :-))))))))))))

Co do planów weekendowych to;
                        1) Imieniny 2-óch Monik
                        2) Imieniny (zaległe) Marzeny.
                        3) Urodziny mojego chrześniaka.
                        4) Wyjazd na zieloną trawkę - prawdopodobnie do Rabki, na 1 dzień, bo inaczej
                        się nie da !

A i tak się okaże, że te pięć dni to stanowczo za mało !!!

• Gość: monia Re: za mało...:-( IP: 217.97.138.* 29.04.02, 12:59
                          Tak czy inaczej, jest to skandalicznie mało!!! Powinno być tych dni dwa razy tyle...
                          Na balkonie należy zostawić taki okropny, sękaty kij! Niech pies nie wie, co go czeka, o!
                          Baaardzo milutkie plany...Ja też mam Monikędo obejscia, ale tylko jedną...:-)
                          • Gość: Nala Re: za mało...:-( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:05

Hi hi hi !
                            Ten okropny, sękaty kij źle by skończył ! Moja Morda uwielbia wszystko
                            aportować, a zwłasza jak coś jest z drewna !
                            Dlatego tak się ucieszyła na wodok tych iglaczków ! :-)))
                            • Gość: monia Re: za mało...:-( IP: 217.97.138.* 29.04.02, 13:17
                              Stłuc Mordę raz a porządnie tym kijem...od razu zacznie się jej własciwie kojarzyć..:-)))
                              Albo kupić większe iglaczki...:-)))
                              • Gość: tiges zla wiadomosc ... IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 13:19
                                Nad Wroclawiem sie chmurzy .... :(
                                • Gość: Nala Re: zla wiadomosc ... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:25

Chmurzy się ??? Czy może Yula sciągnęła nad Twoją głowę ciemne chmurzyska i
                                  zaraz ześle grom z jasnego (hmmmm..., chyba raczej z ciemnego) nieba !!!
                                  Za Wiewiórę !
                                  • Gość: tiges Re: zla wiadomosc ... IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 13:26
                                    nie .. raczej zacznie rozganiac te chmurzyska ..
                                    • Gość: Nala Re: zla wiadomosc ... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:32

To niech może zacznie już teraz !
                                      Żeby nie doszło tutaj do mnie !!!

Wiewióra chyba się znowu spłoszyła.
                                      Czy może Yula zastosowała czary jakoweś ??? :-)))
                                    • Gość: RUDA Tiges, a jakie będziesz miał w plecaku.... IP: 193.0.117.* 29.04.02, 13:49
                                      chipsy, bo wiewiórki najbardziej lubią zwykłe solone.Albo precelki.
                                      • Gość: Tiges Re: Tiges, a jakie będziesz miał w plecaku.... IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 13:52
                                        Paprykowe ... :D ..

Ale we wroclawiu juz leje :((((((((
                                        • Gość: monia Re: Tiges, a jakie będziesz miał w plecaku.... IP: 217.97.138.* 29.04.02, 13:56
                                          ...a u mnie swieci słońce i jest ciepło....

Tiges, a w plecaczku nie znajdą się solone migdały albo orzeszki..? :-)
                                        • Gość: RUDA Re: Tiges, a jakie będziesz miał w plecaku.... IP: 193.0.117.* 29.04.02, 14:00
                                          A w WAwie śfici...
                                          Paprykowwe też lubię, nie zniechęcisz wiewiórki...
                                          I jeszcze porzeczki w czekoladzie.
                                          A jak się przestraszę, to Ci wskoczę na lewe ramię....:-PPP
                                          • Gość: monia Re: Tiges, a jakie będziesz miał w plecaku.... IP: 217.97.138.* 29.04.02, 14:16
                                            ...i wtedy on się przestraszy..he, he!!!
                                            Jejku, RUDA, miej sumienie, taki dobry, miły Elf, a ty mu chcesz znienacka na ramię
                                            skakać.....Jeszcze z roweru spadnie...

A ja wisnie w czekoladzie mlecznej i orzechy laskowe też...
                                            W Raszynie przestało swiecić, cholera!
                              • Gość: Nala M O N I A !!! TYYYYYYYYY.... POTWORZE !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:22
                                Gość portalu: monia napisał(a):

> Stłuc Mordę raz a porządnie tym kijem...od razu zacznie się jej własciwie kojar
                                > zyć..:-)))
                                > Albo kupić większe iglaczki...:-)))

:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( !

• Gość: monia Re: M O N I A !!! TYYYYYYYYY.... POTWORZE !!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 13:34
                                  Nooo...nie bądź dusigroszem! Kup większe iglaczki...:-)))
                                  A ty zaraz potworze...
                                  No bo chyba nie chodzi ci o te zwykłe, rutynowe tłuczonko..??? :-)))
                            • Gość: Meve Pępek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:23
                              Bluzka zasłania królewski pępek.:)
                              Bluzka odsłania królewski dekolt.
                              Bluzka jest w kolorze dojrzałych wiśni.
                              Nakręcona przez Wasze opowieści o iglakach itp kupiłam maciejkę, ale przed
                              chwilą oddałam ją mojemu królewskiemu tatusiowi.
                              Kupię sobie coś bardziej okazalszego.
                              Elfie, sprawdzaj plecaki ibagażniki.
                              Ruda, nie opijaj się łyskaczem sama, nalej reszcie (oprócz Tigesa):))
                              • Gość: Nala Re: Pępek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:28

Witaj o nasza Meve NAM! patronująca !
                                Ale Ci dobrze ! W tym domciu !
                                I w tej bluzce ! :-)))

A ja już nie mam maciejki w jednej skrzynce. (Opisane niece powyżej) :-)))
                                Wrrrrr...!!!

• Gość: monia Re: Pępek IP: 217.97.138.* 29.04.02, 13:38
                                Gość portalu: Meve napisał(a):

> Bluzka zasłania królewski pępek.:)
                                > Bluzka odsłania królewski dekolt.

Czy to oznacza, że królewski dekolt jest lepszy niż królewski pępek, czy że bluzka jest za długa?? :-))))
                                Monia nadmiernie dociekliwa

P.S. Mam ochotę kupić sobie "gotowe" stokrotki na balkon...
                                • Gość: Nala Re: Pępek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:46

No tak !
                                  Meve zapomniała dodać, że ta bluzeczka ma dekolt do samego pępka !
                                  • Gość: Nala Re: Pępek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:47

I w ogóle składa się z samego dekoltu !

• Gość: Nala BARDZO SZYBKIE - PA, PA !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:52

Do jutra !!!
                                      Pa !
                                      Nala
                                      • Gość: Tiges Re: BARDZO SZYBKIE - PA, PA !!! IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 13:53
                                        do jutra
                                      • Gość: monia Re: BARDZO SZYBKIE - PA, PA !!! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 13:54
                                        Rzeczywiscie, szybkie...:-(((
                                        Pa...:-(
                                        • Gość: Meve Re: BARDZO SZYBKIE - PA, PA !!! + pępek:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:23
                                          Papapa
                                          Wolę odsłaniać plecy niż pępek:))))))))))))))))
                                          Koniec pytań a propos pępka.
                                          Proszę przygotowac jakies kjedzonko na jutro - tak do Ciebie też mówię,
                                          Ruda:)))) I nie wyżeraj Tigesowi:))))
                                          PZdr
                                          • Gość: monia Re: BARDZO SZYBKIE - PA, PA !!! + pępek:) IP: 217.97.138.* 29.04.02, 14:33
                                            o pępku już ani słowa ! :-(((

Świetnie, zrobimy sobie piknik...taki na kocu, z wiklinowym koszykiem z jedzeniem...jajkami na twardo,
                                            kurzą nogą pieczoną, na zimno, mizerią w pojemniku i pomidorem w garsci..??? I mięsko z grilla na
                                            ciepło??? I herbata z termosu (na przykład)..??? Popieram!!!!!!!!
                                            • Gość: Meve Piknik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:38
                                              Zgłodniałam jak diabli!!!:)))
                                              Piknik wirtualny czy do ustalenia latem?
                                              Czy jedno i drugie??:)
                                              • Gość: Tiges Re: Piknik IP: *.silvershark.com.pl 29.04.02, 14:49
                                                Latem tez :D .. wyliczymy na mapie punkt gdzie wszyscy beda mieli jednakowo
                                                blisko ;).. mam nadzieje ze nie wypadnie na kominie lub srodku jeziora ;)
                                                • Gość: RUDA Ooooo, Tiges, to Ty jeszcze tu? Caryca Julia.... IP: 193.0.117.* 29.04.02, 14:53
                                                  pewnie już tęskni. A ja, wiewiórka typu stealth mam mroczny plan, wlezę Ci do
                                                  kieszeni i pójdę z Tobą, sprawdzę, czy Cię Twoja Sroga y Zazdrostna nie karmi
                                                  wczorajszym chlebem.... ;;PPP
                                              • Gość: RUDA Mogę skomponować żarłospis! IP: 193.0.117.* 29.04.02, 14:50
                                                Do usług!
                                                • Gość: monia Re: Mogę skomponować żarłospis! IP: 217.97.138.* 29.04.02, 14:52
                                                  Czy życzenia będą uwzględniane?
                                                  • Gość: RUDA Yes, m'am! IP: 193.0.117.* 29.04.02, 14:55
                                                  • Gość: monia Re: O'K IP: 217.97.138.* 29.04.02, 15:08
                                              • Gość: monia Re: Piknik IP: 217.97.138.* 29.04.02, 14:51
                                                Jedno i drugie :-)))
                                                Piknik jest dobry w każdej postaci...i my też! :-)))
                                                • jolajola1 samotne popołudnie 29.04.02, 21:12
                                                  na chwilke tylko wpadłam, ale pozdrawiam wszystkie leśne puszyste zwierzątka,
                                                  rude i z ogonkami zwłaszcza.
                                                  Elfie !!! ale pokusa !!! poranki ze śniadankiem.... mniam, mniam
                                                  ale pewnie elfia uczciwość i inne przymioty ducha nie zezwolą na te takie
                                                  różne...
                                                  cna królowo, zazdroszczę możliwości pokazywania pępka i dekoltu ?jednocześnie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka