ssssen 24.04.07, 15:40 Gmail reklamuje usługę sprawdzania poczty przez komórkę: www.google.com/intl/pl/mobile/mail/#utm_source=pl-cpp-g4mc-gmhp&utm_medium=cpp&utm_campaign=pl Zobaczcie sobie rysunek po prawej :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioszka Re: Jezycjada a gmail ;) 24.04.07, 15:57 Ignacy z Pobiedzisk czy Janusz Pałys? :D (swoją drogą kim mógłby być Janusz Pałys? ) Odpowiedz Link
meduza7 Re: Jezycjada a gmail ;) 24.04.07, 19:19 Ignacemu po prostu w starczej demencji już się wszyscy zięciowie poplątali. Odpowiedz Link
ginestra Re: Jezycjada a gmail ;) 24.04.07, 19:30 Wiecie co? Jak zobaczyłam te wpisy (niezależnie od tajemniczej postaci, acz swojsko brzmiącej mimo wszystko, Janusza Pałysa) to tym bardziej nie mogę pozbyć się wrażenia, że te postaci naprawdę ___istnieją___! To wrażenie nie chce mnie opuścić i zapewne po tym pięknym i realistycznym spacerze tym bardziej nie opuści. I jeszcze to: "wróciłem z Pobiedzisk" - no przecież! I kto mi powie, że oni nie istnieją!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mmoni Re: Jezycjada a gmail ;) 24.04.07, 22:05 Ależ mnie ubawili. Może mają jakieś wtyki u p. Musierowicz i w następnym tomie Ignacy wybierze się na śmiałą eskapadę? Odpowiedz Link
yowah76 Re: Jezycjada a gmail ;) 25.04.07, 10:21 Zgadnijcie, jaki bedzie product placement w kolejnym tomie... Odpowiedz Link
zieleniack Re: Jezycjada a gmail ;) 25.04.07, 16:53 hmm tylko wiecie co? ja zawsze mam wrazenie, ze Ignac prawie nigdy nie wychodzi z domu, a jesli juz to np. do biblioteki. Jakos nie potrafie sobie wyobrazic, ze jedzie do Pobiedzisk, a potem z nich wraca, i jeszcze pisze to na komórke do kogos xDDDDDDDDDD Odpowiedz Link