Dodaj do ulubionych

****ŚRODA*******

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:07
Helllo, czy widzieliście kto się wczoraj odezwał a raczej odezwała?:))))))
Yula jakowaś, dobrze że ten Tiges to porzadny chłopak:)))
Ten tego - elf:)))chciałam napisać:)))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 09:22
      Gdzie to slonce?

witam
      • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:37
        U mnie:)))
        • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 09:46
          gdzie ta Nala? :-)))
          Was, rzecz jasna witam :-)))
        • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 09:53
          Gość portalu: Meve napisał(a):

> U mnie:)))

A moze Wasza Wysokosc podeslac go troche kurierem???
          8-)
          • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:22
            Dla Moni wszystko:
            Promyki: '''''''''''''/////////\\\\\\\\\\\\
            Ciepło: oooooooooooooooooooooooooo
            Ogólnie; trochę słońca wiezie dla Was Gandalf, no i ze dwa bukłaczki:)
            • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:26
              upps, dla Rycerza Jarka też oczywiście:))))
              Pomyliły mi się posty, ale faktu to nie zmienia- Gandalf wiezie wszystko i do
              Moni i do Gandalfa:))))
              • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 10:29
                oj...znowu cos ci się opsnęło...:-)))))))))))))))
                • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:44
                  tak to jest, jak sie równocześnie rozmawia z kolega o bardzo ważnym mailu:)))
                  Sorrrrry Jarrrosławie:)
                  • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 10:45

> tak to jest, jak sie równocześnie rozmawia z kolega o bardzo ważnym mailu:)))
                    > Sorrrrry Jarrrosławie:)

ależ nic nie szkodzi....:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 10:58
                      Gość portalu: monia napisał(a):

> Gość portalu: Meve napisał(a):
                      >
                      > > Sorrrrry Jarrrosławie:)

Po pasowaniu to chyba powinno byc: Sir Jaroslawie
                      He, he, he, he, he, he... ;-))))))))))))))))))))))

> ależ nic nie szkodzi....:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No wlasnie i mam tylko nadzieje, ze przynajmniej smaczne bylo... no to w buklaczku
                      ;-)))))))))))))))))))
                      • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 11:00

> No wlasnie i mam tylko nadzieje, ze przynajmniej smaczne bylo... no to w buklac
                        > zku
                        > ;-)))))))))))))))))))

może nie było smaczne, ale za to....skuteczne :-)))))
                        • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 11:19

> za to....skuteczne :-)))))

O.k. masz racje
              • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 10:37

> Gandalf wiezie wszystko i do Moni i do Gandalfa:))))

??????????????
                Oj, Krolowa wyslala nam chyba puste buklaczki, po poscie sadzac.
                ;-)
            • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 10:28
              Czy bukłaczek to jednostka ciepła??? :-))))
              I czy nie można podmienić Gandalfa na powiedzmy...Froda??? :-)))

o, ja bezecna, o czym ja myslę....
              Ale to z zimna!!! Jestem usprawiedliwiona!!!
              Żesz jasna...., niech się ociepli do soboty, bo ognisko jest zaplanowane...
              • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 10:38

> niech się ociepli do soboty, bo ognisko jest zaplanowane...

Moniu, zamien ten festyn na "ognisko domowe"... Na pewno bedzie Ci cieplej.
                • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 10:44
                  ojej...ale potrzebna jest jakas odmiana..! Ognisko domowe mam na co dzień...:-))))
                  • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 10:55
                    Wiem, wiem, sam z niecierpliwoscia czekam na ognisko w... lipcu... nad
                    jeziorem... o 2-iej w nocy... po powrocie z Piknic'u... mmmmmmmhhhhhhh
                    ;-)
                    • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 11:03
                      :-)))))))))))))))))))
                      ognisko nad jeziorem...nocą...w lipcu...:-)))) to ma ogromniasty urok, bezdyskusyjnie!!!
                      ale ognisko w kwietniowy dzionek w podwarszawskim lesie też jest fajne...tylko NIECH SIĘ DO
                      CHOLERY OCIEPLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przepraszam...
                      • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:32
                        Hej, odnalazłam Ignatza - nie wiem czy pamietacie, cały czas siedzi w tej
                        swojej plaży:))))
                        • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 11:40
                          ...ciekawe, w jaki sposób go odnalazłas...? :-)))))
                          hej, Meve, a co z twoją torbą??? :-)))))))))))))))))))
                          • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:46
                            Jest- duż, piękna, uszata.
                            Luby niespecjalnie zachwycony, Mysza w sklep[ie czterry razy
                            powiedziała "INNOM", po czym przyniosła fikuśną czerwoną:))
                            Ale nic z tego, mam typ a la Stasia Bzowska:)))
                            • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 11:49
                              :-))))))))))))))))
                              ...ale Luby też w końcu doceni...:-))) jak cos będzie chciał "schować na moment" :-)))
                              a koloru jakiego?
                              • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 11:52

> ...ale Luby też w końcu doceni...:-)))
                                > jak cos będzie chciał "schować na moment" :-)))

"Schowac sie na >>moment<<"?!?!? Do torby?!?! Strasznie duza byc musi :-0
                                • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 11:55
                                  Dzięki, że nie zapytałes o kolor Lubego...:-))))))))))))))
                                  • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 11:56

> Dzięki, że nie zapytałes o kolor Lubego...:-))))))))))))))

Skory, czy...
                              • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:58
                                Kolor najlepszy - czarny:)
                                • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 12:00

> Kolor najlepszy - czarny:)

Lubego?!?!?! No, no...
                                • Gość: monia Re: do Meve i Jarka IP: 217.97.138.* 10.04.02, 12:02
                                  :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                  proponuję zakończyć ten wątek...bo zaraz się ...pogubimy...:-)))))))))))))))))))))))))
                                  • Gość: Jarek Re: do Meve i Jarka IP: 80.72.33.* 10.04.02, 12:03

> proponuję zakończyć ten wątek...bo zaraz się ...pogubimy...

liberum veto!!!!!!!

Nie nalezy radosci zabijac!!! ;-)))))))))))))))))))
                                    • Gość: monia Re: do Meve i Jarka IP: 217.97.138.* 10.04.02, 12:08
                                      Gość portalu: Jarek napisał(a):

>
                                      >
                                      > liberum veto!!!!!!!
                                      >
                                      > Nie nalezy radosci zabijac!!! ;-)))))))))))))))))))

No dobrze! Tylko żeby potem Meve nie krzyczała na mnie: "Monia! - Ty rozpustnico! Przywołuję cię..." i tak dalej...
                                      • Gość: Jarek Re: do Meve i Jarka IP: 80.72.33.* 10.04.02, 12:20

> No dobrze! Tylko żeby potem Meve nie krzyczała na mnie: "Monia! - Ty rozpustnic
                                        > o! Przywołuję cię..." i tak dalej...

Przciez Ona sama ciagnie dyspute te. Hi,hi,hi,hi...
                                        • Gość: monia Re: do Meve i Jarka IP: 217.97.138.* 10.04.02, 12:23
                                          ale potem mnie gromami obrzuca...:-((( a ja się wstydzę...:-(((
                                          ...no ale zawsze daję się sprowokować..zwłaszcza na wiosnę...:-)))
                                          • Gość: Jarek Re: do Meve i Jarka IP: 80.72.33.* 10.04.02, 12:25

> ale potem mnie gromami obrzuca...:-(((

Wiem, dlatego zbroi boje sie zrzucac ;-)

> a ja się wstydzę...:-(((

Czego? To w koncu ja o malo co z gola d... nie paradowalem ;-)))

> ...no ale zawsze daję się sprowokować..zwłaszcza na wiosnę...:-)))

Zew natury???
                                            • Gość: monia Re: do Meve i Jarka IP: 217.97.138.* 10.04.02, 12:37
                                              Tak to można okreslić...:-)))

No własnie nie dałes sie sprowokować do paradowania z gołą...ten, chciałam powiedzieć - bez zbroi..:-)))
                                              Jakies smętne rękawice pozrzucałes, i tyle naszego...:-(((
                                              Nic to - niejedna jeszcze okazja przed nami...No i chyba lepiej dostać gromy zasłużenie, niż niezasłużenie......:-)))
                        • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 11:50

> Hej, odnalazłam Ignatza

A kto to? Bo ja "kudlady, durnowaty" w tej kwestii.
                          • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:57
                            A to ciekawe, bo ignatz sie pytał, czy to ta Meve od Moni Geralta (śp) i
                            Jarka:)))
                            • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 12:01
                              no to dalej nic nie wiem :-((( Lecytynka pomoze?
                            • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 12:03

> A to ciekawe, bo ignatz sie pytał, czy to ta Meve od Moni Geralta (śp) i
                              > Jarka:)))

Geralt??? Geralt??? A kto to???
                              :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 11:48

> ale ognisko w kwietniowy dzionek w podwarszawskim lesie też jest fajne...tylko
                        > NIECH SIĘ DO CHOLERY OCIEPLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podrzuccie wiecej "lasu" do ognia. Powinno byc cieplej.
                        ;-)
                        • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 11:51
                          byle nie "ognia do lasu" bo będzie ZA ciepło...:-)))
                          • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 11:55
                            To zalezy, jak zaplecze w rozumieniu STRAZ rozganizowana jest. Czy jako
                            ochotnicze birbanty, czy jako panstwowe. Tak, czy inaczej kupa moze smiechu
                            byc!!! Tak jak moim malotelni koledzy z przedszkola z Anina je z dymem puscic
                            chcieli... A zaczelo sie tylko od palenia suchych lisci... No a potem dwa wozy
                            strazackie przyjechaly... Oj, byla radocha.
                            • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 11:59
                              Mam nadzieję, że MIMO WSZYSTKO uda nam się jaką taką przytomnosć zachować i do najgorszego nie dopuscić.
                              W razie czego będziemy gasić! :-)
                              • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 12:02

> W razie czego będziemy gasić! :-)

Tak, tak... "gasic" pragnienie chyba. 8-)
                                • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 12:05
                                  ...albo zmysły..:-)))))))))))))))

no cóż, tak czy inaczej...będziemy pod kontrolą dzieci! :-)))))))
                                  • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 12:07

> będziemy pod kontrolą dzieci! :-)))))))

Oby nie z zapalkami - vide moj post o przedszkolu
                                    :-)))
                                    • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 12:11
                                      Nieee, no gdzieżby...???!!! Przecież jestesmy rozsądni...:-))))))))))))))))))
                                      W łapki kiełbaski i jazda dzieciństwem się cieszyć na łąkę...a nie zapałki..:-)))
    • Gość: Meve Niecnota IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:51
      Mamy spy'a w swoich kręgach:)))
      Monia nie dość, z mnie odnalazła, to jeszcze niecnotą potraktowała:))
      Co do kolorów Lubego - nie będę nikogo przywoływac do porządku - powiem jedno:
      Luby OK.
      A na to ognisko to weźcie dużo w...wody mineralnej, bo zimno będzie na pewno, a
      pić się chce:)
      A tak w ogóle gdzie jest NALA??????
      • Gość: Jarek ZMiana tematu??? IP: 80.72.33.* 10.04.02, 12:54
        • Gość: Meve Re: ZMiana tematu??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:18
          Nie czepiać się :)))
          • Gość: Jarek Re: ZMiana tematu??? IP: 80.72.33.* 10.04.02, 13:22

> Nie czepiać się :)))

... tramwaja?
            ;-)
    • Gość: Meve Niecnota IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:13
      Mamy spy'a w swoich kręgach:)))
      Monia nie dość, z mnie odnalazła, to jeszcze niecnotą potraktowała:))
      Co do kolorów Lubego - nie będę nikogo przywoływac do porządku - powiem jedno:
      Luby OK.
      A na to ognisko to weźcie dużo w...wody mineralnej, bo zimno będzie na pewno, a
      pić się chce:)
      A tak w ogóle gdzie jest NALA??????
      • Gość: monia Re: Niecnota IP: 217.97.138.* 10.04.02, 13:18
        No bo się szwałędasz po obcych forumach...:-))) i męszczyznów zaczepiasz...:-)))
        Może Nala dzisiaj jakies ognisko wyprawia u siebie...a potem płoną te drewniane kosciółki..:-(((
        • Gość: Meve Re: Niecnota IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:22
          Zaczepianie obcych meczizn to mooje pieczołowicie skrywane hobby:)))
          Meve zaczepialska:))), ktora nie pozwala się czepiać:)
          • Gość: monia Re: Niecnota IP: 217.97.138.* 10.04.02, 13:33
            Ale jak już zostali zaczepieni to przestają być obcy...??? :-)))
            Monia Dociekliwa
            • Gość: Jarek Re: Niecnota IP: 80.72.33.* 10.04.02, 14:25
              Obcy??? A ktore to starcie???
              ;-)
              • Gość: monia Re: Niecnota IP: 217.97.138.* 10.04.02, 14:31
                Dla Obcego - oby nie decydujące...:-)))
                • Gość: Jarek Re: Niecnota IP: 80.72.33.* 10.04.02, 14:48
                  ... i w konsekwencje obfitujace.
                  ;-)
                  • Gość: monia Re: Niecnota IP: 217.97.138.* 10.04.02, 14:50
                    przykre konsekwencje...chociaż, czy mogą być konsekwencje przyjemne??? :-)))
                    • Gość: Jarek Re: Niecnota IP: 80.72.33.* 10.04.02, 15:06
                      Tak! Jak skoncza 18 lat, wyprowadza sie z domu i przestana zawracac gitare.

Eeeeeeeee, zartowalem tylko.
                      ;-)
                      • Gość: monia Re: Niecnota IP: 217.97.138.* 10.04.02, 15:10
                        ...żartownis...:-)))))))
    • Gość: tiges Re: ****ŚRODA******* IP: *.silvershark.com.pl 10.04.02, 14:39

> Helllo, czy widzieliście kto się wczoraj odezwał a raczej odezwała?:))))))
      > Yula jakowaś, dobrze że ten Tiges to porzadny chłopak:)))
      > Ten tego - elf:)))chciałam napisać:)))
      > Pozdrawiam

Nie no, ostatnio jak gralem to do babci sie nie wyprowadzila ;)
      • Gość: monia Re: ****ŚRODA******* IP: 217.97.138.* 10.04.02, 14:42
        ...ale to nie ona nas...podgląda..??? :-)))
        • Gość: monia Re: z żalem .... IP: 217.97.138.* 10.04.02, 15:11
          ...opuszczam was :-(
          Miłego dnia...
          • Gość: Jarek Do jutra... (no text) IP: 80.72.33.* 10.04.02, 15:20
        • Gość: Yula Re: ****ŚRODA******* IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:21

> ...ale to nie ona nas...podgląda..??? :-)))

A i owszem podglądam czasami:))
          • Gość: Meve Re: ****ŚRODA******* IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:37
            No to serdeczne pozdrowienia dla uroczej podgladaczki czy też Słonka:))))
            • Gość: Jarek Re: ****ŚRODA******* IP: 80.72.33.* 10.04.02, 17:04
              no ladnie, ktos nas tu podglada, a ja... bez rekawic.
              ;-)))
              • Gość: Jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 10.04.02, 17:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka