IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 07:29

Dzień dobry !
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: WTOREK! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 07:43
      Dzień pochmurny ale dobry!!!
      Ciepło, jakby za chwilę majowa burza miała się rozpętać.
      W głowie huczy pow czorajszym szampanie:))
      Herbata gorąca to jest to.
      • Gość: Nala Re: WTOREK! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 07:54

Jaki pochmurny ????? Piękny, słoneczny dzionek !!!
        Prawdziwa wiosna !!!
        JAKI??? szampan ? Dlaczego JA! nie piłam ??? :-)))
        Herbatka, owszem, proszę ! :-)

A tak w ogóle, to czy przygotowałaś już Nazgula do topienia ? W końcu to już
        pojutrze !

• Gość: Meve Re: WTOREK! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:17
          Gość portalu: Nala napisał(a):

>
          > JAKI??? szampan ? Dlaczego JA! nie piłam ??? :-)))Bo nie było Ciebie w
          Bydgoszczy:)))
          > Herbatka, owszem, proszę ! :-)
          Proszem bardzom:))
          >
          > A tak w ogóle, to czy przygotowałaś już Nazgula do topienia ? W końcu to już
          > pojutrze !
          Uch, włśnie o tym myślałam - delektuję się tymi przygotowaniami.
          Czy zbyt drastyczne było wbijanie na pal przed topieniem?
          Meve okrutna

• Gość: monia Re: WTOREK! IP: 217.97.138.* 19.03.02, 09:33
            Czes! Czes!
            U mnie słoneczko jeszcze jest, ale to już chyba końcówka...Niestety, a wczoraj było tak ładnie...
            Meve, w stosunku do Nazgula zero litosci! Niech ma pala! Przybijemy go do dna!!!!!! O!!!!!!
            Monia Łagodna
            :-)))
            • Gość: Nala Re: WTOREK! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:39

NA PAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              NA PAL Z NIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nala - kochająca wszystkie stworzenia ! :-)
              • Gość: Meve Pal IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:52
                Wiedziaam, że mogę na Was liczyć:))!!!!
                Mam bardziej skojarzenia jak z długu Krauzego niz ze szkolnych topiń Marzanny:)
                Ale nażywca go przybijemy??
                • Gość: Nala Re: Pal IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:57

A co ???????!!!!!!!!!!!
                  Niech ma !!!!!!!!!!!!!!

Żadnej litości !!!
                  Oszczędzamy tylko dzieci, psy i staruszki !!! :-))))))))))))))
                  • Gość: Jarek Re: Pal IP: 80.72.33.* 19.03.02, 10:02

> Oszczędzamy tylko dzieci, psy i staruszki !!! :-))))))))))))))

Jezu Smaria!!! Bede sie musial do psa upodobnic :-0
                  • Gość: Meve Re: Pal IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:13
                    No i jeszcze ze dwóch staruszków:)
              • Gość: Jarek >>> WTOREK! <<< IP: 80.72.33.* 19.03.02, 10:01
                Witam Assanie! Widze nastroj bojowy strasznie, az strach mnie w obcjecia ucapil
                i nie pewnym, czy przypadkiem za rzeczonego Nazgula nie bede wziety i
                przypadkiem utopiony.

Poniewaz 21 miesiaca biezacego zaszczyt dla mnie odwiezenie Miasta Stolecznego
                Krolewskiego mi przypadkie, wiec pytanie do Assani Nali mam, gdzie
                urzeczywistnic zamiar ma wzgledem Nazgula, aby byc moze w poblizu sie nie
                znalazl, bo i mnie gotowa...

;-)
                • Gość: Nala Re: >>> WTOREK! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:10

:-)))))) Hi, hi, Hiiii ..... !!!

Pod Wawelem, obok Smoczej Jamy !

• Gość: Jarek Re: >>> WTOREK! <<< IP: 80.72.33.* 19.03.02, 10:29
                    Z tego co pamietam, to do Lubelskiej kawalek... Nie?
                    • Gość: Nala Re: >>> WTOREK! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:56

Dość daleko, ale Alejami Słowackiego, Mickiewicza i Krasińskiego można
                      dojechać ! :-)
                      Pod sam Wawel !
                      :-)
                      • Gość: tiges Re: >>> WTOREK! <<< IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:26
                        A utopcie cholere, bo jeden chyba nade mna lata, gdyz chorobsko nie chce ze
                        mnie wylezc
                        • Gość: Nala Re: Chory czy chorszy ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:40

Ooooooo, chory elf się objawił !
                          A tu taka piękna pogoda !

W takim razie, TOPIĆ BESTIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: Chory czy chorszy ??? IP: 217.97.138.* 19.03.02, 11:47
                            Rany kota, Nala, ELFA chcesz topić??? :-))))))))))
                            A co ja się dziwię...Dzięki kolejnosci postów wyszło na to, że chcę mu przywalić z procy...:-))))))))))
                            Wybacz, Elfie! Rzecz jasna nie o to szło...
                            • Gość: Nala Re: Chory czy chorszy ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:55
                              Gość portalu: monia napisał(a):

> Rany kota, Nala, ELFA chcesz topić??? :-))))))))))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • Gość: Meve Re: Chory czy chorszy ??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:04
                            O TEMPORA, O MORES!
                            Co to za czasy, żeby Elfy chorowały.
                            OK, topimy 2 Nazgule.
                            Ktoś chętny na wyrywanie serduszka u mojego Nazgula?
                            okok, zbyt makabrycznie się robi, może jakieś psychiczne męki???
                            • Gość: Nala Re: Chory czy chorszy ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:07

Posmarować miodem i wypuścić na niego stado! mrówek ! Najlepiej czerwonych !!!
                              • Gość: monia Re: makabreska IP: 217.97.138.* 19.03.02, 12:10
                                :00000
                                Naaallaaaaa
                            • Gość: monia Re: Chory czy chorszy ??? IP: 217.97.138.* 19.03.02, 12:09
                              Eeee...A czy ty wiesz, co takiego Nazgula psychicznie zmęczy...To już lepiej toporem go przez plecki....
                              • Gość: Nala Re: makabreska ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:21

Ale to będzie bardzo niehumanitarne !!!!!!!!!!!!!!!!
                                Że nie powiem - nieestetyczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                Błłłeeeeeeee.......!!!

A poza tym, jak my wszyscy będziemy wyglądać, tacy zbryzgani posoką !!!!!

• Gość: monia Re: makabreska ! IP: 217.97.138.* 19.03.02, 12:30

>
                                  > Ale to będzie bardzo niehumanitarne !!!!!!!!!!!!!!!!
                                  > Że nie powiem - nieestetyczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  > Błłłeeeeeeee.......!!!
                                  >
                                  > A poza tym, jak my wszyscy będziemy wyglądać, tacy zbryzgani posoką !!!!!
                                  > :-)
                                  >
                                  Jacy zbryzgani posoką, cos ty za mrówki wymysliła, chyba mutanty jakies! Mróweczki to objedzą szkielet do białego,
                                  będzie wyglądał jak pomoc anatomiczna, he, he! Tylko na początku będzie nieestetycznie, jak mrówki do oczu będą
                                  wchodziły.....
                                  ..no, chyba że o toporze myslałas....
                                  • Gość: Nala Re: makabreska ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:38

Jakie tam mutanty ???
                                    Zwykłe, czerwone, takie z dużymi "szczenami" !!! :-)
                                    Taki topór to za szybko załatwia sprawę, a mrówy to będą go obgryzać, i
                                    obgryzać, i obgryzać ......

• Gość: monia Re: makabreska ! IP: 217.97.138.* 19.03.02, 12:42
                                      O, no własnie...głodna cos jestem...
                        • Gość: monia Re: >>> WTOREK! <<< IP: 217.97.138.* 19.03.02, 11:44
                          ...z procy go, łobuza!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Jarek Re: >>> WTOREK! <<< IP: 80.72.33.* 19.03.02, 11:34

> Dość daleko, ale Alejami Słowackiego, Mickiewicza i Krasińskiego można
                        > dojechać ! :-)
                        > Pod sam Wawel !
                        > :-)

Nie kuscie Assani!! Strefy sobie zescie jakowes umysliliscie, a ja nie dosc, ze
                        danine karna pacholkom panskim zaplacic bede musial to byc moze i rumaka w
                        nieznane mi miejsce uwioda.

;-)

Tedy lasniej chyba per pedes w rejony tamte sie udac.

;-)
                        • Gość: Nala Re: >>> WTOREK! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:53

Ależ to się zmęczysz Waść !!!!!!!!! Z sił opadniesz !!!!!!!!!
                          Reanimacyję trzeba będzie zastosować !!!

A siłą woli nie możesz sę Waść przenosić ???
                          • Gość: monia Re: >>> WTOREK! <<< IP: 217.97.138.* 19.03.02, 12:05
                            Oj, kobieto, nie wiesz, jak to jest z tą siłą woli??? W pół drogi mu odejdzie i się rymsnie...:(((
                            A potem głupio...
                            • Gość: Nala Re: >>> WTOREK! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:12

Albo, co gorsza, wyląduje gdzie indziej !!! :-)))
                              Fakt, trochę nieprzemyślane !!!
                              • Gość: monia Re: >>> WTOREK! <<< IP: 217.97.138.* 19.03.02, 12:16
                                Nie ma jak dobra, sprawna miotła....
                                • Gość: Meve Re: >>> WTOREK! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:37
                                  Miałysmy nikomu nie mówić, że nie jesteśmy zacne białogłowy tylko czarownice z
                                  Eastwick!!
                                  Monia, Wacpanie chciała rzec, że do sprzatania, to nie ma jak dobra, sprawna
                                  miotła:))
                                  Tak aporządna dziewczyna z niej.
                                  Czyścioszka prawdziwa:)
                                  • Gość: monia Re: >>> WTOREK! <<< IP: 217.97.138.* 19.03.02, 12:48
                                    Do sprzątania trzeba mieć chęci..Z tym u mnie różnie...No, ale czasem trzeba i ..a, tak, tak, masz rację...wyjmuję
                                    miotłę i lecę po pomoc...oj, to chyba nie tak..lecę sprzątać, chciałam rzec!
                                    Meve, co to znaczy "aporządna", hę??????
                                    • Gość: Jarek Re: >>> WTOREK! <<< IP: 80.72.33.* 19.03.02, 14:15
                                      Z ta miotla to w przypadku moim pomysl raczej chybionym sie wydaje. Nie dosc,
                                      ze Krolowa zelaztwa mnostowa - zbroja zwanym - dzwigac mi kaze przy kazdej
                                      dyspucie, w reku Scyrozyka dzierzyc mi idzie, to jeszcze miotla??? Tozto
                                      wypadek gotowy, a do pogotowia tzw. ratunkowego zaufanie u mnie nikle teraz.
                                      Przydepne, potkne sie, lbem o bruk dziele to i jeszcze przylbica sie przytnie,
                                      a i Scyrozyk pod ziobrem dziwnym trafem znalezc sie moze.

Ja jednak na nozkach bedem po Miescie Stolecznym Krolewskim sie poruszal. Tylko
                                      pogode niedeszczowa zamawiam, bo jak nie... to bede reklamowal.
                                      ;-)
                                      • Gość: monia Re: >>> WTOREK! <<< IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:23
                                        ...i wtedy częsciowy zwrot kosztów!!!
                                        ale niejaki G. Turnau spiewał: " A w Krakowie na Rynku pada deszcz..." tedy rynek proponuję na wszelki
                                        wypadek omijać.
                                        • Gość: Nala Re: >>> WTOREK! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:27

Na Brackiej Monia, na Brackiej !!! :-)

Ale Bracka przy Rynku !

Obiecuję że będzie pięknie i słonecznie !!!

• Gość: monia Re: >>> WTOREK! <<< IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:29
                                            ałć!!! Masz Ascka rację - na Brackiej!!! Mówiłam: starosc, skleroza.......
                                          • Gość: Jarek Re: >>> WTOREK! <<< IP: 80.72.33.* 19.03.02, 14:34

> Obiecuję że będzie pięknie i słonecznie !!!

Tedy za slowo trzymam item lacnie mnie na Poludnie udac sie bedzie.
                                            ;-)
    • Gość: Nala Latający "Gapcio" IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:33

Czy wiecie, że nasz Latający "Gapcio" załapał się wczoraj na trzy statuetki
      Wiktora ???
      Hip hip hurrraaaa !!!
      • Gość: monia Re: Latający IP: 217.97.138.* 19.03.02, 12:45
        Pewnie, że wiem...Niunio biedny...rzeczywiscie - lepiej skacze, niż przemawia...ale był uroczy...
        • Gość: Nala Re: Latający IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:58

Oj, był uroczy !
          Na tle tej całej zgrai wypadł bardzo zwyczajnie. I dobrze !
          • Gość: monia Re: Latający IP: 217.97.138.* 19.03.02, 13:04
            :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            słodziak....
            • Gość: monia Re: Latający chop-cy IP: 217.97.138.* 19.03.02, 13:14
              skoczkowie fajne chłopaki. Aż żal, że nie można jeszcze raz mieć 17 lat i zbierać zdjęć idoli. Ech, starosc...:-)))
              • Gość: Nala Re: Latający chop-cy IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:21

Oj Monia ! A kto Ci powiedział że nie można ??? :-)

Ja sama jeszcze nie tak dawno nosiłam za okładką kalendarzyka zdjęcie Harrisona
                Forda ! Naprawdę !!!
                • Gość: monia Re: Latający chop-cy IP: 217.97.138.* 19.03.02, 13:29
                  Forda? OK, no ale ten przynajmniej jest starszy.....przynajmniej ode mnie :-))))))))))))))))))))
                  • Gość: Meve Re: Latający chop-cy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:39
                    Monia, nie naśmiewaj sie ze starszych:))))
                    Staruszka Meve
                    • Gość: monia Re: Latający chop-cy IP: 217.97.138.* 19.03.02, 13:48
                      Chciałabys...I kto tu starszy..? Oj, ale już kiedys na tym forum była taka dyskusja, chyba jeszcze z Geraltem...To
                      się źle skończy, he, he!!!!!
                      Ja się pocieszam, że teraz to jestem jak wino.....Ale czasem ogarnia mnie nostalgia....Ci ładni, młodzi chłopcy.....
                      :-))))))))))))))))
                  • Gość: Nala Re: Latający chop-cy IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:40

Dobra, dobra, już się tak nie tłumacz !!!
                    :-)))))))))))))))))

A tak w ogóle, to głodna jestem !
                    • Gość: Meve Re: Latający chop-cy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:48
                      Uchhh, ja tez jestem głodna. Za oknem - jesień - deszcz leje, chmury siwe nad
                      dachami, a fuj!!
                      Nazgul siedzi jakby kij połknął, a bełkot się czasami z trzewi dobywa:)))
                      Ech, szkoda gadać.
                      • Gość: monia Re: Latający chop-cy IP: 217.97.138.* 19.03.02, 13:51
                        ...pokaż mu język..:-))))))

Zjadłabym bigosu...Albo pierogów!!!!
                      • Gość: Nala Re: Latający chop-cy IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:57

Ochhh ! Biedna, biedna Meve z tym Nazgulem !!!
                        A to każe pracować, a to przeszkadza wiośnie błysnąć słoneczkiem, a to bełkocze
                        (czem???), aaaa.., trzewiami ! Jesteś pewna że to o trzewia chodzi ???? :-)))

Nieznośnik jeden !!!
                        NA PAL GO !!!!!!!!!!!!!!
                        I do Wisły !!!!!!!!!!!!!
                        ...i mrówek mu zadać !!!
                        ...i toporkiem go poczęstować !!! W plery !!!
                        Niech ma !!!

• Gość: monia Re: Latający chop-cy IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:01
                          ...i niech mu jego kobieta notorycznie nie daje obiadu i ..........
                          no, co??? Niech nie ma!!!
                        • Gość: Meve Nazgul IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:04
                          Ok, ulżyło mi i już ani słowa o Nazgulu, bo jeszcze sad jaki posądzi mnmnie o
                          mobbing odwrotny:))
                          Albo nie daj Boże kto go zaciuka i na mnie będzie.
                          Wszem i wobec oświadczam, że ja tylko wirtualnie:))
                          W każdym razie zjadłabym pizzę - uchhhhh,jak bardzo by,m zjadła pizzę. A tu
                          zupa rybna wczoraj przeze mnie przyrządzona czeka - oczka łypią , liść laurowy
                          pływa.
                          Hmmm......
                          • Gość: Nala Re: Nazgul IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:07

CZYJE OCZKA ??????????????????????????????????????????
                            • Gość: monia Re: Nazgul IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:10
                              miejmy nadzieję, że rybie.....
                              Meve, mąż zdrowy???
                            • Gość: Meve Oczka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:12
                              Tajemnica:))))
                              • Gość: monia Re: Oczka IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:16
                                :o
                                Meve, figlarko...
                                co to za oczy, ty msciwa, ty......
                                • Gość: Meve Re: Oczka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:23
                                  o ja mściwa, o ja...:)
                                  Żeby myśli niecne odpędzić- na czym fajnym w kinie byłyście ostatnio, miłe
                                  Wacpanny? Oprócz WP oczywicie:))
                                  • Gość: monia Re: Nie pójdę IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:27
                                    No, cóż, ostatnio byłam własnie na WP, ostatnio się nie składa....Wiem natomiast, na co na pewno NIE pójdę!!! Na
                                    "Karierę Nikosia Dyzmy"!!!! Biedny Wilhelmi się w grobie przewraca!!!
                                  • Gość: Nala Re: Oczka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:30

Ja w niedzielę idę na "Piękny umysł". Podobny bardzo dobry !
                                    • Gość: monia Re: Oczka IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:33
                                      Russel Crowe, tak? Hmmm, musi być...niezły..:-)))
                                • Gość: Nala Re: Oczka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:24

No przecież że Nazgula !!!
                                  A jednak go dopadła !!!

A potem się dziwi że siedzi jakby kij połknął ! A jak ma biedaczysko
                                  siedzieć ???
                                  • Gość: Meve Re: Oczka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:28
                                    oj, wyobraziłam sobie oj,,, hi hi, ojojojooj hahahahahahaha
                                    :))))))
                                    • Gość: Nala Re: Pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:35

:-))))))))))))))))))

Pa, pa, do jutra !!!
                                      Pozdrawiam popołudniową zmianę !
                                      Coś ostatnio jakoś rzadziej bywa ??? :-)))
                                      Nalusia :-)))
                                      • Gość: monia Re: Pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:39
                                        Nalusi łapką Pa, Pa!!!!
                                        Jolajola może dzisiaj zajrzy - toż to wtorek! (nie mylić z Warką)
                                  • Gość: monia Re: Oczka IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:31
                                    ...bez oczu! :-)))
                                    czy ócz? czy oczów?
                                    BEZ CZEGO ON SIEDZI???
                                    • Gość: Meve Bez IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:33
                                      Biały bez:)))
                                      • Gość: monia Re: Bez IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:34
                                        Bez sensu......
                                        • Gość: Jarek Re: Bez IP: 80.72.33.* 19.03.02, 14:37

> Bez sensu......

A co na to Twoja kobieca intuicja?
                                          • Gość: monia Re: Bez IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:40
                                            zaczepiasz mnie...? :-)))))
                                            Niby na co?
                                            • Gość: Jarek Re: Bez IP: 80.72.33.* 19.03.02, 14:43
                                              Wiedzialem, ze przy dzisiejszym nastawieniu Assanien niepowinienem byl w te
                                              dysputute glosu swego udzielac... Oj, biada mi, biada..
                                              • Gość: mEVE Re: Bez IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:45
                                                Tylko Jarosław zna ten stary jak świat kawał???:))))))))))))))))
                                                Brawo!!
                                                • Gość: Jarek Re: Bez IP: 80.72.33.* 19.03.02, 14:57
                                                  Gość portalu: mEVE napisał(a):

> Tylko Jarosław zna ten stary jak świat kawał???:))))))))))))))))
                                                  > Brawo!!

A taki kawal:

Dwie kumoszki dyspyty na tematy najrozniejsze wioda i jedna z nich tako rzecze:
                                                  - Moj stary ma fioletowego malucha.
                                                  - Co? Kupil sobie?
                                                  - Nie przytrzasnal.

;-)
                                              • Gość: monia Re: Bez IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:46
                                                Nieeee, dlaaaaczeeegoooo?
                                                Śmiało, młody człowieku, podejdź tu bliżej..."Co poeta miała na mysli..?"
                                                • Gość: monia Re:oj, biada... IP: 217.97.138.* 19.03.02, 14:50
                                                  Oj, biada mi...Nie dosc, że stara jestem, to jeszcze do tego tępa!!!!
                                                  Albo może lepiej "mało błyskotliwa"...ładniej brzmi...Ale, ogólnie rzecz biorąc - smutne!
                                                  • Gość: Jarek Re:oj, biada... IP: 80.72.33.* 19.03.02, 14:55

> Oj, biada mi...Nie dosc, że stara jestem, to jeszcze do tego tępa!!!!
                                                    > Albo może lepiej "mało błyskotliwa"...ładniej brzmi...Ale, ogólnie rzecz biorąc
                                                    > - smutne!
                                                    > :-)))

Natychmiast odwolac racz te obejrzywe obelgo pod adresem Assani Monii, bo bede
                                                    Cie Assani Moniu na plac ubity wyzwac w obronie godnosci i honoru twego!!!
                                                  • Gość: Meve Re:oj, biada... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:57
                                                    Gość portalu: Jarek napisał(a):

>
                                                    > Natychmiast odwolac racz te obejrzywe obelgo pod adresem Assani Monii, bo bede
                                                    > Cie Assani Moniu na plac ubity wyzwac w obronie godnosci i honoru twego!!!

To już chyba drugi raz?:))))))))
                                                  • Gość: monia Re:oj, biada... IP: 217.97.138.* 19.03.02, 15:06
                                                    No, obydwoje tacy waleczni jestescie, że szok! Nala trzecia!!!
                                                  • Gość: monia Re:oj, biada... IP: 217.97.138.* 19.03.02, 15:03
                                                    dobrze, że nie pal!!!!
                                                  • Gość: monia Re:oj, biada... IP: 217.97.138.* 19.03.02, 15:05
                                                    A bić się i tak nie będę!!! Bo nie dosc, że stara i tępa, to jeszcze mało odważna...Wyzwij mnie na fotel
                                                    dentystyczny i już mnie nie ma...
                                                  • Gość: Jarek Re:oj, biada... IP: 80.72.33.* 19.03.02, 15:20

> Wyzwij mnie na fotel dentystyczny i już mnie nie ma...

W czasach naszych potyczek na "fotelu dentystycznym" nie prowadzim... Bron to
                                                    jakowas? Od troli, orkow, czy moze elfow? Tako zaklopotanym strasznie, bo w koncu
                                                    nie wiem jak honoru Twego bronic przed atakami jadowitymi. :-(
                                                  • Gość: Meve Idę sobie:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:57
                                                    Trzymajcie się ludziska, miłego wieczoru (śniadania dla niektórych) życzę:)))
                                                    Good bye!!
                                                  • Gość: Jarek Re: Idę sobie:) IP: 80.72.33.* 19.03.02, 16:03
                                                    Gość portalu: Meve napisał(a):

> Trzymajcie się ludziska, miłego wieczoru (śniadania dla niektórych) życzę:)))

Dziekuje, ale dzisiaj jestem juz po. ;-)
                                                  • jolajola1 zaśmiewajaca sie popołudniowa zmiana 19.03.02, 17:50
                                                    ... toż to wtorek, toż to Warka, toż to Grolsh
                                                    jestem, jestem

Mości Jarku, sensacje wzbudziłam w publicznym miejscu, zaśmiewając się z
                                                    waszmościnego kawału. No naprawdę, ludzie sie na mnie patrzyli, gdy
                                                    powkikiwałam radośniew do monitora.... I mam pytanie, czy bardzo piszczał, gdy
                                                    sobie przytrzasnął?... :)))
                                                  • Gość: kisz-ludek Re: zaśmiewajaca sie popołudniowa zmiana IP: *.babylon.tarman.pl 19.03.02, 18:03
                                                    jolajola1 napisał(a):

> ... toż to wtorek, toż to Warka, toż to Grolsh
                                                    > jestem, jestem
                                                    >
                                                    > Mości Jarku, sensacje wzbudziłam w publicznym miejscu, zaśmiewając się z
                                                    > waszmościnego kawału. No naprawdę, ludzie sie na mnie patrzyli, gdy
                                                    > powkikiwałam radośniew do monitora.... I mam pytanie, czy bardzo piszczał, gdy
                                                    > sobie przytrzasnął?... :)))

No nie, w pracy nie trza w monitor gały wytrzeszczać tylko pracować!! Chociaż
                                                    gdyby nawet któryś szef się dowalał, możesz mu odrazu przedstawić powody twego
                                                    śmiechu:)
                                                  • jolajola1 Re: zaśmiewajaca sie popołudniowa zmiana 19.03.02, 18:15
                                                    Gość portalu: kisz-ludek napisał(a):
                                                    ...
                                                    > No nie, w pracy nie trza w monitor gały wytrzeszczać tylko pracować!! Chociaż
                                                    > gdyby nawet któryś szef się dowalał, możesz mu odrazu przedstawić powody twego
                                                    > śmiechu:)

witaj Kisz-ludku
                                                    ... a potem trzeba by wzywać pogotowie do hipotetycznego szefa, bo szlag by mógł
                                                    go trafić na miejscu.

• Gość: kisz-ludek Re: zaśmiewajaca sie popołudniowa zmiana IP: *.babylon.tarman.pl 19.03.02, 18:17

witaj Kisz-ludku
                                                    > ... a potem trzeba by wzywać pogotowie do hipotetycznego szefa, bo szlag by móg

> go trafić na miejscu.

Chyba nie podejrzewasz swojego szefa o poczucie humoru. Chyba, że twój szef nie
                                                    wywodzi się z "homo szefus nudziarus"...
                                                  • jolajola1 Re: zaśmiewajaca sie popołudniowa zmiana 19.03.02, 19:04
                                                    przecież pisałam, że to tylko hipotetyczny szef, Jam sama sobie sterem,
                                                    żeglarzem..
                                                  • jolajola1 Re: zaśmiewajaca sie popołudniowa zmiana 19.03.02, 19:41
                                                    to i pożegluję do domu
                                                    do czwartku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka