croyance 08.04.08, 12:05 Chcialam zawiadomic szanownych forumowiczow, ze wyszlam za maz :-DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onion68 Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 12:11 Życzę szczęścia :-)))) PS. Sukienka długa czy krótka? Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 14:13 bralas slub w Chinach? no i kiedy wracasz, bo mowisz, ze wyszlas? :) gratulacje!!! Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 15:24 Nie w Chinach, ale symbolika czerwonego jako koloru slubnego przypadla mi do gustu :-) Dziekuje za gratulacje :-) Odpowiedz Link
anutek115 Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 12:14 Zaraz OT! To bardzo miło, jak nowa komórka nam powstaje ;-)! Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 12:16 Dziekuje :-) Jako nowa komorka czuje sie wspaniale :-D Odpowiedz Link
jottka Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 12:57 a szanowny małżonek w czym wystąpił? bo z tego, co pamiętam, możemy się po nim spodziewać czynów niekonwencjonalnych:) wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 14:14 obstawiam zolte buty, ten malarz w "szalenstwach panny Ewy" sie zarzekal, ze w zoltych butach. i bodaj kaftanie..:) Odpowiedz Link
jottka Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 14:24 kiedy croyansowy (miano robocze:) nie lubi ubierać się do pary:) więc nawet jeśli jedna ciżemka była żółta, to obstawiam, że drugi był trzewik, możliwe że czerwony. no nie ukrywam, że uczuwam słabość do niego, skarpetki zdarza mi się nosić w różnych fakturach i kolorach:) co do reszty postanawiam pracować nad sobą. Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 14:35 krojansiarz, znaczysie? :) no fakt, nie do pary. ale chociaz jeden zolty but musi byc. tobie natomiast radzilbym jeden but czerwony, drugi czarny - czarne buty do roboty, czerwone do tanca, hopaj-siup :) tak sobie mysle, ze bycie dyktatorem mody to fajna rzecz :D Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 15:26 Krojansiarz :-D Piekne :-D Powiem mu :-D Ale, przypomnialo mi sie: Krojansiarz mial miec zolty kwiat w butonierce; zapomnialam go wziac i przypielam mu jeden z mojego bukietu, taka dluga galaz razem z liscmi :-D Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 15:58 jesli spodobal ci sie krojansiarz, to i krojans-boj :) bo musze sie przyznac, ze zasugerowalem sie okresleniem fajansiarz, aczkolwiek nie podejrzewam twego meza o bycie takowym, o nie! ale krojans-boj brzmi ladnie.. tyle, ze wlasciwie juz przestal byc krojans-bojem i teraz faktycznie juz tylko krojansiarz pozostal :))) musial szykownie wygladac z ta galezia, nie ciagnela sie po ziemi? :) Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 17:28 Krojansiarz moze byc :-D Co do fajansiarza, abstrahujac od jego znaczenia, sam powiedz Freddy, czy nie lepiej byloby, zeby oznaczal wlasnie Anglika lubiacego pic herbate? Z fajansowej szklanki? Galaz sie nie ciagnela, ale miala z 10 cm jak nic, i trzy wielkie liscie :-) Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 17:47 pewnie lepiej :) ale czy oni tam nie sa czasem sami "porcelaniarze" w tem wzgledzie? :) bo ja to raczej szklarz jestem, pije z szklanego kubla (piaskowanego, z napisem bp ultimate, ale to juz mowilem :) Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 20:40 Jacy tam porcelaniarze, zwyczajni kubkowicze :-D Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 15:25 Szanowny malzonek wystapil w bardzo konwencjonalnym smokingu i nowych butach :-O Bardzo sie wzruszyl, i jak zobaczyl mnie w sukni wchodzaca do sali, poplakal sie :-) Odpowiedz Link
the_dzidka Oficjalne gratulacje 08.04.08, 13:00 Serdeczne gratulacje i życzenia niezborejkowienia oraz użakowienia oraz umamerciątkowienia w imieniu forumowiczów składa ADMIN Odpowiedz Link
croyance Re: Oficjalne gratulacje 08.04.08, 15:27 Piekne zyczenia :-D Postaram sie niezborejkowiec i uzakowic :-D Odpowiedz Link
mmaupa Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 13:27 Najserdeczniejsze gratulacje i zyczenia szczescia! Odpowiedz Link
marzena19791 Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 15:01 Zdrowia, szczęścia długie lata, wśród okrzyków "Mama!", "Tata!" A, przepraszam, sukienka i buty w rozmiarze 38...? ;) Odpowiedz Link
kaliope3 Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 15:14 Wszystkiego najlepszego!Mam nadzieje że słynna londyńska mżawka nie zakłócała uroczystości!Gratulacje! Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 15:29 Bardzo dziekuje :-) Slub nie byl w Londynie, byl w miescie daleko piekniejszym, ale nie moge zdradzic gdzie :-) Pogoda byla piekna :-) Chociaz w niedziele wieczorem przez pol godziny padal snieg. Odpowiedz Link
ding_yun Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 17:06 ale toczek z różyczkami sobie darowałaś mam nadzieję? :) Ja również się dołączam z życzeniami wszystkiego, co najlepsze. Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 17:29 Mialam koczek, bardzo skromny, sukienke czerwono-zlota i zlote kolczyki z czerwonym oczkiem. I czerwone buty. Nieskromnie powiem, ze wygladalam - no co tu duzo mowic - przepieknie :-DDDDDDD I miala bukiet z herbacianych roz i frezji. Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 21:31 ani przez chwile nie watpilem, ze wygladalas przepieknie! ale ta czerwona sukienka w zlote wzory jako zywo przypomina mi zdjecia ze slubu mojego kumpla - co prawda mieszkaja w Wielkiej Brytanii, ale oboje sa Chinczykami, ot co. czego ty nam NIE mowisz, croyance? :) przyznaj sie, przyznaj, spotkalas na molo Chinczyka? :) Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 22:54 Bo i watpienie byloby tu nieeleganckie, Freddy :-D Moge Cie jednak zapewnic, ze wygladalam jak dama :-D Odpowiedz Link
ginestra Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 17:35 Wszystkiego najlepszego Croyance! Jak miło, że dzielisz się na forum tak ważnym dla Ciebie wydarzeniem. Ślub na pewno był piękny, a ten śnieg mówi mi, że to mogło być w Polsce :), ale oczywiście nie potwierdzaj. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 20:43 Dziekuje za mile zyczenia :-)Tyle tu milych osob na forum, ze chcialam podzielic sie radoscia. Nie w Polsce, Ginestro, w Anglii, ale po prostu w ladniejszym miejscu. Londyn nie jest az tak romantyczny :-) A snieg byl krotkotrwaly i nawet ladnie wygladal! Ach, ale jestem zadowolona. A mlody Krojansiarz cykal zdjecia i krecil kamera :-) Odpowiedz Link
mmaupa Re: Kompletny OT :-D 09.04.08, 11:18 Jesli ze sniegiem, romantycznie i ladniej od Londynu, to moze w Oxfordzie slub byl, hm? Podeslij nam moze to zdjecie co wyslalas do kwiaciarni, suknia brzmi bardzo apetycznie! Odpowiedz Link
mamalilki Re: Kompletny OT :-D 09.04.08, 14:11 Zawsze to milo jak pojawia sie nowy wzdychulec :-))) Ale to juz nawet nie wzdychulec, maz cala geba - gratulacje! Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Kompletny OT :-D 09.04.08, 15:41 przeciagnal ci przed oczyma caly korowod myszy i tortow??? :) Odpowiedz Link
mamalilki Re: Kompletny OT :-D 09.04.08, 20:52 No nie, bo to jednak nie jest wzdychulec mojej kuzynki. Pocieszam sie ze posiadajac trzy corki jeszcze z niejednego wzdychulca sie posmieje i beda korowody myszy i tortow, tylko nie wiem, czy mnie to wtedy bedzie bawilo? Raczej bede latac po sasiadach i pozyczac serwis z Desy... Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 20:46 Bardzo dziekuje :-) Jestescie wszyscy kochani! Odpowiedz Link
slotna Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 20:17 Czytalam i czytalam rozmowe Twoja i Ginestry, i tak sie wczulam strasznie, ale pisac mi sie nie chcialo, wiec siedzialam cicho. Ale teraz to juz musze: gratulacje! I szczescia zycze! :))))) -- Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy. Odpowiedz Link
alitzja Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 20:26 Ja rzadko pisuję, choć wszystko tu czytam. I muszę się teraz odezwać: z całego serca Ci gratuluję, bo Krojansiarz i we mnie ma fankę wielką;-) Niech Wam się cudnie żyje. Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 20:47 Wlasnie mu powiedzialam, ze ma tu wierne fanki :-D Ucieszyl sie caly i poczul usprawiedliwiony do zjedzenia wiekszej ilosci lodow :-) Zajada teraz :-) Dzieki, kochani. Jestem bardzo szczesliwa! Odpowiedz Link
verte34 Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 20:58 O, to ja się jeszcze dopiszę, bo dopiero teraz zauważyłam: "Życzę szczęścia, dużo dzieci"(p. Jankowiak) :)) Croyance, Krojansiarza pamiętam z czasów Twojej bytności na CUsnS i już wtedy myslałam jaka fajna z Was para. I wykorzystuję okazję żeby Ci podziękować, kiedyś na tamtym forum napisałas coś ważnego i dobrego, ale wtedy człowiek nie był w stanie się zebrać żeby... no, dziękuję:) Odpowiedz Link
lutecja4 Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 22:16 Niech Wam gwiazdka 100 lat zyje i wszystkiego innego ale najlepszego usmiechu na co dzien i co noc i co tam sobie jeszcze wymyslicie jak to milo z jego strony,ze tak okazal, jak mu sie podobasz nawiasem mowiac tez myslalam ze zalozy buty nie od pary a nie zapomnial,w ktorej kwiaciarni zamowil wiazanke slubna? duzo szczescia!! Odpowiedz Link
sowca Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 22:34 Wszystkiego naj naj najlepszego! Zaintrygował mnie opis stroju Twojego i Twojego lubego i wlasnie probowałam to sobie wyobrazić. To, co ujrzałam oczami wyobrazni, bardzo mi sie spodobało, więc pozwalam sobie pogratulować Wam wspaniałych strojów :) :D Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 09.04.08, 10:39 dziekuje :-) wiazanke zamawialam ja - nawet nie wiedzialam, co przywioza - wyslalam im mailem zdjecie sukni i poprosilam, zeby cos dobrali sami :-D I bardzo ladnie wybrali, musze powiedziec :-D Dziekuje Wam jeszcze raz, a teraz sie zmywam :-D Bede za 2 tygodnie! Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 08.04.08, 22:57 No prosze, verte34, nawet tego nie pamietam osobiscie :-) Ale jesli pomoglo, czuje sie zaszczycona. Jak to czlowiek nawet nie, jak czasem cos madrego powiem :-DDDD Krojansiarz zadowolony z fanclubu :-D Mowi, ze polskie kobiety go doceniaja i sie cieszy :-DDDD Dziekuje Wam wszystkim bardzo - nie bedzie mnie teraz przez dwa tygodnie, ale wroce :-DDDD Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 09.04.08, 10:40 Klymenystro i Tygrysie, bardzo dziekuje. Teraz ide :-) Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 23.04.08, 13:43 Bardzo dziekujemy :-) Kochani, teraz Krojansiarz chce, zebym go kiedys zabrala na spotkanie, chce zobaczyc swoje wierne fanki ;-) Chyba bede musiala go przywlec kiedys :-D Odpowiedz Link
sevilay Re: Kompletny OT :-D 09.04.08, 21:27 Gratuluję:) Życzę Wam długich lat w szczęsciu i zadowoleniu.Jeżeli chcecie miec dzieci to życzę Wam ślicznych i madrych Maluszków a jeśli nie planujecie powiększania rodziny to szczęśliwych lat we dwoje:) P.S Ja tez miałam do cywilnego czerwoną sukienkę ze złotem:) I takoż rozmiar 38:))A na kościelny w bieli i tak był wilk syty i owca cała-to znaczy teściowa była zadowolona i ja też:))) Jeszcze raz gratulacje:) I pozdrowienia dla Krajansiarza:) Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 23.04.08, 22:43 Nie chce znowu dominowac forum swoimi przezyciami, dodam wiec tylko na zamkniecie watku, ze mam zamiar go sobie wydrukowac i wkleic do slubnego albumu razem z innymi zyczeniami :-D Alez bedzie milo przeczytac sobie po latach :-) Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Kompletny OT :-D 23.04.08, 22:59 To zanim wydrukujesz to przyjmij jeszcze ode mnie najlepsze życzenia!!!! Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Kompletny OT :-D 13.05.08, 22:51 croyance napisał: > Chcialam zawiadomic szanownych forumowiczow, ze wyszlam za maz :- DDD Och! Nastepne radosne fanfary i waltornie forumowe mie ominely! Jak to niepraktycznie nie miec neta w domu.. Chociaz na wydruk juz sie dawno nie zalapie, tym niemniej spiesze ze spóznionymi ale szczerymi zyczeniami i kongratulacyjami! Wszystkiego najlepkiego Wam Croyancom z okazji zaobraczkowania sie! Hurraaa! Odpowiedz Link
croyance Re: Kompletny OT :-D 14.05.08, 13:17 Zalapiesz sie :-) Jestem leniem i zabralam sie za album dopiero w tym tygodniu :-) Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Kompletny OT :-D 14.05.08, 15:07 Niech zyje lenistwo i Twe relaksujace malzenstwo :) Odpowiedz Link