lutecja4 29.01.09, 00:33 i dla reszty fanów- w poniedziałek na Polsacie jest pierwsza część cyklu Szklana Pułapka :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutecja4 Re: wiadomość dla Miągwy 29.01.09, 20:30 no wlasnie nie wiem, jest juz nawet po Chinskim Nowym Roku Odpowiedz Link
ready4freddy Re: wiadomość dla Miągwy 29.01.09, 21:08 Miagwa jest fanem Die Hard? hmmm... tak czy inaczej prosze SE nie urzadzac smichow-chichow z DH, dobrze? :) ja tam bardzo lubie, o. Odpowiedz Link
nessie-jp Re: wiadomość dla Miągwy 29.01.09, 21:32 Ja też bardzo lubię, ale tylko drugą część Odpowiedz Link
szprota Re: wiadomość dla Miągwy 29.01.09, 21:55 Oj, Nessie, mylisz. Nie ma śniegu, gdy nie puszczają "Kevina samego w domu"! A jak nie ma "Szklanej Pułapki" to po prostu śniego szybciej topnieje. Jeszcze nie rozgryzłam, co się dzieje w pogodzie, gdy nie puszczają "Ja cię kocham, a ty śpisz". Ale ostatnio oglądałam i nastąpiło ochłodzenie. Odpowiedz Link
szprota Re: wiadomość dla Miągwy 29.01.09, 22:02 Tak, to jest jedna z tych rzeczy, potwierdzających wiarę w stałość wszechświata. Odpowiedz Link
sowca Re: wiadomość dla Miągwy 29.01.09, 23:15 Oczywiście, święta bez Kevina nie są pełnowartościowe! Odpowiedz Link