Gość: DEBIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 06:49 ...W AKADEMII POLONIJNEJ! KOLEDZY DEBILE - ZAPRASZAM DO AKADEMII POLONIJNEJ. BĘDZIECIE MAGISTRAMI! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: profesor Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.wasz.ajd.czest.pl 19.11.04, 10:55 Widzisz Kochany, Twój wielce typowy przypadek świadczy tylko o tym w jaki sposób działa tzw. Państwowa Komisja Akredytacyjna. Tam pracuja też sami "magistrowie" Pozdrawiam Cię i gratukuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:53 Jak to dobrze że nie jestem " Magisterem " bo tylu ich już jest hahaha :-) .....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:53 Słodki debilu! Nie jesteś aż tak głupi skoro zdajesz sobie z tego sprawę.Gdybyś skończył inną uczelnię byłbyś mądrzejszy ,a ile forsy by Ci zostało w kieszeni!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: 82.160.21.* 19.11.04, 12:56 a raczej by nie skonczyl, tylko tam mial szanse no moze jeszcze na rzasawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 16:32 W wshit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:38 i takie własnie sa poczatki naszych zacnych Władz,takie wlasnie umysły sprawuja władzę w naszym kraju. I to jest własnie odpowiedz na obecny stan naszej Gospodarki... PZDR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ball in play Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:09 Tylko jeden student na czterach zdaje semestr bo się uczy . Reszta bo ma układy . Stąd w Polsce tylu magistrów i tytuł ten dlatego dzisiaj nic już nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś