Dodaj do ulubionych

JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 06:49
...W AKADEMII POLONIJNEJ!
KOLEDZY DEBILE - ZAPRASZAM DO AKADEMII POLONIJNEJ. BĘDZIECIE MAGISTRAMI!
Obserwuj wątek
    • Gość: profesor Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.wasz.ajd.czest.pl 19.11.04, 10:55
      Widzisz Kochany, Twój wielce typowy przypadek świadczy tylko o tym w jaki
      sposób działa tzw. Państwowa Komisja Akredytacyjna. Tam pracuja też
      sami "magistrowie"
      Pozdrawiam Cię i gratukuję.
      • Gość: Kubiś Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:53
        Jak to dobrze że nie jestem " Magisterem " bo tylu ich już jest hahaha :-)
        .....Kubiś
      • Gość: marta Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:53
        Słodki debilu! Nie jesteś aż tak głupi skoro zdajesz sobie z tego
        sprawę.Gdybyś skończył inną uczelnię byłbyś mądrzejszy ,a ile forsy by Ci
        zostało w kieszeni!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: m Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: 82.160.21.* 19.11.04, 12:56
          a raczej by nie skonczyl, tylko tam mial szanse no moze jeszcze na rzasawskiej
          • Gość: konrad Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 16:32
            W wshit?
    • Gość: SsMyK Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:38
      i takie własnie sa poczatki naszych zacnych Władz,takie wlasnie umysły sprawuja
      władzę w naszym kraju.

I to jest własnie odpowiedz na obecny stan naszej Gospodarki...

PZDR :)
      • Gość: Ball in play Re: JAK ZOSTAŁEM MAGISTREM???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:09
        Tylko jeden student na czterach zdaje semestr bo się uczy . Reszta bo ma układy .
        Stąd w Polsce tylu magistrów i tytuł ten dlatego dzisiaj nic już nie znaczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka