opieka12345 04.11.09, 08:08 Mam samodzielne wolne mieszkanie, które chciałabym całkowicie dostosować jako miejsce opieki codziennej dla 4 małych dzieci. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i przepisy prawne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norwich_city Re: Opieka nad dziećmi 04.11.09, 23:44 napisz do mnie na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
jontakpiatek Re: Opieka nad dziećmi 05.11.09, 10:12 Niema nic gorszego niż opiekowac sie cudzym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
opieka12345 Re: Opieka nad dziećmi 05.11.09, 16:02 jontakpiatek napisała: > Niema nic gorszego niż opiekowac sie cudzym dzieckiem. :)nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: Opieka nad dziećmi 07.11.09, 16:15 ale nie rozumiem co miałaa na celu Twoja wypowiedź bo nie pasuje jak dla mnie ani do tematu wątku, nie mówiąc już o dziale forum ;/ Jeśli chciałeś odreagować swoje niepowodzenia złe doświadczenia badź coś w tym stylu to chyba pomyliłeś forum Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: Opieka nad dziećmi 16.11.09, 16:04 Bron Boze nie nazywac tego przedszkolem ale klubem malucha i najlepeij nie rejestrowac dzialalnosci. Pomysl dobry Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowka82 Re: Opieka nad dziećmi 30.11.09, 13:53 Ja dokładnie o tym samym myślę, mam do dyspozycji dom jednorodzinny z dużym ogrodem idealnym na plac zabaw. Ja swoją działalność chcę zarejestrować ,,dzienna opieka nad dzieckiem". Zaczynam od rejestracji w urzędzie pracy aby otrzymać dotację, potem dopiero zarejestruję działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gnieszka0 Re: Opieka nad dziećmi 07.02.10, 21:23 Mozez podac wiecej szczegółów znajoma też che sie starac o dotacje z urzędu własnie na klub malucha Odpowiedz Link Zgłoś