Gość: Jerry IP: *.aster.pl 17.11.09, 17:55 no jeszcze Jacka Welcha za męża ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz542 Praca ma sprawiać radość i sprawia ale pracodawcy 17.11.09, 19:25 Ja idę do roboty żeby zarobić na chleb i radość z tej konieczności mam identyczną jak facet który dupą przysiadł drzazgę. Mój pracodawca owszem jest miły i nawet uprzejmy ale kiedy ulegam naprzykład wypadkowi w jego firmie to w dupie ma mój stan zdrowia jest mnie w stanie ściągnąć z L-4 do roboty, tylko dlatego ,że mu się nie chce dwóch kwitów podpisać. Dlatego ja osobiście interes mego pracodawcy mam dokładnie w tym samym miejscu w którym on ma mój interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5021 Suzy Welch: Praca ma sprawiać radość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 20:11 4 x nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Suzy Welch: Praca ma sprawiać radość IP: *.hsd1.in.comcast.net 17.11.09, 20:50 Co to ku... jest? ten typ Welch to kompletny pirat, piranha, pasorzyt, wykorzystywacz. Ten idiota zrujnowal GE i zmienil go w bank, a teraz paradoje i udaje "kapitana przemuslu." co za pardodia. Gazeta wlaznie pokazala swoja twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Suzy Welch: Praca ma sprawiać radość IP: 85.222.99.* 17.11.09, 22:28 Dla Nauki mogę chodzić w wytartych dżinsach i nie dojadać :) 4xtak Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Suzy Welch: Praca ma sprawiać radość 18.11.09, 09:34 Praca ma sprawiać radość? Na głowę ktoś upadł?! Odpowiedz Link Zgłoś
stpaul Suzy Welch: Praca ma sprawiać radość 18.11.09, 15:21 Pochrumkiwanie kapitalistycznych świń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geor Suzy Welch: Praca ma sprawiać radość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 23:47 Trzeba potraktować spełnianie swoich marzeń jako polecenie zawodowe wysiłek i samodyscyplina przyjda same no chyba że ktoś nie wierzy w swoje marzenia, ma prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Suzy Welch: Praca ma sprawiać radość IP: 91.198.246.* 01.12.09, 14:47 Ludzie prawdziwego sukcesu, to rzeczywiście ludzie, dla których praca była pewnym rodzajem pasji. To Ci ludzie, którzy rzeczywiście czegoś chceli. Zgadzam się zatem z autorką. Ludzie tutaj zapewne na forum, większość ludzi, dla których praca to robta, którzy pracują z musu, którzy też nigdy niczego nie osiagneli, ale też nie mieli ambicji - tacy ludzie będą właśnie kpić - tak jak Wy to robicie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś