Dodaj do ulubionych

Artykuły biurowe

15.06.14, 13:52
Czy dobrym pomysłem będzie otworzenie w małej miejscowości (32 tys mieszkańców) sklepu z artykułami biurowymi, takimi jak kalendarze trójdzielne, czy karty plastikowe? Miałabym własny sklep internetowy plus siedziba. Coraz więcej osób otwiera jakieś nowe małe przedsiębiorstwa, ponieważ każdy chce sobie radzić sam, i zarobić jakoś ten pierwszy milion :D
Obserwuj wątek
    • nana_kl Re: Artykuły biurowe 16.06.14, 11:16
      Jeśli planujesz prowadzić działalność w Internecie, to wielkość miejscowości, w której mieszkasz nie ma znaczenia. Będziesz się musiała tylko dobrze zastanowić, jak dotrzeć do klientów. Przemyśleć strategię marketingową. Artykuły biurowe zawsze będą potrzebne. Myślę, że możesz nawet sporządzić sobie bazę danych różnych firm i wysłać im jakąś fajną ofertę. Bo podpisanie umowy z biurem na regularne dostawy to chyba najlepszy sposób na zapewnienie sobie regularnych dochodów :) Powodzenia!
    • Gość: Katakumba Re: Artykuły biurowe IP: *.trustnet.pl 17.06.14, 14:23
      Zainteresuj się najpierw najlepszymi ofertami, jeśli już masz firmę to masz o wiele większe możliwości niż inni, bo możesz dostać zniżki. Tu masz produkty o których pisałaś www.ViperPrint.pl, nie ma nic lepszego niż własny biznes i to że nikt nie stoi Ci nad głową i nie marudzi.
      • seba.lab Re: Artykuły biurowe 21.06.14, 22:24
        Można, dzieci muszą czymś pisać, no i można pokusić się o biuroserwis - czyli artykuły biurowe dla lokalnych firm.
    • Gość: szymon Re: Artykuły biurowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.14, 11:56
      też myślę,że to dobry pomysł na własny biznes,bo nawet w mniejszych miejscowościach jest zapotrzebowanie na tego typu artykuły np. w urzędach,szkołach,bankach,czy przychodniach. ja już od dawna korzystam z oferty takiego przedsiębiorstwa www.ema-pol.com.pl/index.php?show=biurowe mają duży wybór produktów i rozsądnej cenie,dlatego myślę,że to dobry sposób na zaoszczędzenie. a co ważne, nie odbywa się to kosztem jakości produktów.
      • Gość: dawid Re: Artykuły biurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.14, 14:08
        Pewnie, że dobry! :) Jak już założysz ten sklep i będziesz szukał towaru, to od razu uderzaj do tej hurtowni - www.kalena.pl , żeby nie przepłacać :)
      • Gość: KTJ Kolor Re: Artykuły biurowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.14, 11:06
        Zapraszam do zapoznania się z naszą wyprzedażą. Możemy również odsprzedać hurtowo towar po jeszcze lepszych cenach do jakiegoś sklepu
        allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3333787
        • Gość: duszka Re: Artykuły biurowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.14, 14:43
          Najważniejsze to mieć roznorodną ofertę, żeby klient mógł sobie sam wybrać, to co mu się będzie podobało, tak jak np. w sklepie internetowym sklep.biuroklub.pl/
          • emariolka Re: Artykuły biurowe 08.10.14, 12:46
            Duży wybór artykułów i urządzeń biurowych jest w dobiura.com
            • Gość: biurowe online Re: Artykuły biurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.15, 10:58
              Najtańsze artykuły biurowe są w marketbiurowy.pl
              ARTYKUŁY BIUROWE - Nasi konsultanci odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania w dni robocze w godzinach od 9:00 do 17:00 - kontakt@marketbiurowy.pl
              Przybory szkolne i biurowe, zamienne materiały eksploatacyjne marki JetWorld dostępne w naszym sklepie od ręki. Wszystkie produkty objęte są gwarancją Producenta obowiązującą na terenie Polski. Dostawa na koszt sklepu marketbiurowy.pl! Do każdego zamówienia na artykuły biurowe przysługuje Ci gwarantowany prezent!
    • atakto.pl Re: Artykuły biurowe 11.12.14, 10:29
      ATAKTO.pl nowy e-sklep w branży biurowej!
      atakto.pl, to miejsce, gdzie łatwo i wygodnie można zaopatrzyć się we wszystkie niezbędne artykuły papiernicze, biurowe i szkolne.
      Serwis jest dostosowany do potrzeb klientów, w myśl zasady, że zaopatrzenie biura w niezbędne produkty nie musi być nudnym obowiązkiem.
      Szata graficzna zaprojektowana zgodnie z najnowszymi standardami e-commerce, intuicyjna nawigacja, darmowa infolinia, ogromny wybór towarów, rewelacyjne zdjęcia i animacje produktów, atrakcyjne ceny? a wszystko dostępne od ręki.

Ważnym czynnikiem wyróżniającym sklep atakto.pl jest też responsywność strony, dzięki której użytkownicy mogą komfortowo przeglądać serwis na różnych urządzeniach (także tych mobilnych) ? strona sama przystosowuje się do rozdzielczości ekranu.

Właścicielem marki AtaktoPL jest firma z 25-letnim doświadczeniem w branży PBS.

facebook.com/AtaktoPL
      atakto.pl
    • marek.krasowiecki Re: Artykuły biurowe 11.09.15, 09:49
      Odświeżę trochę wątek. Jakie są aktualnie najlepsze sklepy z artykułami biurowymi? Pytam pod kątem kupna hurtowego. Może być online.
    • basiuq Re: Artykuły biurowe 23.09.15, 10:37
      A może oferta Pasażu Biurowego Tobie się spodoba ? www.pasazbiurowy.pl/artykuly-biurowe-13083-k Mają bardzo dużo produktów
    • telimenaaa Re: Artykuły biurowe 26.10.15, 19:15
      Warto wziąć pod uwagę Rajapack - www.rajapack.pl/koperty-tuby/koperty-kartonowe/koperty-z-tektury/koperta-papierowa-a5-a4-a3-wzmocniona-tektura-biala_PDT02213.html - to producent opakowań, urządzeń i akcesoriów niezbędnych do bezpiecznego przechowywania i transportowania różnego rodzaju.
    • Gość: kardek Re: Artykuły biurowe IP: *.sprintdatacenter.net 07.12.15, 15:46
      Ja zamawiam głównie przez internet. Jest o wiele taniej niz w sklepach stacjonarnych. Poza tym wszystko mozna załatwić szybko w sieci a sam bardzo często nie mam po prostu czasu na większe zakupy w sklepach stacjonarnych. Kupuję w sieci, dostaję bez problemu fakturkę.Lubię produkty Frixion Pilot
      segato.pl/pilot-frixion - mozęcie sobie przejrzeć. Bardzo dobrej jakości cienkopisy, porządne. Przy większych zamówieniach można otrzymać o wiele korzystniejsze ceny.
      • milenkowska Re: Artykuły biurowe 09.12.15, 09:34
        Znalazłam teraz fajny prezent dla męża na gwiazdkę, kupiłam mu zestaw z piórem i długopisem parkera. Myślałam, że takie rzeczy są strasznie drogie, ale miło się zaskoczyłam jak na stronie sklepu papiernozyce.pl znalazłam coś na swoją skromniejszą kieszeń. Mam tylko nadzieję, że mąż się ucieszy.
      • mirabelka86 Re: Artykuły biurowe 02.04.16, 11:41
        Zgadzam się my też zamawiamy głównie przez internet artykuły do biura, jest wygodniej i nie tracisz cennego czasu. Dobre ceny mają w www.centrumpapieru.pl, my już od kilku lat z nimi współpracujemy i jesteśmy zadowoleni ze współpracy.
    • Gość: moris12 Re: Artykuły biurowe IP: *.innyhosting.pl 28.04.16, 12:42
      ja osttanio zamawiam do biura na centrumpapieru . pl i jest ok poki co wygrywaja cenami z konkurencja
    • tutaj_pan_jan Re: Artykuły biurowe 17.06.16, 01:47
      Potwierdzam że jesli chodzi o sklep internetowy, miejscowość nie ma znaczenia. Jednak sklep internetowy to 3 najwieksze kwestii:
      - wypromowanie (reklamy i inne metody);
      - aktualność stanów magazynowych;
      - ilość towaru.

Jesli chodzi o reklamy, ja gdy rozpędzałem sklep internetowy trafiłem na oszustów (firma BePerfect pozyskaj-klienta.pl z Katowic), wyrzuciłem kasę w powietrze przez tych "profesjonalistów" i miałem zero wyników. Uważajcie na oszustów, zawsze sprawdzajcie opinie prawdziwych klientów (warto znaleźć i pogadać, oczywiście samemu znaleźć a nie ci co oszust poleca). Też trzeba bardzo szczególnie czytać każdą umowę. Podczas prowadzenia biznesu nigdy nie podpisywać umów jeśli nie ma konkretnego mierzalnego wyniku działań wykonującego, też trzeba bardzo doprze sprawdzać warunki wypowiedzenia i rozwiązania umowy natychmiast lub maksymalnie na koniec miesiąca.

Czym więcej przedsiębiorców będą pilnowali co podpisują (i nie podpisywać takich bzdur jak ja podpisałem z oszustami z BePerfect pozyskaj-klienta.pl), tym lepiej będzie Polska!

Pozdrawiam
    • solokolos Re: Artykuły biurowe 05.08.16, 09:21
      Planując zakup artykułów biurowych, warto znaleźć hurtownie posiadającą szeroki wybór, w niskiej cenie. Stawiając na wygodę najlepiej wszystko kupić przez internet. Jest to zdecydowanie szybszy sposób. Trzeba jednak pamiętać o korzystaniu z usług sprawdzonej firmy, by nie zostać oszukanym.
      • solokolos Re: Artykuły biurowe 05.08.16, 09:23
        Oczywiście zapraszam do zapoznania się z ofertą naszego sklepu internetowego z artykułami i sprzętem biurowym: www.solokolos.pl
    • polaris987 Re: Artykuły biurowe 26.03.19, 13:18
      Ja polecam firmę Paxer, zajmują się sprzedażą sprzętu biurowego. Moja działalność korzysta z jej usług od lat. www.paxer.eu/ można zobaczyć ofertę, która zresztą na prawdę jest szeroka ;)
    • skyfall001 Re: Artykuły biurowe 27.03.19, 11:53
      Czy to dobry pomysł... zależy od zapotrzebowania, czy nikt teraz nie robi badania rynku?
    • logistykapl Re: Artykuły biurowe 04.04.19, 09:58
      Myślę że warto to połączyć ze sprzedażą w internecie, dołożyć do tego jakieś usługi graficzne, może tusze
    • rrafi Re: Artykuły biurowe 28.04.19, 07:38
      Kwestia rynku - czy już taki sklep jest, czy są firmy na rynku, jakie jest zapotrzebowanie i na co... może warto najpierw popytać? zrobić rozeznanie, jakąś ankietę, sondę?
    • Gość: Zbych Re: Artykuły biurowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.23, 12:26
      Witam, oczywiście, każdy pomysł na biznes jest dobry. Dostępnych jest sporo już takich biznesów, a najlepiej otworzyć sklep internetowy z artykułami biurowymi. Jednym z większych takich sklepów jest 2kliki.pl
      Duzy sklep, zaopatruje firmy, biura domy, instytucje w artykuły biurowe. Tania i szybka dostawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka