Dodaj do ulubionych

Podobne do AdWords - pomysły???

08.11.14, 12:37
Witam serdecznie
W celu reklamy firmy korzystam w sieci z google adwords, Chciałem się dowiedzieć czy znacie jakieś podobne sposoby reklamowania się w sieci. Jakieś ciekawe narzędzia, bądź w ogóle pomysły na reklamę, gdy budżet nie jest zbyt duży.
Obserwuj wątek
    • robsso Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 09.11.14, 17:26
      Kiedy ma się mały budżet trzeba poświecić trochę czasu i reklamować siew necie samemu. Można napisać kilka ciekawych artykułów, zawrzeć w nich linki do swojej strony internetowej i już zaczynamy wskakiwać na wyższe pozycje w wyszukiwarkach. Dobry pomysł to założenie własnego bloga gdzie również wrzucamy linki do naszej strony. Jeszcze inny sposób to komentowanie artykułów na forach gdzie również możemy zamieścić swój link czy dodawanie stron do dobrych katalogów. Najlepiej łączyć te wszystkie rzeczy i sukces przyjdzie.
      Nic jednak nie zadzieje sie z dnia na dzień. Tu trzeba cierpliwości.

gabinet masażu Kielce
      studio kosmetyczne Kielce
    • magnol.ka Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 10.11.14, 14:57
      kiedyś mi się obiło o uszy ad context czy adkontekst, chyba na podobnej zasadzie. z innych pomysłów, może prowadzenie konta na fb?
      • michalpala.bb Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 10.11.14, 15:11
        Adkontekst z tego co widzę to coś takiego jak Nextcontent, przyda się dzięki :) a na FB oczywiście mam stronkę, nawet dwie:)
        • magnol.ka Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 10.11.14, 15:16
          ja z kolei dowiedziałam się o nextcontent ;)
          • zdenekfilozof Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 09.02.17, 15:15
            Zobacz tutaj masz całą listę: gogini.pl/index.php/services/google-adwords-lodz
    • r.emik Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 16.03.17, 14:36
      Znacznie taniej wychodzi pozycjonowanie.
    • trendo12 Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 20.03.17, 10:52
      Warto poczytać o reklamie na fb lun zainwestować w pozycjonowanie.

www.whiteart.pl/firma
    • karola-13.06.15 Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 10.05.17, 14:33
      Zgadzam się z izazalew. Podobnie jak ona, ja zleciłam pozycjonowanie mojej strony, zaufanej firmie knsprojekt i teraz polecam ich dosłownie każdemu.
    • paauulaa44 Re: Podobne do AdWords - pomysły??? 01.09.17, 11:11
      Moim zdaniem najskuteczniejszą metodą jest pozycjonowanie naturalne- może nie da Ci ono natychmiastowego efektu jak np. Adwords, jednakże da Ci długofalową korzyść, nie tylko na okres trwania sponsorowanej reklamy. Przy naturalnym pozycjonowaniu nie zmieniasz gwałtownie swojej pozycji w wyszukiwarce, przy reklamach płatnych znikasz od razu, gdy nie zapłacisz z topów- nie wiadomo na ile okres trwania reklamy pomógł podnieść Twoją naturalną pozycję w rankingu. Ponadto, pozycjonować możesz nawet sam, co pozwoli uniknąć Ci kosztów z tym związanych lub możesz zatrudnić osobę, która tym się zajmie. Oba rozwiązania będą tańsze niż płatne reklamy.

_____

Zwrot podatku z Niemiec Wrocław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka