Dodaj do ulubionych

Prostytucja pytanie

22.07.24, 18:12
Witam serdecznie mam pytanie a propo prostytucji w Polsce .Jestem prostytutką czy mogę bez żadnych konsekwencji prawnych wynająć sobie w każdym chotelu w Polsce pokój i tam przyjmować klientów czy nie za bardzo i jak to zrobić aby nie narazić się na wyrzucenie albo konsekwencje prawne.Pozdrawiam Serdecznie.
Są jeszcze mieszkania na bookingu na których widnieje napis zakaz robienia imprez i urządzenia przyjęć jak mam to rozumieć czy wynajęcie takiego obiektu przeze mnie i przyjmowanie w nim swoich klientów będzie naruszał prawo czy też nie i czy naraża mnie na wyrzucenie z takiego miejsca.Pozdrawiam Serdecznie
Dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Prostytucja pytanie 22.07.24, 18:22
      Kup sobie camper. Będziesz bardziej mobilna 🤠
    • szazam Re: Prostytucja pytanie 26.07.24, 08:34
      W obecnym prawie są dozwolone darowizny zw in. sponsoring i jakoś chyba do 5000 tys bez pokrewieństwa nie trzeba płacić podatku. Można przeszukać internet jaka to kwota dokładnie.
      Jednak radziłabym uważać na zmory kościelne by sie im nie narazić bo można mieć problemy społeczne i zdrowotne. Ponadto ludzie mogą gadać że może na surogatke taką ??:/ nasze społeczeństwo mało tolerancyjne. Robią swoje wymuszenia, podżegają a potem żądają dla podżeganych konsekwencji. :/ Ogólnie słabo widzę tę moralnośc społeczną Polski. :(.
    • surpanipal1999 Re: Prostytucja pytanie 10.05.25, 08:45
      Nie mozesz w mieszkaniu prowadzic dzilalnosci gospodarczej jak wlasciciel tego sobie nie zyczy.
      • chocolate_dog123 Re: Prostytucja pytanie 10.05.25, 13:04
        U, jaka wielka troska o los dziewczynek lekkich obyczajów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka