Gość: Grzegorz Borys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:34 jestem bardzo ciekawy co sądzicie o pomyśle na taki portal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5aga5 Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl 01.11.05, 22:43 Dobry pomysł. Każdy z przedstawicieli ma swój sposób na sprzedaż, no i myslę że każdy jest na swój sposób dobry, o ile PH osiąda dobre wyniki. Mam na koncie 10 lat PH ( w tej chwili jestem na wychowawczym ) i coś nie coś wiem. Ale nie mówię, że wiem wszystko. Wymiana doswiadczeń i nie tylko - tak to widzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Borys Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:46 Bardzo się cieszę , że podzielasz mój pogląd. Zapraszam serdecznie do uczestnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Borys Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:42 Za rejestrację w serwisie przekazujemy za darmo fragment E-book'a "Umysł sprzedawcy". Może chcesz otrzymać ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl 03.11.05, 23:03 Jasne że chcę, bo jak jeszcze trochę posiedzę w domu to zapomnę co to handel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Borys Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 00:26 to zapraszam do rejestracji :)) wysyłamy przeważnie tego samego dnia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:05 no kurcze całkiem niezły pomysł :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rono Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:58 wiesz co? nie mamy na takie rzeczy czasu. mam o tym napisać, że gonię w pietkę za 2000 zł? ciągle mnie dymają w tej robocie.dobra ale zajrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś