Dodaj do ulubionych

www.przedstawiciel-handlowy.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:34
jestem bardzo ciekawy co sądzicie o pomyśle na taki portal.
Obserwuj wątek
    • 5aga5 Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl 01.11.05, 22:43
      Dobry pomysł.
      Każdy z przedstawicieli ma swój sposób na sprzedaż, no i myslę że każdy jest na
      swój sposób dobry, o ile PH osiąda dobre wyniki.
      Mam na koncie 10 lat PH ( w tej chwili jestem na wychowawczym ) i coś nie coś
      wiem. Ale nie mówię, że wiem wszystko.
      Wymiana doswiadczeń i nie tylko - tak to widzę.
      Pozdrawiam
      • Gość: Grzegorz Borys Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:46
        Bardzo się cieszę , że podzielasz mój pogląd. Zapraszam serdecznie do
        uczestnictwa.
        • Gość: Grzegorz Borys Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:42
          Za rejestrację w serwisie przekazujemy za darmo fragment E-book'a "Umysł
          sprzedawcy". Może chcesz otrzymać ?:)
          • 5aga5 Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl 03.11.05, 23:03
            Jasne że chcę, bo jak jeszcze trochę posiedzę w domu to zapomnę co to handel
            • Gość: Grzegorz Borys Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 00:26
              to zapraszam do rejestracji :)) wysyłamy przeważnie tego samego dnia :)
              Pozdrawiam
              • Gość: sandra Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:05
                no kurcze całkiem niezły pomysł :) pozdrawiam
                • Gość: Rono Re: www.przedstawiciel-handlowy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:58
                  wiesz co? nie mamy na takie rzeczy czasu. mam o tym napisać, że gonię w pietkę
                  za 2000 zł? ciągle mnie dymają w tej robocie.dobra ale zajrzę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka