Gość: alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 08:02 Proszę o małą sugestię w co można zainwestować 250000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miriam Re: W co zainwestować IP: 212.160.78.* 24.10.02, 09:17 Gdybyś był zainteresowany branżą informatyczną, to mógłbym ci pomóc. Możliwości jest dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: W co zainwestować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 21:09 Przyznam się, że branża informatyczna brzmi dość zagadkowo. Tym bardziej, że w tej dziedzinie jestem słabiutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: W co zainwestować IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 14:36 na gieldzie, wybor jest duzy: akcje, obligacje warranty, kontrakty terminowe itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: W co zainwestować IP: *.proxy.aol.com 07.11.02, 02:12 Nie lubie cie bo masz duzo pieniedzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof Re: W co zainwestować IP: *.rsk.pl 07.11.02, 07:38 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Gdybyś był zainteresowany branżą informatyczną, to mógłbym ci pomóc. Możliwości jest dużo... Ja jestem zainteresowany. Czy moge liczyc na wiecej szczegolow. Napisz na profesorek4@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal moja propozycja IP: 213.216.87.* 08.11.02, 01:47 hmm ciekawe pytanie jesli interesuja cie pomysly - moge ci opowiedziec o moich planach... sam przygotowuje od ponad roku czasu dzialalnosc gospodarcza - mysle ze mam w glowie produkt ktory moze znalezc zainteresowanie na rynku - nie jest to nic na zasadzie - szybki biznes - dajesz 100 zlotych a wyciagasz za rok 1000 zlotych - nie, mowie o pewnej prostej z reszta w swej idei dzialalnosci, o ktorej na tym forum moge powiedziec tyle, ze obecnie robi prawdziwa furore w USA oraz w Niemczech i Wielkiej Brytanii - jesli chodzi o polski rynek - obserwuje sytuacje w tej branzy od 1,5 roku - i jestem pelen optymizmu - ten rodzaj dzialalnosci juz w kilku miejscach w Polsce pojawil sie i widze ze zaczyna sie rozwijac - miedzy innymi na slasku gdzie mieszkam moge rowniez powiedziec ze interes dotyczy handlu detalicznego w gastonomii nawiazalem juz kontakty z wszystkimi kontrahentami zwiazanymi z tym przedsiewzieciem i ciagle zbieram materialy przygotowujac moj biznes plan mysle ze jest to dobre miejsce na zainwestowanie pieniedzy - oczywiscie obciazone jak kazde inne ryzykiem ( nie mowie o lokacie bankowej ) wydaje mi sie ze rynek w tej branzy rozwinie sie w Polsce w najblizszym czasie podobnie jak w USA rozwija sie od ok 12 lat przewyzszajac wszystkie wczesniejsze prognozy amerykanskich specjalistow dlatego ja rowniez szukam tutaj miejsca dla siebie jesli jestes zainteresowany blizszymi informacjami jestem otwarty na wspolna rozmowe - moge przyblizyc ci moj plan najlepszym kontaktem na tym etapie wydaje mi sie email - PODAJE CI MOJ: odezwij_sie@interia.pl zapraszam i pozdrawiam Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: W co zainwestować IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.11.02, 00:41 To nie jest duża forsa.Musisz się jeszcze napracować.Więc zainwestuj w siebie.Nie w dom,furę,szmaty i kobiety. Zastanów się co umiesz robić najlepiej.I co lubisz robić.I jak to potrafisz sprzedać.Ta niewielka forsa pozwoli ci zrealizować różnorakie pomysły.Odpuść różne lokaty,akcje itp.Dadzą ci góra 4-8% rocznie.Byle co.Jeśli rozkręcisz własny biznes,to dostaniesz więcej (choć to nic pewnego) i będziesz miał przy tym satysfakcję.Powodzenia i odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
mdubaj Re: W co zainwestować 04.12.02, 01:43 Ja zainwestowałem niedawno o wiele mniejsze pieniądze..i szczęście i wiara w siebie pomogły. Inwestycja zwróciła się po 2 miesiącach, co uważam za sukces. Teraz zarabiam krotności....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: W co zainwestować IP: firewall:* / 192.168.10.* 25.01.03, 19:32 mdubaj napisał(a): > Ja zainwestowałem niedawno o wiele mniejsze pieniądze..i szczęście i wiara w > siebie pomogły. Inwestycja zwróciła się po 2 miesiącach, co uważam za sukces. > Teraz zarabiam krotności....... >a...może przybliżysz temat:-))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARIUM Re: W co zainwestować IP: *.zdunska-wola.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 18:07 tylko nowe technologie ! dadzą otwarte rynki zbytu i zyski na niewyobrażalnym poziomie. Można zacząć od niewielkich nakładów. Najważniejsze jest myślenie. Za 250 tys. można stworzyć firmę, która będzie się rozwijać w ekspresowym tempie. szczegóły: m szymczak tel. 0 501 101 959 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warium Re: W co zainwestować IP: *.zdunska-wola.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 11:55 mój adres warium@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś