bogdana5 19.02.06, 16:49 www.janioly.com pozdrawiam bogdana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhl999 Re: GALERIA INTERNETOWA-proszę o opinie! 20.02.06, 16:12 opinie dotyczaca strony czy jej zawartosci ? bo strona na pierwszy rzut oka ladna, ale po chwili szlag mnie trafia od tych loadingow i animacji sam towar, nie wypowiadam sie bo nie przegladalem calosci Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: GALERIA INTERNETOWA-proszę o opinie! 20.02.06, 17:06 muzyczka sama w sobie ladna, ale zaczyna irytowac po 10 sek. ...jesli to ma byc strona komercyjna , raczej powinna obyc sie bez jakichkolwiek dzwiekow . No i faktycznie te animacje sa chyba niepotrzebne , wszystko powinno sie po prostu otwierac i koniec....zamiast tych wodotryskow wolalbym zobaczyc lepsze zdjecia i jesli chodzi o rozdzielczosc i artystyczna jakosc bo do tego mozna niestety sie przyczepic (same figurki sa sliczne ..ale wiem to tylko dlatego bo mam duza wyobraznie ...tego nie widac na zdjeciach) tak czy siak powodzenia m Odpowiedz Link Zgłoś
flawhy Re: GALERIA INTERNETOWA-proszę o opinie! 21.02.06, 09:35 mi się bardzo podoba super! zdjęcia, jak dla mnie w sam raz i strona jakna tą ilość animacji szybko się ładuje. Odpowiedz Link Zgłoś
namrud21 Re: GALERIA INTERNETOWA-proszę o opinie! 21.02.06, 18:27 witam mi sie podoba... ale nie jako sklep (niestety), wiem, ze wlozyliscie w to bardzo duzo pracy i jako strona o aniolkach jest nawet fajna (troche czasu zajmuje ladowanie i muzyczka moglaby sie troche zmieniac, wiem, ze jest problem z prawami autorskimi, ale jak sie chce, to mozna jakos sobie poradzic). ale: ktos, kto chce kupic sie troche gubi (nie wiem czy kazdy, moze ja jestem az taka sierota), jest to malo przejrzyste. Sama juz nieraz musialam duzo zmieniac w przygotowanch przeze mnie projektach i wiem, ze ciezko poprawiac wychuchane "dziecko". tylko jesli chcecie cos sprzedac, zmiany wprowadzic trzeba... doatkowa uwaga: moglo by tam byc wiecej informacji o aniolkach przerozniastych... jakies fajne rzeczy, np wierzenia ludowe, typy i wyglad w roznych krajach, utwory o... pozdrawiam i zycze powodzenia, anioly pomoga, bo przeciez istnieja.... sprzedawajcie ludzikom ta wiare....:) Odpowiedz Link Zgłoś
hm73 Re: GALERIA INTERNETOWA-proszę o opinie! 21.02.06, 18:33 ładna, cho wolna stronka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: wspolpraca?- 22.02.06, 23:37 Hej:) a co powiesz na wspólpracę?:) prowadzę galerię prezentów internetową (od grudnia tez realną) od ponad 2 lat, mamy dział aniołów (teraz w przeróbce), cieszy się on duzym powodzeniem. Z czego są robione Twoje anioły? jesli jestes zainteresowana, proszę o kontakt: galeria@romantycznie.com pozdrawiam cleo Odpowiedz Link Zgłoś
dz_masaz Re; oto opinia! 23.02.06, 12:24 Jaioly są Janielskie, pomysł szatańsko dobry. Nawet ja chcę mieć teraz swojego Janiola i sobie kupie, a co ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdana5 Re: Re; oto opinia! 23.02.06, 22:30 dzieki za wszelkie glosy w sprawie mojej strony! no tak, dostalo mi sie od anty- flashowcow, ale ja mam slabosc do flasha bo jak sie laduje to mam czas na przemyslenia:) miedzy innymi takie ze faktycznie muza jest do maku i to pierwsze co sie zmieni na stronie!!! jesli chodzi o jakosc zdjec do sie nie zgadzam, uwazam ze katalog jest dobry, no ale moge sie myslic......powiem Wam ze mam troche trudne zadanie, bo z jednej strony chcialam zeby to byl sklep internetowy ktory bedzie mi przynosil dochody a z drugiej strony chcialam stworzyc galerie aniolow ktore uwazam ze sa jedyne w swoim rodzaju i zasluguja na to aby je swiatu pokazac! no wiec pokazuje:)na razie bez grosza w kieszeni ale....... pozdrawiam serdecznie! bogdana Odpowiedz Link Zgłoś
majak54 Re: Re; oto opinia! 17.03.06, 08:48 Mi sie stronka podoba, choć rzeczywiście na pierwszy rzut oka brakuje inf. - jak można je kupić... A chciało by się. Sama mam galerię inter. www.torebkarka.com i też bym chętnie wysłuchała opinii. Jak być miała chwilę to napisz na maila, może wymienimy się uwagami na tem. promocji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp28 Re: GALERIA INTERNETOWA-proszę o opinie! 31.03.06, 19:31 bylo by wszystko oki jakby sie pojawil krotki opis - oc co w tym wszystkim chodzi i ....... adres, bo bez niego wyglada to na DG z akademika politechniki kieleckiej:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogdana5 Re: GALERIA INTERNETOWA-proszę o opinie! 03.04.06, 21:07 no troche mocno powiedziane...... o jaki niby adres chodzi he? ludzie, przeciez jest info "jak kupowac" jest "kontakt" i jest "regulamin" chcialam zeby to byla galeria, troche poetycka, troche romantyczna, troche z tajemnica i polotem a nie market spozywczy gdzie na dzien dobry atakuja mnie snikersy i marsy mimo wszystko dzieki.....przemysle to.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś