Dodaj do ulubionych

Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach

24.04.06, 17:53
Interesuje mnie otworzenie firmy zajmujace sie technologia mobilna Czy ktos
wie jak zarabia sie na wapach, smsach, mmsach?
Czy ktos wie jak dzialaj takie firmy? czy wogole e-biznes, multimedia wap ,
sms,dzwonki, tapety jest oplacalny.

dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldemar Re: Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach IP: *.server.ntli.net 25.04.06, 07:02
      O SMS nie wiem ale podobno dzwonki, tapety a szczegolnie doladowania telefonow
      to bardzo dobrze prosperujacy interes
      • Gość: gosc Re: Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.06, 08:20
        No właśnie ale jak to działa????????????
        • kermit610 Re: Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach 01.05.06, 11:52
          Działa to tak albo zakladasz taką firmę i za 2 tys miesiecznie za "wynajecie" numeru np 7112 (kanału sms) kasa ta jest dla operatorów GSM, lub opcja druga podnajecie takie usługi w firmie trzeciej która juz wykupiła ten kanał sms wtedy płacisz firmie trzeciej prowizje od smsa np przy smsie za 1.22 pln 30 % tej kwoty jest dla ciebie i tutaj juz od kazdej firmy zalezy jednę chcą 500zl za aktuwacje tego podnajęcie inne nie ale mają minimalna wypłate np musisz uzbierac prowizję z wysłanych smsów w wysokości conajmiej 50 zł .

Generalnie strona musi mieć ogladalność zeby smsy m do tego wykupujesz usługe pozycjonowania twojej witryny w jakiejs firmie ewentualnie u studenta takiego jak ja co do integracja z samym serwisem jest banalnie... Pozdrawiam wszystkich audiotelingowców przyszłych:)
          • Gość: Kermit Re: Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 14:42

W serwisie Allpay, z ktorego korzystam placisz tylko oplate aktywacyjna 10 zl i
            dostajesz wynagrodzenie, od kazdego smsa. Ja rozliczam sie z nimi fakturami, tzj
            wystawim im fakture, ktora oni placa, ale wiem ze jesli nie ma sie firmy mozna
            rozliczac sie za pomoca umowy o dzielo.

Nie ma wyplaty, minimalnej, jak chcesz wyplacic 10 zl to tez mozesz.
    • delahalle Re: Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach 01.05.06, 13:06
      Sam się kiedyś za to chciałem zabrać. Jestem studentem akademii muzycznej i
      stworzenie dzwonka polifonicznego jest dla mnie banalnie proste. A jeden
      dzwonek często kosztuje ponad 10 zł.
    • bh_evo Re: Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach 06.05.06, 21:44
      A wziąłeś pod uwagę reklamę ?? ostatnia strona w tzw "prasie kobiecej" od
      10000,00 zł w górę
      • 7kliper Re: Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach 07.05.06, 00:18
        Dzisiaj (niedziela) o 21:30 na TVN24 bedzie powtórka Magazynu Firma o dzwonkach itp. na komórki.
    • lindast Re: Zarabiac na SMS-ach, dzwonkach 08.02.18, 10:04
      Możesz utworzyć witrynę do pobierania bezpłatnych dzwonków. Następnie zjedz reklamę z gg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka