Dodaj do ulubionych

chce otworzyć kurczaki z grila czy warto?

23.04.07, 16:01
czy ktoś wie ile można na tym zarobić i czy jest to opłacalne? Skąd wziąść takie kurczaki posiadam super miejsce tuz przy targu i mam budkę gastronomiczną wiec mogłabym się tym zająć ale na ile jest to pewny biznesik i skąd wziąść te kurczaki panierowane już w przyprawach dodam że nie mam możliwości sama tego szykować a okoliczne firmy tego nie robią, skad więc biorą takie kurczaki ci co są przy hipermarketach?
Obserwuj wątek
    • Gość: mss71 Re: chce otworzyć kurczaki z grila czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:42
      Te kurczaki nie są panierowane, zasypuje je się tylko przyprawą do kurczaków. Jeżeli tego nie wiedziałaś/eś, to daruj sobie taką działalność. Najlepiej robić to na czym się znamy. A skąd się biorą kurczaki po 12 zł za sztukę, przy cenie detalicznej około 5 zł za kilogram za surowego kurczaka, wolę nie wiedzieć.
      • zorajda Re: chce otworzyć kurczaki z grila czy warto? 24.04.07, 16:07
        że te kurczaki zasypuje się przyprawą do kurczaków to ja wiem i filozofii tu nie odkryłeś bo każdy o tym wie i ty też się tym pochwaliłeś ale nie wszyscy wiedzą skąd ( od kogo) wziąść takie kurczaki, dlatego pytam a może ty masz taki biznesik i nie chcesz konkurencji wkurzają mnie tacy jak ty pewnie że najlepiej robić to na czym się znamy ale zanim się poznamy na czym kolwiek musimy się wpierw tego nauczyć więc wszystko przede mną a skąd się biorą kurczaki przy cenie detalicznej za 5 zł a sprzedawane po 12 ( a swoją drogą to napewno nie po 5 zł ale niech ci będzie)to wyobraś sobie że ja to wiem he he he ......miłego dnia.
    • emelem1 Re: chce otworzyć kurczaki z grila czy warto? 27.04.07, 23:51
      sama w budce nie możesz posypywać kurczaków tzn. wogóle ich przygotowywać,
      miałem coś takiego musiałem kupować przygotowane kurczaki od firmy(liste firm
      miał sanepid) np płaciłem 10 zł za kurczaka a sprzedać za 13 zł to był sukces-
      dodaj sobie opakowanie gaz do opiekacza itd. Troszkę mniejsze kurczaki były po
      7-8 zł w hipermarketach i wiadomo czemu mają takie ceny.Ja to prowadziłem 7
      miesięcy i popłynąłem jak Zabłocki na mydle, zobacz że mało jest takich budek z
      kurczakami bo to już kiepski interes
    • Gość: tofik kurczaki IP: *.146.79.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.15, 18:37
      a ja uważam ze kurczak z rozna to dochodowy biznes kilka lat temu tez taki mjalam a chwili obecnej do niego wróciłam.najwazniejsza jest jakość kurczaków.przyprawy i odpowiednie miejsce.dobra reklama to polowa sukcesu.a jak ktoś nie rozumie tego rodzaju biznesu i ciagle nazeka to nie powinien się za to zabierac
      • loyezoo Re: kurczaki 23.06.15, 23:10
        a ja uważam,że jesteś debilem/ką odpowiadając na post sprzed jedynych 8 lat
        • Gość: ....... :) Re: kurczaki IP: *.146.5.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.15, 12:52
          debilem jest ktoś kto wobec drugiel strony używa słownictwa, które chyba nie należy do zwyczajowego słownictwa, DEBILU !!!!!!!!!!!!!
          Patrząc twoimi kategoriami to ty jesteś najmądrzejszy a cała reszta to debile, DEBILU !!!!!!!
          Czy to ważne, po ilu latach ktoś odpowiada na post?
          Nie!
          Każdy ma prawo do własnego zdania, DEBILU !!!!!!!!!!!
          Nikt tym nikogo nie obraża, jak robisz to ty, DEBILU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka