Gość: alfajulia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:40 ile może być punktów jaką forme działalności chcemy robić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksieg11 Re: zaczynam działalność. pytanie 24.05.07, 09:57 Rozumiem że chodzi o nr PKD. Nie ma ograniczeń, wpisuj co chcesz - tylko sprawdź czy nie wymaga taka działalności koncesji, licencji lub innych uprawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
bierzdotacje Re: zaczynam działalność. pytanie 02.06.07, 17:28 Lepiej na poczatku wpisać jak najwięcej, bo później każda zmiana kosztuje 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
firmowy1 Re: zaczynam działalność. pytanie 02.06.07, 18:38 ja wpisałam ponad 30, mimo że na 100% będą mi potrzebne 15 (reszta prawdzopodobnie też, ale później) Po co płacić 50 zł przy każdej zmianie, i po co tracić czas na formalności w urzędzie...bo tam zawsze na coś się czeka... firmowy.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: zaczynam działalność. pytanie 02.06.07, 19:13 A przy okazji czy ten co to wymyślił,był chory czy od urodzenia głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
kkrecikk Re: zaczynam działalność. pytanie 16.06.07, 12:18 Wydaje mi się, że w tej chwili juz nie płaci sie za uzupełnienie, może dotyczy to firm teraz zakładanych. Zakładając działalnośc miesiąć temu też wpisałam więcej niż na razie będę robic, na wsiaki słuczaj, ale pani powiedziała, że jakbym w przyszłości chciała uzupełnić, to bezpłatnie się to robi Odpowiedz Link Zgłoś