leptomeria 04.01.11, 16:50 Ktos z Was pytal mnie o slub Prosze napisac jeszcze raz bo zgubilam adres majlowy w trakcie odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.r Re: Slub 04.01.11, 20:14 Podepnę się pod Wasz wątek; czy któraś z Was przerabiała temat z Ambasadą w Atenach w zakresie ślubu cywilnego? Na maile nie odpisują, telefon też jakby milczał Odpowiedz Link
morita11 Re: Slub 05.01.11, 07:00 Temat slubu dwoch Polakow w Grecji??? Bo ja przerabialam z ambasada temat zmiksowanego slubu cywilnego Odpowiedz Link
morita11 Re: Slub 05.01.11, 20:14 Na temat dwoch Polakow to nie poradze Ale z ambasada to jest tak,ze jak nie pojdziesz osobiscie to sie nic nie dowiesz. Ja dzwonilam i uzyskiwalam rozne informacje, zalezy, ktora pani odebrala telefon a jak pojchalam osobiscie to i tak inaczej bylo Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Slub - mcr 05.01.11, 08:42 Marcin! Z nowym rokiem nowe wyzwania???? Pozdrow A. Szukac CD z ludowymi greckimi przyspiewkami weselnymi? Bo mapa S. nadal w drodze wiec jeszcze bede w Publicu Odpowiedz Link
m.c.r Re: Slub - mcr 05.01.11, 10:36 Tak Basiu nowe wyzwania planuję. Co do przyśpiewek - coś się jeszcze znajdzie )) Odezwę się dziś w tej sprawie )) A pozdrowiona Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Slub - mcr 05.01.11, 11:14 m.c.r napisał: > Odezwę się dziś w tej sprawie )) Jak do 13-tej Twojego czasu to jest szansa ze sprawdze nawet dzis bo udaje sie w wiadoma strone )) Odpowiedz Link
bebiak Re: Slub - mcr 05.01.11, 21:46 m.c.r napisał: > Tak Basiu nowe wyzwania planuję. Ha, ja już chyba w grudniu o zaręczynach gdzieś czytałam - może na Fb coś było? Sure, że tam! Tzn. ... chyba A na Kaszubach w październiku się nie wygadali, choć plotkowaliśmy bez mała do świtu o tym i owym w kameralnym gronie Odpowiedz Link
m.c.r Re: Slub - mcr 06.01.11, 21:31 Zaręczyny moja droga to miały miejsce na Kithirze 2 lata temu ))) Odpowiedz Link
magdalena1302 Re: Slub 04.01.11, 22:32 leptomeria napisała: > Jutro odpisze czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link