Dodaj do ulubionych

dentysta na Korfu

26.06.11, 23:53
Dziewczyny z Korfu, powiedzcie mi prosze, czy potrzeba wam dentystow na wyspie?Mieszkamy z mezem(grekiem) w Szkocji i od 3 miesiecy pada, deprecha, myslimy i myslimy by zwinac sie za jakis czas do Grecji i szukamy miejsca...i czy na Korfu sa jakies grupy Wloskie?Dzikekuje z gory
za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • annielika Re: dentysta na Korfu 27.06.11, 12:24
      Teraz do Grecji???
      • morita11 Re: dentysta na Korfu 27.06.11, 15:12
        hehehehehe Aga wink
        • mamalal-ka Re: dentysta na Korfu 27.06.11, 21:19
          No w sumie o zęby trzeba dbać nawet w dobie kryzysu !
          • gracedim Re: dentysta na Korfu 27.06.11, 21:27
            moze nie teraz ale wkrotce, tez jestesmy ciekawi co z ta Grecja bedzie.Choc powiem wam, ze tu na rynku pracy tez nie jest za wesolo.A u was przynajmniej pogoda ladna.
            • annielika Re: dentysta na Korfu 28.06.11, 07:49
              No o zeby niby trzeba dbac i w dobie kryzysu... ale narazie wydaje mi sie, ze ludzie to odloza, i wydadza kase na inne potrzeby... zwlaszcza, ze o zeby chyba raczej srednio tutaj dbaja. Jakichs rewelacyjnych usmiechow nie widze. No ale wink

Gracedim, Grecja jest super. Naprawde. Tak jak nie moglam sie przyzwyczaic do wielu rzeczy, to teraz trudno mi by bylo stad wyjechac. Ale kryzys jednak jest odczuwalny, i raczej narazie odpuscilabym sobie przeprowadzke tutaj... na wakacje spoko, ale na stale odczekalabym az sie tutaj uspokoi.

• gracedim Re: dentysta na Korfu 29.06.11, 20:38
                Dzieki za odpowiedz, my oczywiscie nic ad hoc, robie poprostu rozpoznanie.Jestem mama wiec wiadomo, ze kazda przeprowadzka to trudna decyzja.. a jesli chodzi o te wakacje to co byscie polecily na Korfu dla rodzicow z rocznymi dzieciakami?I wogole bezpiecznie tam?Dzieki
                • annielika Re: dentysta na Korfu 29.06.11, 20:47
                  Korfu nie znam. Ale Grecja jest bardzo bezpieczna, oprocz od czasu do czasu bardzo scislego centrum Aten. To co pokazuja w TV to jest jeden plac przed parlamentem... tak nie jest nawet w calych Atenach. smile wiec spokojna glowasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka