Dodaj do ulubionych

Do Sama 16 !!!!!!!!!!!!

05.03.05, 20:19
Jak tam wizyta u lekarza?????????? Nic nie piszesz czy wszystko ok????A jak
tam relacje z ojcem dziecka??????
Obserwuj wątek
    • sama16 Re: wszystko ok 07.03.05, 21:59
      Czesc sylwia!! Przepraszam ze sie nie odzywalam ale nie mialam naprawde
      czasu!!! tak u ginekologa bylam !! termin mam na 6 pazdziernika gdzies w tych
      okolicachwink !! wyobraz sobie ze spotkalam sie z ojcem dziecka ( niechcial ze
      mna zbytnio rozmawiac -ale nalegalam) i wiesz jaka byla jego reakcja - zacza
      sie cieszyc jak dziecko i plakac i mowic ze on jest bardzo szczesliwy-
      WIEZYSZ?? czy to normalne zachowanie ?? bo ja nie sadze!!! do dzisiaj nie
      wierze!! codziennie dzwoni i chce chodzic ze mna do ginekologa !! Nawet mi sie
      oswiadczy ale powiedzialam ze sie zastanowie bo po tym co sie wydarzylo i tak
      jak sie zachowal to musze to przemyslec !!! A co do rodzicow to sie chyba juz z
      tym pogodzili !!! bylam z mama w jumbo i kupila mi duzo zeczy dla dziecka
      (ciuszki, buciki,butelki i takie tam)) bylam w szoku !! takze narazie wszystko
      sie dobrze uklada zobaczymy jak to bedzie ...smile)))))buzka
      • sylwialew Re: wszystko ok 08.03.05, 18:51
        Bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok.Teraz tylko musisz na siebie uwazac !!!
        A tatuska przetrzymaj troszke na dystans hahahahaha i wszystko sie ulozy
        Buziaki dla Ciebie i brzusia
        • sama16 Re: ;-) 08.03.05, 21:28
          i tak zamiezam sylwus !!! Potrzymac go troche w niepewnosci ... dziekuje za
          wszystko jeszcze sie odezwe i powiem co i jak wink buzka
          • sylwialew Re: ;-) 10.03.05, 18:09
            Odzywaj sie czasami i informuj mnie jak tam Twoja fasolka rosnie smileBuziaczki
            • sama16 NARESZCIE SZCZESCIE ...!!! 14.03.05, 23:19
              Sylwuś mam dobrą wiadomosc 2 kwietnia bjore ślub smile)))))))) i jestem bardzo
              szczesliwa...wszystko sie uklada , brzuszek rośnie... chodz jeszcze nie widac ,
              tylko ja widze i czuje smilemoja chlopak i w krotce maz ( kurde ale to dziwne)
              wynaja bardzo duzo ladne mieszkanie na galatsi , kupuje meble a ja z rodzicami
              szykujemy wszystko do slubu .... suknie bede miala piekna ... bo juz wybralam !!
              a co do przyjecia to rodzice wynajma mi specjalna sale na kifisi no chyba ze
              bedzie cieplo to gdzies nad morzem jeszcze sie zastanawiamy chodz to ryzyko bo
              jak bedzie padac to nici z przyjecia.. bylam z tesciowa po sklepach i kupilismy
              dla dzieckA prze cudowne lóżeczko , kołyske -cudowne !!! Nie wyobrazalam sobie
              ze wszystko sie tak dobrze ulozy !!! JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA..WOGÓLE WSZYSCY
              SĄ SZCZĘŚLIWI , AŻ MNIE TO DZIWI ... I MOJI RODZICE - CHYBA JESTEM WIELKĄ
              SZCZĘŚCIARĄ JEDNAK wink...BUZKA
              • sylwialew Re: NARESZCIE SZCZESCIE ...!!! 16.03.05, 19:35
                Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ze wszystko sie dobrze ulozylo.Zycze Ci
                zebys byla taka szczesliwa jak jestes w tej chwili przez cale zycie.Dbaj o
                siebie dzidzie ale tez o meza wink bo on tez potrzebuje duzo czulosci.Mam
                nadzieje ze o nas nie zapomnisz i bedziesz czasami sie odzywala.I czekam na
                zdjecia ze slubu smilePozdrawiam
                • sama16 Re: NARESZCIE SZCZESCIE ...!!! 16.03.05, 22:25
                  NAPEWNO NIE ZAPOMNE !!! I ZDJECIA WYSLE !!! W KWIETNIU BEDE WIEZIALA CZY
                  DZIEWCZYNKE CZY CHLOPCZYKA BEDE MIALA ,CHODZ TO NIE MA ZNACZENIA DLA MNIE BYLE
                  BYLO ZDROWE !! ZYCZE CI TEGO SAMEGO ... SZCESCIA ... BUZKA
                  • sama16 Re: NARESZCIE SZCZESCIE ...!!! 02.04.05, 14:13
                    pRZEŁOŻYLIŚMY ŚLUB sad NA NASTĘPNĄ SOBOTE ...ZE WZGLĘDU NA POGODE I NA PAPIEŻA
                    (NALEZE DO BARDZO WIEŻĄCEJ RODZIN) Znam płeć dziecka smile)))) BĘDZIE
                    DZIEWCZYNKA- HURAAAAA..... BUZKA 3MAJCIE ISE
    • sylwialew Re: Do Sama 16 !!!!!!!!!!!! 02.04.05, 21:18
      O jak fajnie mala dziewczyneczka smileTyle czekalas to jeszcze tydzien to juz
      pestka.Baw sie dobrze tylko uwazaj na malutka
    • maro27 Re: Do Sama 16 !!!!!!!!!!!! 10.04.05, 21:36
      cześc dziewczyna - ja jestem tutaj nowa... mam pytanie do sama 16 !!
      Sama odpowiedz mi na jedno pytanie ty masz na imie Walia a twój ojciec jest
      grekiem chirurgiem plastycznym?? prosze cie odpowiedz mi szczeże..chciała bym
      sobie powiększyć biust i słyszałam że twój ojciec jest bardzo dobrym
      chirurgiem - powiedz mi jeszcze jeśli możesz ile kosztuje powiększenie biustu -
      dzieki z góry - i gratulacje za twój wczorajszy ślub słyszałam że był śliczny ..
      • sama16 do Maro .. 10.04.05, 22:01
        maro27?? nic mi to nie mówi ! a tyle o mnie wiesz !! miałam nie pisać mojego
        imienia a napewno już pochodzenia i pracy mojego tatusia ...ale ok ! tak ja mam
        na imie Walia ! Mój ojciec jes chirurgiem plastycznym..... a więc powiem ci tak
        powiększenie biustu u mojego taty jak sie nie mysle oczywiście to kosztuje
        gdzieś 6000 lub 9000 euro nie jestem pewna jeszcze spytam ( ale ja szczeże
        mówiąc to bym tego nie zrobiła) codziennie widze tyle kobiet w jego przychodni
        zdołowanych a po zabiegu wychodzą jak nowo narodzone smile więcej bardzo cie
        prosze nie pisz mojich danych .... nie chodzi o mnie tylko o mojich
        bliskich ...a co do slubu to był cudowny i dziękuje za twoje dobtre słowa -
        jeszcze mi napisz skąd mnie znasz ...pozdrawiam
        • maro27 Re: do Wali 15.04.05, 23:19
          Walia dziękuje za informacje ..... mi te powiększenie biustu ułatwiło by
          zycie - poczuła bym się nareszcie kobieco...( a co do ciebie ty nie musisz
          sobie biustu powiększać -raczej pomiejszać hewink a znamy się - nie raz na
          przyjęciach sie spotykalismy ale nie dziwie sie że mnie nie pamiętasz , bo
          tylko na męża zwracasz uwage nie wiem czy wogóle kogokolwiek pamietasz z tych
          przyjęćwink pozdrawiam i przepraszam że tak długo nie odpisywałam ale nie mam
          czasu .... papusie pozdrawmiam ciebie i malutka wink
    • sama16 Do Sylwi 10.04.05, 22:09
      Sylwia jak tam twoje dzieciaczki??jak tam twoja księżniczka śliczna?? rośnie ??
      już się nie moge doczekać mojej smile)))
    • sylwialew Re: Do Sama 16 !!!!!!!!!!!! 13.04.05, 21:23
      Sama mala rosnie i jest taka kochana smileZobaczysz jaka bedziesz szczesliwa jak
      przytulisz swoja.Ciesze sie ze wesele sie udalo ale ja nadal czekam na
      zdjecia smileBuziaki
      • sama16 ;-) 13.04.05, 22:06
        zdjęć Sylwia to ja jeszcze sama nie mam wink bo czekamy, mają nam zrobic album
        i powiększyc tak na całą ściane smile bardzo sie ciesze , a co do żółwi to żucaj
        im skórki z peponi i z arbuzów latem ,tak robi moja koleżanka i wszystko
        znika , i oczywiście sałate ..smile
    • sylwialew Re: Do Sama 16 !!!!!!!!!!!! 16.04.05, 22:14
      Sama tu mozesz zobaczyc zdjecia moich dzieciaczkow
      bobasy.pl/?u=405&s=0c30957acf50ef411ddaca1b43a05e12&
      • sama16 SO SYLWI ....:-))))) 17.04.05, 21:21
        O bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jakie cudowne dzieci
        obydwa!!!!!!!!!!!!!!!!!! śliczne ,!!!! ja też się urodziłam 18 grudnia :-
        ) prezent na święta miałaś.... !!! ŻYCZE CI ŻE BY ROSŁY ZDROWO KAI NA TA
        KAMARONIS WRE...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka