sylwialew 05.03.05, 20:19 Jak tam wizyta u lekarza?????????? Nic nie piszesz czy wszystko ok????A jak tam relacje z ojcem dziecka?????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sama16 Re: wszystko ok 07.03.05, 21:59 Czesc sylwia!! Przepraszam ze sie nie odzywalam ale nie mialam naprawde czasu!!! tak u ginekologa bylam !! termin mam na 6 pazdziernika gdzies w tych okolicach !! wyobraz sobie ze spotkalam sie z ojcem dziecka ( niechcial ze mna zbytnio rozmawiac -ale nalegalam) i wiesz jaka byla jego reakcja - zacza sie cieszyc jak dziecko i plakac i mowic ze on jest bardzo szczesliwy- WIEZYSZ?? czy to normalne zachowanie ?? bo ja nie sadze!!! do dzisiaj nie wierze!! codziennie dzwoni i chce chodzic ze mna do ginekologa !! Nawet mi sie oswiadczy ale powiedzialam ze sie zastanowie bo po tym co sie wydarzylo i tak jak sie zachowal to musze to przemyslec !!! A co do rodzicow to sie chyba juz z tym pogodzili !!! bylam z mama w jumbo i kupila mi duzo zeczy dla dziecka (ciuszki, buciki,butelki i takie tam)) bylam w szoku !! takze narazie wszystko sie dobrze uklada zobaczymy jak to bedzie ...)))))buzka Odpowiedz Link
sylwialew Re: wszystko ok 08.03.05, 18:51 Bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok.Teraz tylko musisz na siebie uwazac !!! A tatuska przetrzymaj troszke na dystans hahahahaha i wszystko sie ulozy Buziaki dla Ciebie i brzusia Odpowiedz Link
sama16 Re: ;-) 08.03.05, 21:28 i tak zamiezam sylwus !!! Potrzymac go troche w niepewnosci ... dziekuje za wszystko jeszcze sie odezwe i powiem co i jak buzka Odpowiedz Link
sylwialew Re: ;-) 10.03.05, 18:09 Odzywaj sie czasami i informuj mnie jak tam Twoja fasolka rosnie Buziaczki Odpowiedz Link
sama16 NARESZCIE SZCZESCIE ...!!! 14.03.05, 23:19 Sylwuś mam dobrą wiadomosc 2 kwietnia bjore ślub )))))))) i jestem bardzo szczesliwa...wszystko sie uklada , brzuszek rośnie... chodz jeszcze nie widac , tylko ja widze i czuje moja chlopak i w krotce maz ( kurde ale to dziwne) wynaja bardzo duzo ladne mieszkanie na galatsi , kupuje meble a ja z rodzicami szykujemy wszystko do slubu .... suknie bede miala piekna ... bo juz wybralam !! a co do przyjecia to rodzice wynajma mi specjalna sale na kifisi no chyba ze bedzie cieplo to gdzies nad morzem jeszcze sie zastanawiamy chodz to ryzyko bo jak bedzie padac to nici z przyjecia.. bylam z tesciowa po sklepach i kupilismy dla dzieckA prze cudowne lóżeczko , kołyske -cudowne !!! Nie wyobrazalam sobie ze wszystko sie tak dobrze ulozy !!! JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA..WOGÓLE WSZYSCY SĄ SZCZĘŚLIWI , AŻ MNIE TO DZIWI ... I MOJI RODZICE - CHYBA JESTEM WIELKĄ SZCZĘŚCIARĄ JEDNAK ...BUZKA Odpowiedz Link
sylwialew Re: NARESZCIE SZCZESCIE ...!!! 16.03.05, 19:35 Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ze wszystko sie dobrze ulozylo.Zycze Ci zebys byla taka szczesliwa jak jestes w tej chwili przez cale zycie.Dbaj o siebie dzidzie ale tez o meza bo on tez potrzebuje duzo czulosci.Mam nadzieje ze o nas nie zapomnisz i bedziesz czasami sie odzywala.I czekam na zdjecia ze slubu Pozdrawiam Odpowiedz Link
sama16 Re: NARESZCIE SZCZESCIE ...!!! 16.03.05, 22:25 NAPEWNO NIE ZAPOMNE !!! I ZDJECIA WYSLE !!! W KWIETNIU BEDE WIEZIALA CZY DZIEWCZYNKE CZY CHLOPCZYKA BEDE MIALA ,CHODZ TO NIE MA ZNACZENIA DLA MNIE BYLE BYLO ZDROWE !! ZYCZE CI TEGO SAMEGO ... SZCESCIA ... BUZKA Odpowiedz Link
sama16 Re: NARESZCIE SZCZESCIE ...!!! 02.04.05, 14:13 pRZEŁOŻYLIŚMY ŚLUB NA NASTĘPNĄ SOBOTE ...ZE WZGLĘDU NA POGODE I NA PAPIEŻA (NALEZE DO BARDZO WIEŻĄCEJ RODZIN) Znam płeć dziecka )))) BĘDZIE DZIEWCZYNKA- HURAAAAA..... BUZKA 3MAJCIE ISE Odpowiedz Link
sylwialew Re: Do Sama 16 !!!!!!!!!!!! 02.04.05, 21:18 O jak fajnie mala dziewczyneczka Tyle czekalas to jeszcze tydzien to juz pestka.Baw sie dobrze tylko uwazaj na malutka Odpowiedz Link
maro27 Re: Do Sama 16 !!!!!!!!!!!! 10.04.05, 21:36 cześc dziewczyna - ja jestem tutaj nowa... mam pytanie do sama 16 !! Sama odpowiedz mi na jedno pytanie ty masz na imie Walia a twój ojciec jest grekiem chirurgiem plastycznym?? prosze cie odpowiedz mi szczeże..chciała bym sobie powiększyć biust i słyszałam że twój ojciec jest bardzo dobrym chirurgiem - powiedz mi jeszcze jeśli możesz ile kosztuje powiększenie biustu - dzieki z góry - i gratulacje za twój wczorajszy ślub słyszałam że był śliczny .. Odpowiedz Link
sama16 do Maro .. 10.04.05, 22:01 maro27?? nic mi to nie mówi ! a tyle o mnie wiesz !! miałam nie pisać mojego imienia a napewno już pochodzenia i pracy mojego tatusia ...ale ok ! tak ja mam na imie Walia ! Mój ojciec jes chirurgiem plastycznym..... a więc powiem ci tak powiększenie biustu u mojego taty jak sie nie mysle oczywiście to kosztuje gdzieś 6000 lub 9000 euro nie jestem pewna jeszcze spytam ( ale ja szczeże mówiąc to bym tego nie zrobiła) codziennie widze tyle kobiet w jego przychodni zdołowanych a po zabiegu wychodzą jak nowo narodzone więcej bardzo cie prosze nie pisz mojich danych .... nie chodzi o mnie tylko o mojich bliskich ...a co do slubu to był cudowny i dziękuje za twoje dobtre słowa - jeszcze mi napisz skąd mnie znasz ...pozdrawiam Odpowiedz Link
maro27 Re: do Wali 15.04.05, 23:19 Walia dziękuje za informacje ..... mi te powiększenie biustu ułatwiło by zycie - poczuła bym się nareszcie kobieco...( a co do ciebie ty nie musisz sobie biustu powiększać -raczej pomiejszać he a znamy się - nie raz na przyjęciach sie spotykalismy ale nie dziwie sie że mnie nie pamiętasz , bo tylko na męża zwracasz uwage nie wiem czy wogóle kogokolwiek pamietasz z tych przyjęć pozdrawiam i przepraszam że tak długo nie odpisywałam ale nie mam czasu .... papusie pozdrawmiam ciebie i malutka Odpowiedz Link
sama16 Do Sylwi 10.04.05, 22:09 Sylwia jak tam twoje dzieciaczki??jak tam twoja księżniczka śliczna?? rośnie ?? już się nie moge doczekać mojej ))) Odpowiedz Link
sylwialew Re: Do Sama 16 !!!!!!!!!!!! 13.04.05, 21:23 Sama mala rosnie i jest taka kochana Zobaczysz jaka bedziesz szczesliwa jak przytulisz swoja.Ciesze sie ze wesele sie udalo ale ja nadal czekam na zdjecia Buziaki Odpowiedz Link
sama16 ;-) 13.04.05, 22:06 zdjęć Sylwia to ja jeszcze sama nie mam bo czekamy, mają nam zrobic album i powiększyc tak na całą ściane bardzo sie ciesze , a co do żółwi to żucaj im skórki z peponi i z arbuzów latem ,tak robi moja koleżanka i wszystko znika , i oczywiście sałate .. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Do Sama 16 !!!!!!!!!!!! 16.04.05, 22:14 Sama tu mozesz zobaczyc zdjecia moich dzieciaczkow bobasy.pl/?u=405&s=0c30957acf50ef411ddaca1b43a05e12& Odpowiedz Link
sama16 SO SYLWI ....:-))))) 17.04.05, 21:21 O bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jakie cudowne dzieci obydwa!!!!!!!!!!!!!!!!!! śliczne ,!!!! ja też się urodziłam 18 grudnia :- ) prezent na święta miałaś.... !!! ŻYCZE CI ŻE BY ROSŁY ZDROWO KAI NA TA KAMARONIS WRE... Odpowiedz Link