babycool 14.03.07, 20:15 Dziewczyny jaka wode mam kupic dla dziecka? Ktora z popularnych marek jest niskomineralizowana? Bo ja z moja nieznajomoscia greckiego sie gubie. Z gory dzieki ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olna Re: Woda dla dziecka 16.03.07, 08:31 ja dawalam i dalej daje zwykla z kranu.Jak byli mali to najpierw przegotowywalam ale teraz juz nie.Tylko,ze u nas jest dobra woda,nie wiem jak u ciebie.Pamietam,ze we Wroclawiu tez kupowalam 5-litrowe butelki albo przywozilam z gor bo kranowka miala paskudny smak Odpowiedz Link
moletx Re: Woda dla dziecka 17.03.07, 19:14 Do przygotowania mleka zawsze uzywalam przegotowanej wody z kranu,tak zalecali lekarze w UK-ju.Podobno taka woda jest lepsza bo nie zawiera zadnych "zmiekczaczy" tak jak wody butelkowane. Ale w chwili obecnej do rozcieczania soku uzywam wode przegotowana jak i butelkowana. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Woda dla dziecka 17.03.07, 20:05 Ja daje z kranu kiedys przegotowana ale teraz juz nie Pozdrawiam Odpowiedz Link
babycool Re: Woda dla dziecka 19.03.07, 10:07 Dzieki, widze, ze dobra tutaj woda leci z kranu. Ciekawe jak u mnie, bo nie mam pojecia. No nic moje dziecko i tak na razie kubeczkiem niekapkiem sie bawi, nie wie, ze trzeba pociagnac a reszte pije z cyca Odpowiedz Link