Gość: :(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:39 Mam. Gdzie się tego pozbyć? Źle mi jest........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:49 nie Tobie jednemu! Ja to zjem cos dobrego i ... po depresji! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: depresja 26.06.05, 23:51 hm. do siebie gadosz to może cuś słodkiego ?czekulada? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 00:05 ja nie gadam do siebie, znaczy tu nie gadam... ja nie mam depresji ... czuje sie bardzo dobrze, byłem nad morzem opaliłem sie zjadłem rybke (cudowna flądra), pobalowałem... jaka depresja.... no , ale czekulada a czemu nie... lubie, lubię! Jak ma depreche to dzwonie do kolegów i jak ostatnio... kładę sie jak swieci piekne słoneczko...a ja mało co pamietam! Potem tylko znajomi, i nowopoznane znajome dzwonia czy żyję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STR* Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:46 Walczmy z tym gów..nem!!! bo nie jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:59 Gość portalu: :(((((( napisał(a): > Mam. Gdzie się tego pozbyć? Źle mi jest........... Leczyć. A może nazywasz depresją zły nastrój? Skąd wiesz, że to depresja? Ktoś stwierdził? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: depresja 28.06.05, 10:43 .. na poczatek to wyjechac .. gdziekolwiek .. tak ja robie jak mam dola ... zmieniam choc na chwile ale miejsce bytowania ... .. a jak nie przejdzie to pogadac z fachowcem !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: depresja 28.06.05, 13:22 Zadzwoń do przyjaciela lub przyjaciółki umow się na długą rozmowę i wyżal się, wypisz sobie na kartce oc kiedy tak sie czujesz i co się takiego przydarzyło w tym czasie, napisz czego Ci brakuje, o cyzm marzysz, co kiedyś sprawiało Ci rados, zobaz czy nie masz tego na wyciągnięcie ręki. Jesli masz małżonka to mu tym powiedz. Podróż jest dobra ...na mnie też działa. Wiesz mnie humor al ena krotko poprawia też fryzjer, kosmetyczka i nowe buty, w trudnych sytuacjach ktoś bliski i duuuuuużo pracy. Ja stweirdzisz ze nadal jest źle wtedy musisz isc do psychologa.....:) tylko moze najpierw sprawdź cenę terapii - teżpotrafi wpędzić w depresję:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardan Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:02 NIe musi płacić za terapię! Depresję leczy każdy psychiatra. Bardzo dobrze zajmują się tym na Żołnierskiej. Można tam się dostać każdego dnia, nie trzeba czekać. Myslenie, ze jak się zapłaci będzie leczone lepiej - można sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardan Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:04 I jeszcze jedno - ludzie, nie udzielajcie porad typu: wyjazd czy telefon do przyjaciela, bo im szybciej pogada z lekarzem, tym lepiej. Jeśli to tylko chwilowe pogorszenie nastroju, lekarz będzie o tym wiedział. Depresja to podstępna choroba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja przepraszam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 19:16 przepraszam za ten telefon do przyjaciela.... no, ale wiesz nie mysle, ze poważnie chory na depresję sobie o rade pyta na forum o homofobiach? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(((((( Re: depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:28 a dokładniej? jakieś skierowanie potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:04 Na Zołnierskiej idziesz bez skierowania, tylko radzę przyjść prze godz. 7:00, bo kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((((( Re: depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:16 Dziękuję za odzew, wiem, że muszę, sama świadomość, że jest coś nie tak nie wystarczy żeby poczuć się lepiej........ Odpowiedz Link Zgłoś