zazule 24.10.07, 19:48 Tu na obrazku sa wypisane wszyskie abx na cpn (ciałak namnazajace się) i ich skutecznosc www.cpnhelp.org/abx_mics Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazule Re: Z forum CPN- abx na cpn 04.08.08, 20:50 Wpadlam dzis na forum cpnhelp dawno mnie tam nie było ( wakcje) i oto co znalazłam www.cpnhelp.org/treating_lymeother_recomm BLO (bartonella like organism - believed to be a cross between m. fermentans and bartonella) Daisy pisze ze: "BLO daje rekacje krzyzowe z mykoplasma fermentes i bartonella" To ze z bartonella było do przewidzenia ale ze z myko fermentes to nie wiedziałam Nie wiem skad Daisy to wie ale zkałdam ze sa to info sprawdzone Daisy to rzeczowa osoba. Jeszcze jedno fajne info CPNi (tests are very bad for this - save your coin) Innymi słowy szkoda $$$$ na testy na Cpn bo testy sa tak złe. Tym którzy nie pamietaja to porzypomnam ze obecnie najlepszym testem na Cpn jest rekacja na NAC - jest Herx jest infekcja. I jeszcze jedno przypomnienie jak juz jestesmy przy rekacjach krzyzyowych to CPN daje rekacje krzyzowe z bartonella. To znaczy ze przy infekcji bartonella moga wyjsc wyskokie przeciwciała na Cpn a infkecji Cpn moze nie być . W druga strone rekacji krzyzowych nie ma. to wszystko zaz Odpowiedz Link
kosa05410 Re: Z forum CPN- abx na cpn 04.08.08, 22:53 > I jeszcze jedno przypomnienie jak juz jestesmy przy rekacjach > krzyzyowych to CPN daje rekacje krzyzowe z bartonella. To znaczy ze > przy infekcji bartonella moga wyjsc wyskokie przeciwciała na Cpn a > infkecji Cpn moze nie być . W druga strone rekacji krzyzowych nie ma. > To ciekawa informacja ... Dzieki! Odpowiedz Link