Dodaj do ulubionych

KFC w Siedlcach się rodzi

02.09.11, 19:48
Czy ktoś z Was wie w którym miejscu powstaje restauracja KFC ?

Na stronach internetowych znalazłem oferty pracy np. dla kucharzy do restauracji w Siedlcach
Obserwuj wątek
    • zula51 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 02.09.11, 20:55
      Może przy Kauflandzie?
    • error_400 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.09.11, 00:48
      Z KFC mam marne wspomnienia. Zamówiłem raz jakiegoś niby hamburgera. Ot kurczak wsadzony między bułki. Problem w tym, że kurczak buł z kością. Wyobraźnie sobie teraz jak się je takiego "twardego" hamburgera :)

Od tamtej pory w KFC nie byłem.

Byłem kilka razy w BurgerKingu, ale jakość żarcia tragiczna. BurgerKing to po prostu podróbka McDonad'sa, te swoje hamburgery ma bardziej swojskie, bo w McDonaldowych za bardzo czuć chemią.
    • zula51 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.09.11, 09:12
      A może w Nowym kinie?
    • podrozny113 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.09.11, 09:35
      Możesz zapodać linka do tej oferty?
      • krzycho18 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.09.11, 11:17
        Nie wiem gdzie Ty to znalazłeś, ale coś mi się wydaje, że Ci się przywidziało... Czekamy na link
    • endruuu Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.09.11, 17:58
      jooble.com.pl/search-vacancy-pl/rgn-Siedlce/kw-kucharz-w-kfc
      jak zobaczycie powygooglowaniu wygląda że chodzi o kfc w siedlcach po wejsciu na stone nic nie znalazłem poza ofertami na kukarza w pizzeriach czy ogólnie kukarza lub kfc w warszawie. Chyba ze sie myle i czego nie doczytałem.
      • krzycho18 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.09.11, 19:29
        He he tak myślałem, że o to chodzi, radze na przyszłość chociaż sprawdzić wyniki wyszukiwania wyrzucone przez google, a nie od razu pisać głupoty na forum:D
    • kajeczka123 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 04.09.11, 11:10
      ja słyszałam że będzie ale dopiero w nowej części Galerii S, którą dopiero zaczynają budować w miejscu gdzie był stadion
      • maras7014 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 04.09.11, 13:14
        Tak czy inaczej KFC na pewno zawita w Sielcach, taki jest plan ekspansji nie tylko tej sieci. Miejscowości od 40 tys. mieszkańców stały się nowym rynkiem między innymi dla kfc, pizzy hut i jeszcze kilku innych.
        • krzycho18 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 04.09.11, 14:37
          Największe szanse to chyba centrum handlowe przy obwodnicy, bo tam w planach jest tego typu restauracja, a maca drugiego raczej nie zrobią tak blisko tego w Iganiach. Chyba, że burger kinga, ale oni dopiero wracają na Polski rynek i na razie pewnie się skupią na większych miastach, ale pożyjemy zobaczymy. U strusa też może być.
          • 0walle Re: KFC w Siedlcach się rodzi 05.09.11, 19:03
            A ja obstawiam jednak jakiś obiekt wolnostojący przy trasie
    • voltaire34 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 27.07.12, 20:48
      A u mnie z kolei wieść niesie, że na dole Atlasu, co tam teraz jakiś remont robią. Cóż, pożyjemy, zobaczymy.
      • krzycho18 Re: KFC w Siedlcach się rodzi 28.07.12, 20:14
        voltaire34 napisał:

> A u mnie z kolei wieść niesie, że na dole Atlasu, co tam teraz jakiś remont rob
        > ią. Cóż, pożyjemy, zobaczymy.

To wiadomo od paru miesięcy, konkretnie od lutego:
        forum.gazeta.pl/forum/w,262,133354517,133354517,Radujcie_sie_siedlczanie_.html
        • kketrab Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.04.13, 09:05
          Co wy na to?

Praca w KFC w Siedlcach
          • pogotowiekomputerowe-siedlce Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.04.13, 09:29
            Wśród ogłoszeń siedleckich bardzo często ukazują się ogłoszenia pracy w Warszawie, natomiast tutaj z ogłoszenia jasno wynika, że restauracja ma być w Siedlcach. Dobrze, że miasto się rozwija. Szkoda tylko, że w Siedlcach utrzymują się second-handy i sklepy spożywcze, a np. antykwariat czy księgarnia nie ma szans na powodzenie. Być może to znak naszych kryzysowych czasów.
            Wiadomo też coś o Empiku?
            • straister Re: KFC w Siedlcach się rodzi 03.04.13, 09:34
              pogotowiekomputerowe-siedlce napisał(a):
              > Wiadomo też coś o Empiku?

Było już o tym na forum.
              Na samym dole:
              Salony partnerskie empiku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka