IP: *.proxy.aol.com 21.06.04, 23:29
pozdrowienia z Mystic w stanie CT od kanye!
jest fajnie,goraco, super super ...duzo fajnych samochodow, mialem
przyjemnosc jechac Hummerem H2 na 20 inch rimms- if You know what i'm
sayinnnnnnnn!duzo fajnych fur, malo ladnych dziewczyn i wszystkie felgi sa
chromowane.ciao!!!jest ok. 40 stopni.
Obserwuj wątek
    • Gość: YO Re: YO YO IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 00:11
      to Ty w sieci jestes i mi maila nie przyslales?Ech uszacie...
      • Gość: kanye Re: YO YO IP: 204.60.68.* 22.06.04, 17:59
        no niestety nie da sie jakos maila wyslac, ciezko sie stronka otwiera nie wiem
        czemu. jest spoko. mamy bardzo fajne mieszkanko z duza porch;)grilem, duza
        kuchnia, tak jak w 7 niebie;)hehehe.tym filmie. w niedziele bylismy z Bobem na
        fajnym obiadku nad oceanem, jedlismy zupe z krabow, homarow, malze, i duzo
        takich pierdol.bylo fajnie, niezle jestesmy opaleni,ciuchy sa tanie. ameryka
        jest zajebista:!kolega ubral sie wczoraj caly za 70 $ ,od butow po czapke,
        ameryka jest ok. za duzo tlusciochow troche. ale za to jezdza PHAT cars!)
        pozdrawiam .
        kanye
        • brat_szczepana Re: YO YO 22.06.04, 20:56
          W Twojej relacji zdumiało mnie zdanie, że nie ma tam ładnych dziewczyn. Jak to
          mozliwe? Na kazdym amerykańskim filmie jest ich multum.
        • Gość: sista:) Re: YO YO IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 21:24
          Maly Ci juz odpisal na maila:)Uwazaj na siebie,sorry,ze nie odbieralam
          dzisiaj,ale bylam na chorze.Buziakiiiiiii ,czekam na maila gunitku:))
          • Gość: kanye Re: YO YO IP: 204.60.68.* 24.06.04, 19:21
            no szukam drugiej pracy, pracuje w kuchni w restauracji, jest fajnie z
            meksykanami, wkorwia mnie ten ich jezyk, ale jest spox. szukam drugiej pracy ,
            jedna znalazlem ale musz miec social security number, wiec rusze pewnie za 2 -
            3 tyg. pozdrawiam.jutro jezdzimy ferarka!cia
            • Gość: ech dziecko... Re: YO YO IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 21:08
              wk**wia sie pisze przez "u". I nie wiem,jak hiszpanski moze wkurzac. Buziaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka