kasiasiedlce1972 22.05.14, 18:17 Witam, co sądzicie o sieci sklepów spożywczych pod logiem Delikatesy Centrum, bo w naszym mieście działają już 3 takie sklepy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efaster Re: Delikatesy Centrum 23.05.14, 00:01 sklepy fajne, szkoda tylko, że nie w mojej okolicy, choć nie powiem jadąc na działkę nad Bug, często gęsto wstępuje do ww. sklepu w Sarnakach (dobrze zaopatrzony, miłe i ładne ekspedientki + długo otwarty) no i w samym środku tej miejscowości, więc jadąc 19-stką od Łosic w stronę Białegostoku nie da się go nie zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: Delikatesy Centrum 25.05.14, 21:17 Drogo w porównaniu do leżącego obok Carrefoura. W konsekwencji zaglądam tylko przy okazyjnych promocjach soków i napojów, resztę zakupów robię w tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: Delikatesy Centrum 25.05.14, 22:28 Nie jest to juz niestety siec polska (grupa Eurocash), ale trudno sie mowi. Mam ich sklep pod nosem. Kupuje raczej tylko rzeczy z gazetki, zakladajac, ze wychodzi korzystnie i ze je akurat maja. Odpowiedz Link Zgłoś
duck001 Re: Delikatesy Centrum 18.07.14, 18:02 Kiedyś robiłem tam zakupy bo blisko ale od pewnego czasu już tam nie chodzę. Mówię o siedleckich sklepach. Bardzo częsta zmiana personelu, dziwni właściciele, stare mrożone mięso, nieświeże wędliny czy warzywa to norma więc dziękuję ale wolę iść dalej po wartościowy towar... Odpowiedz Link Zgłoś
danielmroz55 Re: Delikatesy Centrum 18.07.14, 18:18 Chodzę tam bo muszę, najbliższy sklep ale za wiele tam nie kupuję. Po drugie nie sympatyczny personel odraża mnie a nie jak powinien zachęcać. Drogie warzywa Wściekła właścicielka to totalna porażka Wygląd sklepu ok Nawet nie chcą przyjąć butelek po piwie, paragon mam nosić, chyba żart. Ciągle tam kupuję piwo i oczekują paragonów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
duck001 Re: Delikatesy Centrum 03.06.16, 20:23 Zauważyłem dziś, że na nowym osiedlu Strusa na Partyzantów jest kolejny sklep Delikatesy Centrum. Chyba nowy, bo wisi baner już otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_124 Re: Delikatesy Centrum 08.09.16, 16:52 Nie polecam. Obsługa nie miła trzeba dlugo czekać aż ktoś łaskawie podejdzie do kasy. Ostatnio byłam w nowo otwartych Delikatesy na Florianskiej to nie mogłam się doczekać na kasjerke bo była bardzo zajęta rozmowa z koleżanką. Niby pisze ze jest otwarte do 22 a jak poszłam o 21.30 to było zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1956 Re: Delikatesy Centrum 19.07.18, 19:42 Byłem klientem delikatesow na bieszczadzkiej ale że względu na wiecznie latającego z mopem szefa między klientami i sprawującego wrażenie że nic mu nie pasuje przestałem tam chodzić biedny personel nie dziwię się ze się tak często zmienia bo kto by wytrzymał w takiej atmosferze ostatnio jednak byłem zmuszony wstąpić i zauważyłem jedna zmianę stoisko z wedlinami się bardzo zmieniło wszystko trzeba przyznać wygląda ładnie i świeżo kobieta która jest chyba Nowa widać że zna się na rzeczy babeczka miła zagada i pożartuje chyba trafili na fachowca ciekawe jak długo tam wytrzyma bo stoisko jest ok zacząłem nawet wpadać po wedline może nawet że względu na obsługę bo wcześniej to wszystko wyglądało jak by miało samo wyjść z lady właściciele powinni dbać o takich ludzi bo człowiek się przyzwyczaja do personelu i ufa że ,,np.ta Pani wie czego chce''ja to dostaje i wracam a jak widzę nowe osoby nie mam zaufania może się coś tam zmieni może właściciele coś zrozumieją jak będą tracić klienta Odpowiedz Link Zgłoś