Dodaj do ulubionych

Żłobki Siedlce 2015

31.08.15, 12:11
Witam
Tak jak w tytule zwracam się z prośbą o informację gdzie wasze pociechy prowadzacie do żłobka.
Które żłobki polecacie a które nie i jak to wygląda cenowo .
Myślimy nad posłaniem naszej córeczki (14 mcy)
Tatuś
Obserwuj wątek
    • honda78 Re: Żłobki Siedlce 2015 08.09.15, 21:46
      Witam
      Ja moje dziecko wysłałam do żłobka Domisie na ul.Fabrycznej. To nowy żłobek, mają jeszcze mało dzieci ale bardzo fajne, ciepłe ciocie, które świetnie zajmują się dziećmi. Mój synek to nawet czasami zapomina się ze mną pożegnać a już biegnie do sali. Co do ceny to kosztuje 350zł + 9zł dzienne wyżywienie.
      Polecam
      • jar.ro Re: Żłobki Siedlce 2015 09.09.15, 09:49
        A ja z kolei nie polecam tego żłobka. Moje dziecko tam cały czas płakało i wypisaliśmy.
        • maja553 Re: Żłobki Siedlce 2015 09.09.15, 20:35
          Witam. Nie wiem kiedy swoje dziecko oddawał jar.ro. Ja oglądałam żłobek dzisiaj i zapisałam swojego maluszka od pazdziernika,gdyż zarówno miejsce jak i panie opiekunki zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Podczas mojej wizyty dzieci wesoło się bawiły i moje również chętnie do nich dołączyło. Zwróciłam również uwagę na ciszę i mnóstwo zieleni wokół żłobka.
          • ela-1976 Re: Żłobki Siedlce 2015 14.09.15, 13:48
            Ja polecam na Ogrodowej Mini Misie, rewelacyjne warunki i zdroworozsądkowe podejście do dzieci. dwoje dzieci tam posłałam i obydwoje się rozwijają znakomicie. Córka ma 2 lata i 3 miesiące nie mówi dobrze po polsku a ciocie nauczyły liczenia do 10 po angielsku. Jeśli gdzieś masz posłać dzieci i się nie denerwować to polecam gorąco. Mają własne podwórze z zabawkami dzieci znaczną cześć lata tam spędzają. Prowadzam dziecko do prywatnego przedszkola i kręci mnie jak odbieram dzieciaka z sali a nie z dworu.
    • mmola484 Re: Żłobki Siedlce 2015 11.12.16, 09:49
      zaczęłam interesować się tematem zlobkow, moje dziecko jest w wesolych misaich i mam ostatno kilka zastrzeżeń, zwłaszcza co do jedzenia. Moje dziecko wraca bardzo głodne, niby nic, a zaczęło mnie zastanawiać. Inna rzeczą jest to, że pani dyrektor bywa arogancka w bezposredniej rozmowie... ma ktoś podobne zastrzezenia? b

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka