Dodaj do ulubionych

ZAWIADOMIENIE O ZGŁOSZENIU

25.11.05, 20:26
Drodzy forumowicze
nie da się ukryć faktu, iż od czasu gdy to za sprawą
wielmożnego Ziarnkokau
wielmożnego Rmualda Spejsa
oraz wielmożnej Ted
zabawa z nickami stała się jeszcze zabawniejsze i czarniejsza

tym samym zglaszam ich kandydatury
jako "wielmożny tercet centralno-administracyjny"
czyly WTC tego forum
tym samym strącając birbanta i szaławiłe Jabbura
Obserwuj wątek
    • kobieton Re: ZAWIADOMIENIE O ZGŁOSZENIU 25.11.05, 20:30
      który i tak nigdy tu był obecny
      natomiast oni dbali będą nieustannie
      • 12b5 Re: ZAWIADOMIENIE O ZGŁOSZENIU 28.11.05, 01:30
        Mój protest jest przeciwko Bambiemu, którego to poziom intelektualny nawet w
        mizernym stopniu nie równa się tercetowi. Najlepiej wyeliminować. Faszyści też
        tak myśleli. Napisz Bambii coś z sensem bo Twoje wypowiedzi to stale
        podkladanie się i próby moralizowania. Jesteś chyba zakonnicą. Popsuleś coś co
        bylo źródlem dobrej wiadomości. Szkoda i mam nadzieję, że masz honor by
        przestać forumowiczom zawrocać glowę swoimi murami, które wprowadzasz blokując
        wolność slowa. Prosty chlopak jesteś. Chociaż to i tak za dużo powiedziane.
        • j.b102 Re: ZAWIADOMIENIE O ZGŁOSZENIU 28.11.05, 09:28
          Zapytam retorycznie (trudne słowo?).
          Czy uważasz że wpisanie 3 stron forum tematami o jednym wpisie jest oznaką
          dobrego poziomu intelektualnego?
          Czy uważasz, że publiczne znieważanie osób bez podania własnego imienia
          nazwiska lub czegokowliek innego nazywasz źródłem dorych informacji?
          Czy uważasz, że jeśli Bambii otacza się "własnymi murami" jak to nazwałeś to
          masz prawo je niszczyć?
          Czy uważasz, że Bambii pisał wszystko bez sensu?
          Dlaczego uważasz, że jest zakonnicą?

Nie bronię Bambiego. Chodzi i pewne zasady.
        • bambii Re: ZAWIADOMIENIE O ZGŁOSZENIU 28.11.05, 11:54
          > przeciwko Bambiemu, którego to poziom intelektualny nawet w
          > mizernym stopniu nie równa się tercetowi.

Kiedy widzisz dobrego człowieka staraj się go naśladować. Kiedy widzisz złego
          człowieka zastanów się nad samym sobą.

> próby moralizowania.

przyznam szczerze ze znudzilo mi sie patrzec na to szambo ktore sie zrobilo na
          forum.

> Popsuleś coś co
          > bylo źródlem dobrej wiadomości.

Lichtenberg pisal : "Jeżeli po zderzeniu książki z głową powstaje pusty dźwięk,
          czy zawsze jest to wina książki?"

Popatrz na wpisy zianrka czegos tam i wielu innych wtedy zastanow sie nad tym co
          napisales/las , a ten post to potwierdzenie slow Woltera ktory pisał że czlowiek
          nie rodzi się wilkiem - ale jest wilkiem.

P.S.
          przedstaw sie tutaj :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=32402795
          bo pierwszy raz na forum cie widze.
          • 12b5 Bambii mnie nigdy nie przekona 28.11.05, 21:30
            Twoje argumenty bambii i te książki, które cytujesz to wlaśnie twój poziom.
            Zawsze tak jest, że tylko coś potwierdzasz bądź ktoś ci się nie podoba. Ty też
            się wielu nie widzisz. Mialem tego nie mówić ale zdenerwowaleś mnie. Jestem tu
            od niedawna i myślę, że gdyby ciebie i wszystkich redaktorków katolickich
            wyeliminować to marszów nierówności w tym mieście by nie bylo i żylo by się nam
            tutaj zupelnie lepiej. Dobrze, że Papież dzisiaj do nich przemówil. Powtarzam
            jeszcze raz Skwarkom i innym pseudoredaktorom politycznym:
            Wiara jest jak dupa trzeba ją mieć
            Ale polityka to nie wiara
            A wy caly czas, że to prezydent itd itp
            A samochody jakie stoją pod muzeum diecezjalnym każdy widzi.
            • no_login Re: Bambii mnie nigdy nie przekona 28.11.05, 21:45
              > Twoje argumenty bambii i te książki, które cytujesz to wlaśnie twój poziom.
              może choć raz spróbujesz wznieść się na ten poziom?
              >Ty też
              > się wielu nie widzisz.
              możesz w bardziej zrozumiałym języku?
              > Wiara jest jak dupa trzeba ją mieć
              a skoro dupę każdy ma to-->
              > A wy caly czas, że to prezydent itd itp
              wy to znaczy kto? bo ten to chyba nie tylko o polityce i wierze
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32666169
              > A samochody jakie stoją pod muzeum diecezjalnym każdy widzi.
              a faktycznie różne stoją, zakazu postoju nie ma,
              każdy może swój postawić
              • ziarnkokau Re: Bambii mnie nigdy nie przekona 28.11.05, 21:51
                ja tam parkuję na tace nie daje i sobie staję i mi nawet tam dobrze staje się bo
                darmo i bez urazy do stawania.
              • 12b5 Do no logina! 28.11.05, 22:01
                Kolejny mądrala, który to żeby wytępić ludzi mądrzejszych do więzienia by ich
                powsadzal. To ty zacząleś akcje logowania. Nie daj Bóg ci jakiejkolwiek wladzy
                cenzorze. Czepiasz się malych blędów by uwagę odwrócić. A te samochody chodzilo
                mi o redaktorów i księży dyrektorów.
                • ziarnkokau Re: Do no logina! 28.11.05, 22:02
                  wiem ale oni musza stawać tyłem a ja za free
                • no_login Re: Do no logina! 28.11.05, 22:11
                  > Kolejny mądrala, który to żeby wytępić ludzi mądrzejszych do więzienia by ich
                  > powsadzal.
                  spoko, ty do więzienia nie klasyfikujesz się

>To ty zacząleś akcje logowania
                  tak, ja zaproponowałem logowanie, masz obiekcje?
                  pisz do Jabbura lub Tebego, ich decyzja

>Nie daj Bóg ci jakiejkolwiek wladzy
                  dziękuję za szczere życzenia, odwzajemniam się takimi samymi

> cenzorze.
                  userze, jeśli juz musisz mnie jakoś tytułować

>Czepiasz się malych blędów by uwagę odwrócić.
                  od czego?
                  od twojej głupoty?
                  nie da się...

>A te samochody chodzilo
                  > mi o redaktorów i księży dyrektorów.
                  a to trzeba było od razu precyzyjnie się wyrazić.
                  wszystkie samochody redaktorów i dyrektorów znasz?
                  widocznie mocno się nudzisz...

z mojej strony PLONK i EOT
                  • ziarnkokau Re: Do no logina! 28.11.05, 22:13
                    no longin skończył się
                    • 12b5 Nie ma już ich między nami 28.11.05, 22:29
                      Tych, którzy uważają się za najmądrzejszych. Mędrzec o tym nie wie, że dużo
                      wie. Jak mam nie zwracać uwagi na takie fury? Skromność księży dyrektorów jest
                      wręcz minimalna. A zresztą jak może być ksiądz dyrektor? Ksiądz general. Ksiądz
                      minister. A gdzie ci normalni nawracający? Siedzą w kuriach. Księża na ulicę
                      ale nie w samochodach. Za wygodnie macie. No chyba, że to wasze przyslowiowe
                      osiolki za kasę z tacy.
                      • j.b102 Re: Nie ma już ich między nami 29.11.05, 11:22
                        > Mędrzec o tym nie wie, że dużo wie.

Chyba akurat odwrotnie.
                        Moich kilka spostrzeżeń dotyczących logowania. Ogromnie żałuję, że nie jest to
                        forum z gatunku prywatne. Pisując na innych gdzie dostęp mają nieliczni,
                        wybrani czytaj wartościowi poziom dyskusji jest zupełnie inny. Logowanie
                        powinno podnieść wartość niektórych, a jednak nie dało tego efektu. Wszyscy
                        logujący się powinni mieć świadomość swego rodzaju elitarności, że poprzez
                        logowanie dostępują możliwości wypowiedzenia się. Ale jeśli ktoś korzysta z
                        dostępu modemowego to oczywiście kilka sekund poświęconych na logowanie stanowi
                        finansowy problem. Z częstotliwości wpisów jednak należy sądzić, że nie ma
                        wśród nas modemowców.
                        Co do jednej z najbardziej ciekawych postaci to mnie również czasami nie
                        przekonuje. Jednak "w realu" jest o wiele ciekawszy niż na forum.
                      • horus8 Re: Nie ma już ich między nami 29.11.05, 11:23
                        Nie było mnie tu ponad tydzień i widzę, że znowu nieźle się zagotowało.
                        Tym razem za sprawą 12b5, no więc pytam go spokojnie: O co ci chłopie chodzi?
                        Bo jak czytam chociażby ten wątek to widzę, że zacząłeś od krytyki poziomu
                        intelektualnego (z Twoich wypowiedzi wynika, że dla Ciebie nazbyt wysokiego)
                        Bambiego i No_logina, przeszedłeś do silnej rozpaczy z powodu wprowadzenia
                        logowania, a skończyłeś na żalach z powodu samochodów i stanowisk księży.

Nie obrażaj się, bo widzę, że lubisz czuć żal, ale wygląda to trochę na bełkot.
                        Tyle w Tobie dramatycznych pretensji, że powinien cię ktoś koniecznie
                        przytulić. Myślę, że najlepiej zrobiło by to ziarenko z kału lub romuald spejs -
                        co jak wiemy na jedno wychodzi.

Czy Twój krzyk rozpaczy nie wynika z tego, że przerasta cię elokwencja
                        niektórych forumowiczów i poziom prowadzonych przez nich dyskusji? Jeżeli cię
                        to stresuje, to zabieraj głos w tych wątkach, które jesteś w stanie swobodnie
                        pociągnąć, np. inicjowanych przez ludzi też na poziomie, tyle, że zupełnie
                        innym: ziarnko z kału, spejza itd. Może wtedy znajdziesz satysfakcję.

Jak coś nie pasuje, to zawsze można sobie pójść, dać spokój, zapomnieć i zająć
                        się czymś innym. Po co ośmieszać się narzekaniem na zbyt wysoki poziom rozmów?
                        Czy czujesz się gorszy od tych, których krytykujesz? Jeżeli tak, to możemy o
                        Twoim problemie porozmawiać na tym forum. Dyskusja mogłaby być dla Ciebie
                        terapią, chłopie.

Napisałeś, że do niedawna byłeś tylko czytelnikiem forum, ale w końcu nie
                        wytrzymałeś i... zacząłeś pokrzykiwać. Trochę to naiwne wynurzenia. Wiesz co
                        może ci przynieść ulgę, chłopie? Szybka zmiana towarzystwa i zażywany
                        systematycznie N E R V O S O L!

A poza tym wydajesz mi się, oczywiście, sympatyczny.
                        • ziarnkokau Re: Nie ma już ich między nami 29.11.05, 11:37
                          blada mysz jesteś chłopaku chłopaku
                        • 12b5 Doktorze lecz się sam!!!!!!!!!! 29.11.05, 20:58
                          Do ciebie horusie a nawet distorsionie. Szkoda, że przeszedleś na stronę
                          lalusi. Ale cóż wolność.
                • pawelek.mar Re: Do no logina! 29.11.05, 09:13
                  12b5 napisał:

> Kolejny mądrala, który to żeby wytępić ludzi mądrzejszych do więzienia by ich
                  > powsadzal. To ty zacząleś akcje logowania. Nie daj Bóg ci jakiejkolwiek
                  wladzy
                  > cenzorze.

Logowanie to nie cenzura, bo masz prawo pisać co chcesz, z tym, że w nieco
                  mniejszym stopniu stajesz się anonimowy (złudne?), co oznacza, że dobrze brać
                  odpowiedzialność za własną głupotę.

zdrowia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka