Gość: Megan IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 11:11 HE, WCZORAJ WRACAJĄC Z ZAJĘĆ POMYSLALAM SOBIE, ŻE PRAWIE WIOSNE MAMY:) SZKODA TYLKO,ŻE WSZĘDZIE TAK MOKRO:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turist Re: WIOSNA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 08:46 Ależ z Ciebie Megan optymistka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 18:15 Lepiej byc optymistą-to juz dawno udowodnione:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: WIOSNA? IP: *.*.*.* 20.01.03, 18:20 Popieram Megan! Najważnieszy jest optymizm. Co gorsza, ona ma chyba rację ..... coś z lekka zapachniało jakby wiosną. (Chyba, że się mylę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 23:31 Gość portalu: kolec napisał(a): > Popieram Megan! > Najważnieszy jest optymizm. > Co gorsza, ona ma chyba rację ..... coś z lekka > zapachniało jakby wiosną. > (Chyba, że się mylę) ZAPEWNIAM CIĘ-KOLEC-ŻE SIE NIE MYLISZ, BO MEGAN MA ZAWSZE RACJĘ:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: WIOSNA? IP: *.*.*.* 22.01.03, 00:28 Megan, jak ja Ciebie lubię za ten Twój optymizm!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 23:02 Gość portalu: kolec napisał(a): > Megan, jak ja Ciebie lubię za ten Twój optymizm!!!!!! TYLKO ZA OPTYMIZM? :-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: WIOSNA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 09:38 My dear Megan! Wiosna się chyba trochę omskła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 13:22 ALEŻ, WYJRZYJ PRZEZ OKNO-CZY WIDZISZ TO CUDOWNE SŁOŃCE ROZTAPIAJĄCE WAŁY ŚNIEGU, USIŁUJĄCE PODWYŻSZYĆ TE MINUSOWE TEMPERATURY CHOCIAŻ O KILKA KRESEK...? TO PRZECIEŻ EWIDENTNE OZNAKI WIOSNY!!!!!!!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: WIOSNA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 23:15 No i co, chyba wszyscy widzicie,że Megan to nieuleczalna optymistka! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: WIOSNA? 05.02.03, 20:28 Piękną mamy wiosnę tej zimy, tzn. w duszy mamy wiosenny nastrój i nadzieję, że ta wiosna w końcu przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 22:58 TO JA, OPTYMISTKA-NIE WIEM JAK WY, ALE JA JUZ CHOWAM CIEPŁE GOLFY I SZALIK, ZA KILKA DNI BĘDZIE WIOSNA, MÓWIĘ WAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: WIOSNA? IP: *.*.*.* 06.02.03, 10:29 Gość portalu: Megan napisał(a): > TO JA, OPTYMISTKA-NIE WIEM JAK WY, ALE JA JUZ CHOWAM CIEPŁE GOLFY I SZALIK, ZA > KILKA DNI BĘDZIE WIOSNA, MÓWIĘ WAM:) Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Właśnie śnieg zasypał Siedlce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 13:34 OKEJ, PRZYZNAJĘ WAM WSZYSTKIM RACJĘ-WIOSNY JAK NIE BYŁO TAK NIE MA I NIEPRĘDKO BĘDZIE!!!! WYCIĄGAM ZNOWU SZALIK I GOLFY!!! NIE BEDZIE WIOSNY!!!!! COFAM TO WSZYSTKO CO MÓWIŁAM WCZEŚNIEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: WIOSNA? IP: *.*.*.* 06.02.03, 15:53 Megan, nie trać ducha. W końcu ta wiosna przyjdzie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: WIOSNA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 14:07 Jakby nie patrzeć, to do marca bliżej niż do grudnia. A wiosna przychodzi w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind WIOSNA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 01:27 Megan wracaj i zrób coś z tą zimą. Zamilkłaś i ... od razu dosypało śniegu. Wracaj ze swoim wiosennym optymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: WIOSNA? 10.02.03, 16:54 Ale super wiosna! Hahahahahahahahahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 21:27 WRÓCIŁAM!! ALE BEZ WIOSNY:( ZIMA TEŻ FAJNA, NO NIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: WIOSNA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 09:58 Odpowiem dyplomatycznie: dziewczyny bądźcie dobre dla nas na wiosnę! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: WIOSNA? 12.02.03, 15:29 Co do tego to zgoda, można tę złotą myśl nawet rozszerzyć na lato, jesień i zimę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: WIOSNA? IP: *.*.*.* 12.02.03, 19:43 Hurra! Megan wróciła. No, to chyba wiosna będzie musiała przyjść! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: WIOSNA? 12.02.03, 20:40 a na razie mróz jak cholera. nawet piwo zamarza ..... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: WIOSNA? IP: *.*.*.* 12.02.03, 20:44 ... za wyjątkiem piwa WARKA, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: WIOSNA? 13.02.03, 10:57 Jeden wielki minus - ma na imie Kraków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: WIOSNA? 14.02.03, 11:28 Nie ma tam jak u NAS na Mazowszu :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 21:59 NO JESTEM, JESTEM, CORAZ RZADZIEJ NA INTERNECIE ,ALE JESTEM:) A CO DO WIOSNY TO JA NA RAZIE CZUJĘ JĄ W SWOIM SERDUCHU:) I WCALE NIE PRZESZKADZA MI ŚNIEG ZA OKNEM. NIE MARTWI MNIE RÓWNIEŻ FAKT, ŻE OD ŚRODY NADAJĄ KOLEJNE OPADY ŚNIEGU...WŁAŚCIWIE TO JEST MI WSZYSTKO JEDNO, CZY WLOKĘ SIĘ NA WYKŁADY SZORUJĄC PO ŚNIEGU, CZY PO ZIELONEJ WIOSENNEJ TRAWCE, CZY TEŻ MOŻE PO TYCH KRZYWYCH, BRUDNYCH SIEDLECKICH CHODNIKACH!!!!! POZDRAWIAM ALL OF YOU!!!TRZYMAJCE SIĘ CIEPŁO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: WIOSNA? 13.02.03, 22:15 Oto właśnie chodzi - wiosna w duszy i wszystko gra. Jedno tylko pytanie, ale proszę Megan nie obraź się, dlaczego piszesz dużymi krzyczącymi literami? Trochę się to czyta niewygodnie. Jeżeli to możliwe, to spróbuj małymi, też będzie fajnie. Poza tym pisz jak najczęściej, mimo zmęczenia i tych chodników. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: WIOSNA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 12:00 Megan, kaj TY? Ratuj nas przed zimą Twoim wiosennym optymizmem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: WIOSNA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 01:36 Popieram Westwinda, Megan wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: WIOSNA? 16.02.03, 14:54 dzisiaj jakby lekka odwilż - Megan czaruje ???? .... a moze mi sie tylko zdaje ... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: WIOSNA? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 19:50 HYM, WŁASCIWIE TO NIE WIEM DLACZEGO PISZĘ DUŻYMI LITERAMI, MOZE DLATEGO ZEBYM BYŁA TU BARDZIEJ WIDOCZNA? MOZE DLATEGO ZE NIE MUSZE WCISKAĆ SHIFT'A I DBAĆ O ZNAKI PRZESTANKOWE? TO WCALE NIE ZNACZY ZE JA KRZYCZĘ:) ALE JEŚLI CI TO PRZESZKADZA, TO POSTARAM SIE ZMIENIĆ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Czy MEGAN tu jeszcze mieszka? IP: *.*.*.* 20.02.03, 18:16 Megan, nie wygłupiaj się i wracaj tu natychmiast. Za oknem odwilż, licho nie śpi i za chwilę może przyjść wiosna, a C i e b i e tu nie ma! Przecież ta wiosna może się w tej sytuacji obrazić, obrócić na pięcie i ... tyle ją będziemy widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: Czy MEGAN tu jeszcze mieszka? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 19:44 AH JAK PRZYJEMNIE JAK TYLE LUDZI ZA MNĄ TĘSKNI!!!OJEJKU, NIE SPODZIEWAŁAM SIE:) BARDZO MI MIŁO. TAK WIĘC WRÓCIŁAM:)WIOSNA - MÓWICIE? JAKOŚ NIE WIDZĘ, A MOŻE ŚLEPNĘ...CHCĘ DOWODÓW!!! POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Czy MEGAN tu jeszcze mieszka? 12.03.03, 17:31 ... a tu tymczasem bangla desz(cz) .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Czy MEGAN tu jeszcze mieszka? IP: *.*.*.* 13.03.03, 09:09 Dziś już nie bangla, ale za to jesteśmy ponownie w Coldland. Odpowiedz Link Zgłoś