bambii 05.11.06, 16:41 patrze na ten telewizor a tam telegazeeta VECTRY, na jakim to kanale ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofano1 Re: gdzie ta debata ? 05.11.06, 16:43 TV Siedlce nnie emituje programu z tego co pamiętam codziennie. Musisz utrafic w dzionek :) Chyba? Dawno już nie mam styczności z tym cudem medialnym. To nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: gdzie ta debata ? 05.11.06, 16:43 co to się dzieje? ja też czekam. nie oglądałem wcześniejszych, ale tą chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: gdzie ta debata ? 05.11.06, 16:59 A właśnie w tej chwili skończyła się trzecia część debzty. TV Siedlec nadaje na dwóch kanałach, na jednym telegazeta, a na drugim program. Po dwóch dniach prowadzi w sondażu MD ok 39% drugi SM około 33% trzeci Kudelski ok 17%. Nie zapisałem i mogłem troche się pomylić ale miejsca pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
koralgol1960 Re: gdzie ta debata ? 05.11.06, 17:31 TV Siedlce nadaje na dwuch kanałach na jednym Telegazeta na drugim Program Lokalny> Nadają codziennie w godzinnych odstepach czyli jesli nie obejrzałes teraz to za godzinę masz ponownie okazje i tak do nastepnego dnia do godziny jesli sie nie myle 15.00 .O 16.00 wchodzi nowy program i znowu do 15.00 nastepnego dnia wiec kazda zmiana z Mostostalu ma okazję obejrzec > Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: gdzie ta debata ? 05.11.06, 16:56 szlag mnie trafia. człowiek wygospodaruje trochę czasu, a tu proszę figa z makiem. i jeszcze pasternakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: gdzie ta debata ? 05.11.06, 17:18 jest faktycznie na innym kanale , musiałem dostroić TV Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: gdzie ta debata ? 05.11.06, 17:18 a na jakim kanale dokładnie, bo tym sobie ten drugi ustawił Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: gdzie ta debata ? 05.11.06, 17:23 nie wiem , mam taki "umny" telewizor ze kazałem mu znaleźć nowe i znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
koralgol1960 Re:TVSiedlce nadaje całą dobę 05.11.06, 17:35 -------------------------------------------------------------------------------- TV Siedlce nadaje na dwuch kanałach na jednym Telegazeta na drugim Program Lokalny> Nadają codziennie w godzinnych odstepach czyli jesli nie obejrzałes teraz to za godzinę masz ponownie okazje i tak do nastepnego dnia do godziny jesli sie nie myle 15.00 .O 16.00 wchodzi nowy program i znowu do 15.00 nastepnego dnia wiec kazda zmiana z Mostostalu ma okazję obejrzec > Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś