Gość: Iza IP: 193.0.73.* 26.06.03, 15:41 czasem chodze to tak czesto, ale nic nie przybywa. Piszciue cosik. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIKI Re: Za rzadko tu bywacie IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 18:12 Cześć Iza. Ty już szczęśliwie rozpoczęłaś wakacje a ja wkuwam. Więc nie ma o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Za rzadko tu bywacie IP: *.*.*.* 26.06.03, 22:17 Najgorsze jest to, że połowa ludzi na wakacjach lub urlopach, a ty człowieku zasuwasz za dwóch albo trzech i... ani się obejrzysz, a tu już głęboka noc. Taka przykrość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza znow ja IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 13:50 hej wszystkim! Rzeczywiscie mam wakacje, ale nie takie "nic robienie". Trzeba podejmowac trudne decyzje w zwiazku z przyszloscia. A dzis troszke leniuchuje, czego zycze wszystkim choc odrobine. MIKI powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_jp Re: znow ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 23:29 cos ty, bardzo czest tu zagladamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: znow ja IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 11:33 a ja bylam tu wczoraj i patrze nikt nic nie dopisal. Az sama nie zaznaczylam swojej obecnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: znow ja 29.06.03, 18:58 ja bywam, ale co tu pisac... Wiesz Iza, posucha troche. Kobiety wakacji nie czuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: znow ja IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 21:00 No i stało się. Ja też mam wakacje. Teraz już tylko luz i....praca niestety, a od września ostatni semestr.No to o czym popiszemy ??? Może powrócimy do wątku całowania itp. To taki wakacyjny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza hej IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:50 MIKI ja widze, jesli tematyka calowania Ci sie spodobala, to ok, piszemy o tym w wakacje. Ale moze tym razem Ty piersza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: hej 03.07.03, 16:07 Tak to prawda ja za rzadko tu bywam, czy ktoś wie co jest z Jurawem, tzn wyjechał gdzieś czy może ja źle widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: hej 04.07.03, 19:50 Gość portalu: Iza napisał(a): > Ale moze tym razem Ty piersza. > Pozdrawiam no jak Iza pomyslala o calowaniu, to juz polknela literke... Raz literke, raz... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Nie tyle rzadko, co nie często IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 23:55 Ano tak się składa, ale jednak od czasu do czasu wpadam tu i wtedy staram się zaznaczyć swoją obecność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Nie tyle rzadko, co nie często IP: *.hydrobudowa6.com.pl 07.07.03, 21:41 Też się pod tym podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: A ja znow tutaj IP: *.hydrobudowa6.com.pl 08.07.03, 11:19 Tylko tyle? Dlaczego tak krótko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza i znowu ja IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 14:09 Hej! Bywam tu, ale jesli nie mam do poczzytamia czegos ciekwego, szybko znikam. Chcialabym, zeby bylo tu ciekawiej. Ostatnio zaobserwowalam, ze cos ruszylo. Ale czasem kiedy wchodze i wiedze, ze pod moim nikiem bede znow ja, rezygnuje. Nie lubie rozmawiac sama ze soba. A teraz biegne, bo jestem "jakby" w pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Za rzadko tu bywacie IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 20:10 A ja widze, ze sie rozkrecam i pisze coraz wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Za rzadko tu bywacie IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 21:51 Ludzie, piszcie tutaj. Oficjalnie obwieszczam, ze chce przegonic Gaziarza.Pomozcie mi. Na razie nie moge sie z nim scigac w innej dyscyplinie, wiec piszcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Za rzadko tu bywacie 07.08.03, 12:08 Gość portalu: iza napisał(a): > Ludzie, piszcie tutaj. > Oficjalnie obwieszczam, ze chce przegonic Gaziarza.Pomozcie mi. > Na razie nie moge sie z nim scigac w innej dyscyplinie, wiec piszcie!!!!! Bardzo chętnie pomożemy, ale na jaki temat mamy pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Za rzadko tu bywacie IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 16:26 Piszcie cokolwiek. KJak mam go przescignac, to piszcie nawet o tym, ze nic fajnego nie mozna to przeczytac albo po prostu pozdrowcie forumowiczow. Piszcie o fajnych i niefajnych rzeczach... razem mozemy wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Za rzadko tu bywacie 07.08.03, 17:47 Król Fryderyk II pewnego razu zaproponował Voltaire'owi przejażdżkę łódką. Pisarz zgodził się chętnie, ale gdy zobaczył, że łódka przecieka, szybko z niej wyskoczył. - Ależ pan się boi o swoje życie - zaśmiał się król - a ja się nie boję. - To zrozumiałe - odpowiedział Voltaire. - Teraz na świecie królów dużo, a Voltaire jest tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Za rzadko tu bywacie 07.08.03, 18:01 Urząd Stanu Cywilnego w Siedlcach W dniach 21 - 27 lipca 2003 roku zarejestrowano 35 urodzeń: 15 chłopców i 20 dziewczynek Najczęściej nadawane imiona to: Dominika i Michał. W ubiegłym tygodniu wydano 16 zaświadczeń pozwalających na zawarcie ślubów konkordatowych. Dnia 26 lipca br. w USC w Siedlcach zawarto 2 związki małżeńskie. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Parking całodobowy - CENTRUM SIEDLEC 07.08.03, 18:25 www.parking.any.pl/ Parkig CAŁODOBOWY - KILIŃSKIEGO 35 Parking calodobowy 24 godziny. Obiekt chroniony "GROT" OFERUJEMY: - wolne miejsca abonamentowe już od 70 zł.miesięcznie (możliwość nagocjacji cen) - miejsca na samochody osobowe, dostawcze a nawet małe ciężarówki, przyczepki itd.. - mozliwosc zostawienia samochodu na kilka minut lub godzin. CENNIK: do 2 godz. 2 zl/godzina od 3 godz. 1,50 zl/godzina noc (20:00 - 6:00) 10 zł. doba 12 zł. Mozliwosc uzyskania rabatu kilku procentowego jesli masz wykupiony abonament lub go wykupisz ZALETY: Centrum Siedlec, blisko PKP (niecałe 100 m.) PKS (500 m.) centrum (3 min. drogi) Obiekt chroniony przez firmę ochroniarską GROT Dodatkowo od wieczora wypuszczany pies Możliwość negocjacji cen (idzie się z nami dogadać :) ) WSTAW SWÓJ SAMOCHÓD I ŚPIJ BEZPIECZNIE !!! Parking całodobowy 08-110 Siedlce. Kilińskiego 35 Kontakt telefoniczny: 608103500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA CD IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 13:08 WIDZE ZE BRAT_SZCZEPANA SKORZYSTAL W PELNI Z PRETEKTU, JAKI MU DALAM SWOIM POSTEM. DZIEKI.... Odpowiedz Link Zgłoś