euforyjka Re: MLM i co mam robić dalej...? 21.11.06, 13:20 hehehe sorki za wcześnie mi sie wcisnęło ;) a mianowicie chodzi o to, że dalam się na to nabrać i kupiłam za 20 zł od jakiegos Pana 4 pakiety, do których dorzucił mi za darmo 4 strony internetowe na temat MLM oraz jakies instrukcje jak wgrywać stronę na serwer... no więc wybrałam sobie tą strone ktora mi najbardziej przypadla do gustu i umieścilam ją na serwerze, no tyle, że nie wiem co z tym robić dalej :( no bo tak: niby tam jest napisane, że powinno sie płacić czterem osobom po 5 złotych na ich konta, no a ja zaplacilam tylko jednej osobie cała sumę, co jest dość dziwne dla mnie. i co ja mam teraz z tym dalej robic? pzdr Odpowiedz Link
jkw2 Re: MLM i co mam robić dalej...? 21.11.06, 14:17 Mysle ze najlepiej gdybys zapytala fachowcow od piramid, a nie od mlm. Odpowiedz Link
justa_79 Re: MLM i co mam robić dalej...? 21.11.06, 15:41 potwierdzam, to nie MLM tylko klasyczna piramida :( Odpowiedz Link
romek744 Re: MLM i co mam robić dalej...? 21.11.06, 20:34 Oj, chyba za bardzo jesteś Euforyjka :) To jest kant, w dodatku prawnie zakazany. romek Odpowiedz Link
albercikmaly Re: MLM i co mam robić dalej...? 22.11.06, 10:41 Sory! Nie dość że śmierdzi mi kantem to jeszcze próbujesz się reklamować? To nie to forum, a jak masz za dużo kasy to daj na dom dziecka! Odpowiedz Link
euforyjka Re: MLM i co mam robić dalej...? 26.11.06, 13:11 ale o co chodzi??? ja sie tylko pytam co mam zrobić dalej z ta stroną, bo naprawde nie wiem. facet jakiś mi to sprzedał razem z tymi pakietami i co ja mam teraz sama te wszystkie 4 pakiety sprzedawać tak jak on, za te 20 zł? ale wtedy to nie będzie MLM. a ta strona jest własnie na ten temat, więc sami widzicie moi kochani coś tu jest nie tak. ja jestem dobry uczciwy człowiek i sie nie chce wcale reklamowac. kasy tez za duzo nie mam, gdybym miala to nie szukalabym jakiejs pracy przez Internet. pozdrawiam :) Odpowiedz Link
romek744 Re: MLM i co mam robić dalej...? 26.11.06, 15:45 Najlepiej to usuń tą stronę, żeby wszyscy o niej zapomnieli, i nikomu tego nie sprzedawaj, jeśli jesteś uczciwym człowiekiem... romek Odpowiedz Link
justa_79 Re: MLM i co mam robić dalej...? 29.11.06, 19:45 no właśnie próbujemy Ci wyjaśnić, że to nie jest MLM i nigdy nie będzie. system, w który weszłaś, to piramida finansowa. najlepiej zrezygnuj z tego jak najszybciej i poczytaj w necie, czym się różni MLM od piramidy finansowej. a jeśli zdecydujesz się na pracę w MLM, zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link
romek744 Re: MLM i co mam robić dalej...? 30.11.06, 08:04 O to właśnie chodzi :) romek Odpowiedz Link