Dodaj do ulubionych

oddam za darmo

IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 23:28
Oddam ciuszki na dziewczynke rozmiar 98/104.Rzeczy sa w dobrym stanie w sam raz do smigania po domu.odbior osobisty sosnowiec.
Obserwuj wątek
    • Gość: TT Re: oddam za darmo IP: *.159.46.2.static.crowley.pl 11.01.11, 10:25
      W mieście porozstawiane są pionowe kontenery PCK, takie kremowe z dużym, czerwonym krzyżem. Tam się wrzuca takie rzeczy.
      • aga1506 Re: oddam za darmo 11.01.11, 11:33
        proszę o szczególy na maila i ew gdzie byłby odbiór??
      • Gość: nie wazne Re: oddam za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 11:59
        Musisz miec mase kompleksow imbecylu.jestes czysty debil.mam nadzieje ze wreszcie ktos ci obije ten tepy ryj.
        • Gość: nie wazne Re: oddam za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 12:04
          TT jak jestes taki cwaniak to moze sie spotkamy czy umiesz szczekac tylko morda?Pokarzesz ile jestes wart.
        • Gość: TT Re: oddam za darmo IP: *.159.46.2.static.crowley.pl 11.01.11, 12:19
          Kompleksów? Wręcz przeciwnie, myślałem że to nie jest forum dla meneli chodzących po ciucholandach i śmietnikach. Być może się myliłem.
          • Gość: BB Re: oddam za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 17:50
            TT znowu sobie grabisz!! Myślałby kto- taki jesteś bogaty, że nigdy nie korzystasz z pomocy. Poza tym te kontenery to pic na wodę. Rzeczy tam zgromadzone nie trafiają do PCK tylko firma obsługująca je segreguje i sprzedaje do ciucholandów a pozostałe rzeczy idą na przemiał. Sama rzeczy po swoich dzieciach (w dobrym stanie, czyste i wyprasowane) oferuję znajomym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka