Gość: magda IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 23:28 Oddam ciuszki na dziewczynke rozmiar 98/104.Rzeczy sa w dobrym stanie w sam raz do smigania po domu.odbior osobisty sosnowiec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TT Re: oddam za darmo IP: *.159.46.2.static.crowley.pl 11.01.11, 10:25 W mieście porozstawiane są pionowe kontenery PCK, takie kremowe z dużym, czerwonym krzyżem. Tam się wrzuca takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: oddam za darmo 11.01.11, 11:33 proszę o szczególy na maila i ew gdzie byłby odbiór?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: oddam za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 11:59 Musisz miec mase kompleksow imbecylu.jestes czysty debil.mam nadzieje ze wreszcie ktos ci obije ten tepy ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: oddam za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 12:04 TT jak jestes taki cwaniak to moze sie spotkamy czy umiesz szczekac tylko morda?Pokarzesz ile jestes wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: oddam za darmo IP: *.159.46.2.static.crowley.pl 11.01.11, 12:19 Kompleksów? Wręcz przeciwnie, myślałem że to nie jest forum dla meneli chodzących po ciucholandach i śmietnikach. Być może się myliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: oddam za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 17:50 TT znowu sobie grabisz!! Myślałby kto- taki jesteś bogaty, że nigdy nie korzystasz z pomocy. Poza tym te kontenery to pic na wodę. Rzeczy tam zgromadzone nie trafiają do PCK tylko firma obsługująca je segreguje i sprzedaje do ciucholandów a pozostałe rzeczy idą na przemiał. Sama rzeczy po swoich dzieciach (w dobrym stanie, czyste i wyprasowane) oferuję znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś