Dodaj do ulubionych

fajne LUMPEKSY w Sosnowcu

31.01.06, 12:52
To pytanie skierowane glownie do dziewczyn, ktore czsem zagladaja do
ciucholandow i lubia wylowic cos ciekawego i oryginalnego? gdzie sa
najfajniejsze rzeczy? dopiero co sie wprowadzilam i jesczez nie wiem za
bardzo gdzie sie wybrac. poradzcie.dzieki
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Monikawanda Re: fajne LUMPEKSY w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:50
      Znam jeden na ul.Warneńczyka- można czasem trafić na b. ciekawe rzeczy.
      • jovila Re: fajne LUMPEKSY w Sosnowcu 31.01.06, 20:12
        manhattan na wspólnej, chyba we wtorki jest nowy towar, ale przyłaz i też kupa
        bab, które "ma handel" łapią wszystko pod pachę, otwarte jest od 09.30, a sępy
        już tam stoją. można znaleźć fajne rzeczy, a ceny chyba przystępne. Moja siostra
        chodzi na Modrzejowską (dawny Dymanic,po prawej stronie po schodach zaraz za
        Targową), jest tam wycena i waga, ja tam nie chodzę, bo nie lubię grzebać, ale
        siostra zawsze coś wynajdzie. Zobacz sama.
    • Gość: iwona Re: fajne LUMPEKSY w Sosnowcu IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 01.02.06, 12:50
      Koło Alberta, na Legionów- duży lumpex, nowy towar w piątki.
    • Gość: elle Re: fajne LUMPEKSY w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:14
      Również polecam "Manhattan", wyszperałam tam sporo rzeczy. Większość ubrań jest
      tam wyceniona, wiszą, nie trzeba grzebać, jeśli ktoś nie lubi (ja np. ;) ).
      Poza tym spory lumpeks na Piłsudskiego, obok "Stanleya"- ma część "na wagę" (po
      lewo) i wycenioną (po prawo)- duży wybór.
      • Gość: gramatyka Re: fajne LUMPEKSY w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:42
        po lewej lub po prawej
      • Gość: jak fajne lumpy w sosnowcu- dla dzieci IP: *.crowley.pl 03.01.07, 23:22
        Podbijam temat bo interesuja mnie lumpy z fajnymi dzieciencymi ciuszkami
        możecie coś polecić????
      • Gość: kto tak mało???? IP: *.crowley.pl 12.01.07, 23:01
        Może znacie jeszcze jakieś tak mało ich jest???????
    • Gość: gość Re: fajne lumpeksy w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:52
      W dawnym SUPERMARKECIE na Wspólnej (w mejscu gdzie było NOMI).
      • Gość: Mama Re: fajne lumpeksy w Sosnowcu IP: *.smstv.pl 04.01.07, 18:00
        A nie wiesz czy są tam jakieś stroje karmnawałowe dla dzieci?
        • Gość: Gość Re: fajne lumpeksy w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:50
          Dzisiaj tam byłam ale stroi karnawałowych dla dzieci nie ma.
          • Gość: Mama Re: fajne lumpeksy w Sosnowcu IP: *.smstv.pl 06.01.07, 14:13
            Dzięki, a wie ktoś może gdzie można znaleźć jakieś stroje karnawałowe?
            Obserwuję na allegro, ale ceny są kosmiczne. Chciałabym swoje nie wypożyczone,
            bo dzieci potrzebują niekiedy 2-3 razy w ciągu karnawału.

Bedę wdzięczna za jakikolwiek namiar.
            • Gość: Gość Re: fajne lumpeksy w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:01
              Stroje dla dzieci widziałam w Biedronce - cena chyba 19.90zł.
              W ciucholandzie "Szwajcar" w Katowicach na ul. Gliwickiej (niestety nie
              pamiętam numeru) spotkałam się z kapitalnymi strojami dla dzieci(żyrafa,cowboy,
              indianin,clown itp.) Ale to było przed świętami, nie wiem jak teraz.
              • Gość: jak Re: fajne lumpeksy w Sosnowcu IP: *.crowley.pl 06.01.07, 22:56
                Stroje karnawałowe były w lumpie w starym Sezamie tu przy dworcu na 2 piętrze.
    • Gość: _mala_mi_ a jaki ciucholand polecacie?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.07, 05:31
      podajcie ceny:P
      • Gość: anika4 Re: a jaki ciucholand polecacie?? IP: 193.151.50.* 13.06.07, 09:22
        Na Środuli przy przystanku jest duży pawilon i tam jest na całej powierzchni
        ciucholand. Ceny nie są wysokie a rzeczy fajne.
        Pozdrawiam
        • thomaa Re: a jaki ciucholand polecacie?? 13.06.07, 14:27
          i analogicznie na Zagorzu na swiatlach (kolo Oriona, tam, gdzie byl kiedys sklep
          meblowy). O ile mi wiadomo, wlascicielem jest jedna osoba.
    • Gość: miki23 fajny lumpeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:45
      Ja ostatnio znalazłam fajny lumpeks w centrum sosnowca vera polecam
      modrzejowska w bramie, możesz też zjrzeć na:
      www.gorolki.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=38
    • Gość: gość Czy we wszystkich lumpeksach śmierdzi???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 17:36
      JA miałam dobre chęci, dopóki nie weszłam. Aż mnie cofnęło. Chyba się nie nadaje. A może trafiłam do jakiegoś podrzędnego?
      • thomaa nie n/t 18.06.07, 19:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka