Dodaj do ulubionych

adwokat d/s rodzinnych

IP: *.chello.pl 18.06.07, 15:58
Bardzo proszę o pomoc, może ktoś wie o dobrym adwokacie d/s rodzinnych z
Sosnowca .Dzięki wszystkim za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: adwokat d/s rodzinnych IP: *.171.152.101.crowley.pl 18.06.07, 19:40
      Adwokat Krystian Szymanek.Profesjonalista w tym co robi, a poza tym bardzo
      sympatyczny i miły człowiek, który ma pojęcie o realiach życia. Przyjmuje na
      Warszawskiej we wtorki i w czwartki od 16:00 do 18:00. Gorąco polecam.
      • Gość: potrzebująca Re: adwokat d/s rodzinnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 19:47
        A telefon mozna prosic? Jestem z Katowic i nie bede jechac w ciemno.
        • Gość: Tumanek Re: adwokat d/s rodzinnych IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 07:29
          Nie musisz jechać w ciemno możesz przecież wziąść z sobą latarkę lub świeczkę.
          • Gość: Agnieszka Re: adwokat d/s rodzinnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.13, 14:31
            Najlepszy adwokat to Krystian Szymanek - Sosnowiec. Polecam!!!!
    • Gość: XXXX Re: adwokat d/s rodzinnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:21
      Mecenas Agata Dziadkiewicz-Święch...profesjonalistka w swojej
      dziedzinie...POLECAM!!!!
      Oto namiary..
      tel/fax. 0 32 266-25-52 Sosnowiec,ul. Małachowskiego 26
      poniedziałek,wtorek,czwartek godz.16-19.
      Dzwon tylko w te dni w ktore jest czynna kancelaria.

Pozdrawiam.

• magda0974 Re: adwokat d/s rodzinnych 20.04.16, 10:20
      Jestem z Chorzowa i korzystałam z usług adwokata Mateusz Fajkis. ma on kancelarie na ul. Chopina 10 w katowicach. Oczywiście nasza sprawa zakończyła się sukcesem. mecenas zawsze odbierał ode mnie telefony, zawsze osobiście służył pomocą, radą. Jest tani a płatności rozłożył mi na raty co było dla mnie również bardzo ważne. Znalazłam go przez forum dlatego ja teraz też chce podzielić sie z wami moją opinią, gdyz uważam że takie osoby jak on na to zasługują. Serdecznie polecam Magda z Chorzowa.
      • Gość: sylwiakrak@op.pl Re: adwokat d/s rodzinnych IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 13:33
        Śmiało rekomenduję Adwokat Magdalenę Chróścielewską do wszelkiego rodzaju spraw rodzinnych. Miałam tę przyjemność, że była moim pełnomocnikiem w sprawie rodzinnej. Jej pomoc, wsparcie, OSOBSTA OBECNOŚĆ NA SALI ROZPRAW i to jak zajęła się sprawą jest nie do opisania. Faktycznie NAJLEPSZA!!
        Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065. Ja trafiłam do Niej z tego bloga rodzinne-prawo.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka