michaelus 26.12.03, 19:53 Ten spektakl, który zafundował nam wczoraj Kuba był arcywspaniały. Czekałem aż "idole" skończą śpiewać aby wysłuchać komentarzy Kuby. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krawiecdg Re: Światowy Idol - Kuba Wojewódzki 28.12.03, 20:19 Wojewódzki jak zwykle przeginał i lansował swoją postać, ale ogólnie zgodzę się z kierunkiem jego ocen w tej swiatowej edycji . Odpowiedz Link Zgłoś
mathafacka Re: Światowy Idol - Kuba Wojewódzki 29.12.03, 01:02 Wojwodzki to pajac ktorego osobiscie nie toleruje i nie znosze. Udaje nie wiadomo jak madrego i ma krzywy ryj Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Re: Światowy Idol - Kuba Wojewódzki 29.12.03, 10:02 mathafacka napisał: > Wojwodzki to pajac ktorego osobiscie nie toleruje i nie znosze. Udaje nie > wiadomo jak madrego i ma krzywy ryj Mądrego? No nie zawsze mu to wychodzi. Ale jak Wojewódzki wyglądał na tle całej tej Eurowizji? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.special Re: Światowy Idol - Kuba Wojewódzki 29.12.03, 21:00 Nie widziałem całej imprezy, bo jakoś tak nerwowo reaguję na tego typu shows, ale to, co obejrzałem, wprawiło mnie w głęboką zadumę i przyprawiło o gwałtowny pociąg do alkoholu. Mnie jest bardzo przykro i żal, że Pan Wojewódzki tak bardzo, bardzo, bardzo chce, a przy tym tak wcale, ale to wcale nie umie. A w sumie to nawet nie umi. Nie przyjmuję argumentu, że celem Pana Wojewódzkiego było ośmieszenie pretensjonalnej imprezy. Nie da się odcinać od czegoś, w czym się tkwi po uszy i czego się jest produktem. A przecież dzięki takiej właśnie audycji jest Pan Wojewódzki jedną z najbardziej rozpoznawanych postaci małego ekranu – zresztą postacią nadmuchaną, sztuczną i, jak mówił Holden Caulfield, phony. A naród się ślini. Z tym, że to ten sam naród, który wybierał prezydenta i resztę władz tego miasta (ha! udało mi się nawiązać tematycznie do tytułu forum, może nikt nie będzie krzyczał, żem spamer), więc się nie ma co dziwić zanadto. Szczęśliwego nowego roku. n.s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka I couldn't agree more... IP: 195.229.241.* 31.12.03, 01:09 Jest dokładnie tak jak napisałeś. A ten jego talk show... Mieszanina chamstwa z niekompetencją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Re: Światowy Idol - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 12:20 Kuba Wojewódzki to typowy przyklad arogancji i karierowiczostwa.Pfe... Odpowiedz Link Zgłoś