marika8282 08.06.10, 10:51 Witam Czy ktos wie moze czy i jezeli tak to gdzie znajduje sie jakas Sala Zabaw dla dzieci w Wołominie? chodzi mi takie baseny z piłeczkami,zjezdzalnie itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free_uczesany Re: Sala Zabaw dla dzieci 08.06.10, 14:08 Na ul. Warszawskiej cos takiego powstalo Odpowiedz Link Zgłoś
talablaska Re: Sala Zabaw dla dzieci 06.07.10, 18:29 "Wyspy Leonarda" się ta sala nazywa, ale jakoś super to tam nie jest, jest jeszcze podobno sala w Zielonce na osiedlu za biedronką i w Ząbkach na ul. Kopernika - ta jest chyba najfajniejsza, mnóstwo zabawek i cały sprzęt z tunelami zjeżdżalniami i basenami z piłeczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
marika8282 Re: Sala Zabaw dla dzieci 13.07.10, 00:04 W Ząbkach bylam naprawde swietnie ale mieszkam w Wolominie i tu mogloby cos takiego powstac napewno wiele mam by bylo zadowolonych Odpowiedz Link Zgłoś
marini2 Re: Sala Zabaw dla dzieci 26.08.10, 10:53 Witam, wlaśnie przymierzam się z żoną do otwarcia takiej sali -sami mamy dwoje dzieci i wiemy jak ważne jest, szczególnie w zimie ruch dla dziecka, i że takie miejsca są potrzebne. Niestety brak jest lokali użytkowych w Wołominie spełniających kryteria pod tego typu działalność. Jesteśmy w trakcie rozmów. Gdyby się sfinalizowały, sala ruszyłaby od listopada. Będziemy informować :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansana Re: Sala Zabaw dla dzieci 30.08.10, 00:15 Jest jakaś sala na wileńskiej ( nad multibankiem). a jaka jest nie wiem nie byłam. -- Odpowiedz Link Zgłoś