Dodaj do ulubionych

Prosba do Krakowiakow...

14.06.04, 17:56
Jakby ktos przechodzil kolo PKSu to czy moglby sprawdzic, czy ktorys z prywaciarzy nie jezdzi do Slupska, Leby czy cos tam 27 VII ok. 15 wyjazd...

Szukam desperacko jakiegos polaczenia... PKP nie, PKS nie,... Kiepsko :(
Obserwuj wątek
    • sherlock_holmes Re: Prosba do Krakowiakow... 14.06.04, 20:54
      Znalazlem taka strone: www.komunikacja.krakow.pl , ale ona Ci chyba nie pomoze :( Nie mam za bardzo czasu przestudiowac calej stronki, ale obawiam sie, ze nie ma tam takich przewoznikow.
      Nic nie obiecuje, bo mam "zakret" w pracy, kolo Dworca tez lepiej sie nie pokazywac samochodem, bo kopia pod Trase Galicyjska i burza stare budynki pod Nowe Miasto, ale jesli uda mi sie wskoczyc na dwa kolka, nie omieszkam sprawdzic.
      Nad morze wybieram sie, ale na razie zadnych konkretow - poza tym, ze na poczatku ktorego wakacyjnego miesiaca - tak, ze tez nic z tego by nie wyszlo :(
      • tomek854 Re: Prosba do Krakowiakow... 14.06.04, 20:57
        Dzieki. Internet juz przerylem wzdluz i wszerz, ale ci pomniejsi to czasem cala informacje na slupku maja...

Nie wybieraj sie specjalnie, ale jakbys po prostu przechodzil, to bylbym dżwięczny.
        • bartoo Re: Prosba do Krakowiakow... 15.06.04, 11:54
          W życiu nie słyszałem o żadnym połączeniu Kraków-Słupsk :-)

Krakowiak od 10 lat
    • jothakam Re: Prosba do Krakowiakow... 15.06.04, 13:24

ZAKOPANE - USTKA - ZAKOPANE przez Kraków, Częstochowę, ŁódĽ, Toruń, Chojnice,
      Słupsk.
      Wyjazd z Zakopanego 19:10 Przyjazd do Ustki 9:55

www.pks.krakow.pl/start.html
      • jothakam o pardon, nie zauważyłem że miał być prywatny n/t 15.06.04, 13:33
        • tomek854 Re: o pardon, nie zauważyłem że miał być prywatny 15.06.04, 15:07

Prywatny mial byc, bo PKSow ze nie ma, tro wiem z internetu :/

Moze byc nawet UFo, tylko zeby byc tam o rozsadnej porze...
      • tomek854 Re: Prosba do Krakowiakow... 15.06.04, 15:06
        jothakam napisał:

>
        > ZAKOPANE - USTKA - ZAKOPANE przez Kraków, Częstochowę, ŁódĽ, Toruń, Chojnice,
        > Słupsk.
        > Wyjazd z Zakopanego 19:10 Przyjazd do Ustki 9:55

Dzieki. Ale ten za pozno... Trzeba byc na 8:00 rano w jednej pipidowie pod Leba i od razu do roboty ( praktyki)

Po przylocie ze stanow i nieprzespanej nocy kiepsko to widze...

A co do prywaciarzy - u nas nawet pks ma kursy w rodzaju "Wroclaw - Z Gora - Dziwnow - Dziwnowek - Rowy - Costam - Jakas inna pipidowa nad morzem" To moze i krakow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka