tomek854 14.06.04, 17:56 Jakby ktos przechodzil kolo PKSu to czy moglby sprawdzic, czy ktorys z prywaciarzy nie jezdzi do Slupska, Leby czy cos tam 27 VII ok. 15 wyjazd... Szukam desperacko jakiegos polaczenia... PKP nie, PKS nie,... Kiepsko :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: Prosba do Krakowiakow... 14.06.04, 20:54 Znalazlem taka strone: www.komunikacja.krakow.pl , ale ona Ci chyba nie pomoze :( Nie mam za bardzo czasu przestudiowac calej stronki, ale obawiam sie, ze nie ma tam takich przewoznikow. Nic nie obiecuje, bo mam "zakret" w pracy, kolo Dworca tez lepiej sie nie pokazywac samochodem, bo kopia pod Trase Galicyjska i burza stare budynki pod Nowe Miasto, ale jesli uda mi sie wskoczyc na dwa kolka, nie omieszkam sprawdzic. Nad morze wybieram sie, ale na razie zadnych konkretow - poza tym, ze na poczatku ktorego wakacyjnego miesiaca - tak, ze tez nic z tego by nie wyszlo :( Odpowiedz Link
tomek854 Re: Prosba do Krakowiakow... 14.06.04, 20:57 Dzieki. Internet juz przerylem wzdluz i wszerz, ale ci pomniejsi to czasem cala informacje na slupku maja... Nie wybieraj sie specjalnie, ale jakbys po prostu przechodzil, to bylbym dżwięczny. Odpowiedz Link
bartoo Re: Prosba do Krakowiakow... 15.06.04, 11:54 W życiu nie słyszałem o żadnym połączeniu Kraków-Słupsk :-) Krakowiak od 10 lat Odpowiedz Link
jothakam Re: Prosba do Krakowiakow... 15.06.04, 13:24 ZAKOPANE - USTKA - ZAKOPANE przez Kraków, Częstochowę, ŁódĽ, Toruń, Chojnice, Słupsk. Wyjazd z Zakopanego 19:10 Przyjazd do Ustki 9:55 www.pks.krakow.pl/start.html Odpowiedz Link
tomek854 Re: o pardon, nie zauważyłem że miał być prywatny 15.06.04, 15:07 Prywatny mial byc, bo PKSow ze nie ma, tro wiem z internetu :/ Moze byc nawet UFo, tylko zeby byc tam o rozsadnej porze... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Prosba do Krakowiakow... 15.06.04, 15:06 jothakam napisał: > > ZAKOPANE - USTKA - ZAKOPANE przez Kraków, Częstochowę, ŁódĽ, Toruń, Chojnice, > Słupsk. > Wyjazd z Zakopanego 19:10 Przyjazd do Ustki 9:55 Dzieki. Ale ten za pozno... Trzeba byc na 8:00 rano w jednej pipidowie pod Leba i od razu do roboty ( praktyki) Po przylocie ze stanow i nieprzespanej nocy kiepsko to widze... A co do prywaciarzy - u nas nawet pks ma kursy w rodzaju "Wroclaw - Z Gora - Dziwnow - Dziwnowek - Rowy - Costam - Jakas inna pipidowa nad morzem" To moze i krakow... Odpowiedz Link