dzika_w 10.09.07, 09:58 Witam chciałabym poznać wasze opinie o tej sali zamierzam zarezerwować tam termin na wesele ale czy warto??? Potrzebuje opinii o obsłudze i jedzeniu bo to najważniejsze!!! Z góry bardzo serdeczne dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.de Re: "CRISTY" Dom Polski 10.09.07, 11:15 byłam tam 3 lata temu na weselu i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_w Re: "CRISTY" Dom Polski 10.09.07, 11:37 a czemu jeśli można spytać??? Może prze 3 lata coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: "CRISTY" Dom Polski 11.09.07, 07:47 sala jest ogromna i po prostu wesele nie było dopracowane. na 200 os było za mało kelnerów, kiepskie i mało jedzenia. ale może inni mają lepsze doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: "CRISTY" Dom Polski 13.09.07, 08:09 Bzdury totalne... w moich oczach. Miałam tam wesele dwa lata temu na dużej sali, a na małej we wrześniu 2006 robiłam chrzciny. W sierpniu 2007 byłam na weselu przyjaciół na małej sali i zawsze było super. Jedzenie świeże i dobre, stół wiejski - rewelacja. Nie dało sie przejeść tego jedzenia bo ciepłe wystarczało. Obsługa miła i sprawna. Sale fajne. Nawet jak teraz są dwie obok siebie to nie słychać tego, że obok jest wesele. Uważam że to jest fajne i kameralne miejsce na wesele, z dala od zgiełku, za przystępną cenę. W dodatku goście mogą wyjść na papieroska i przy mniejszej sali dzieciaki mają gdzie biegać na zewnątrz. Większa sala jest świetna bo goscie tańczący nie obijają sie o siebie. Na 100 osób gdzie wiekszosć tańczy jest rewelacyjna. Byłam na wielu weselach i moja rodzina także i do tej pory chwala tylko właśnie nasze wesele. Dowód: nie chcieli wogóle wychodzić nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_w Re: "CRISTY" Dom Polski 13.09.07, 08:36 Kurcze to już sama nie wiem czy zdecydować się na tą salę i nie kierować się negatywnymi opiniami o sali!!! Ale dzięki za wypowiedź jako pierwszą pozytywną o sali Odpowiedz Link Zgłoś
doomiskaa Re: "CRISTY" Dom Polski 13.09.07, 09:33 Ja również polecam tą salę. Miałam wesele w tej sali 5 lat temu i też nie mogę nic zlego powiedzieć. Potwierdzam - smaczne i bardzo ładnie podane jedzenie, super obsługa, a i sama sala (mimo mijających lat) jest bardzo ładna i reprezentacyjna; moim zdaniem dobrze sobie radzi w konkurencji nawet z nowo powstającymi. Atutem też jest jej lokalizacja i dobry dojazd oraz duży i zamykany parking. Jedynym jak dla mnie mnie mankamentem był brak klimatyzacji (mieliśmy wesele w sierpniu), ale myślę, że od 2002r. ta kwestia nie jest już problemem ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: "CRISTY" Dom Polski 18.09.07, 08:41 Rzeczywiście już nie jest. Proponuje ci, żebyś sie tam przejechała w sobote w dzień czyjegoś wesela, zobaczyła jak są ubrane stoły. Osobiście uważam, że sale obie są ładne a i tak największy wpływ na zabawę mają goście i orkiestra. Odpowiedz Link Zgłoś