jolik_3 11.08.09, 12:22 szukam,dobrego i uczciwego mechanika samochodowego .czy możecie coś doradzić???dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rowena1 Re: mechanik samochodowy 13.08.09, 10:55 Gdzie sie mieści ten polecany mechanik? Odpowiedz Link Zgłoś
petermas Re: mechanik samochodowy 17.08.09, 10:10 to jest ulica chyba Pogodna o ile się nie mylę, jadąc Szosą Jadowską w stronę Duczek mijamy salon Renault i za sklepem ogrodniczym w prawo, po 100m po lewej stronie jest serwis, widać szyld. Odpowiedz Link Zgłoś
hansana Re: mechanik samochodowy 13.08.09, 23:51 Mogę polecić Pana który ma warsztat w Ciemnym ( nie nie pamiętam adresu) Zakład nazwywa sie Rocar i najłatwiej tam trafić jadąc droga do radzymina, na ostatniej prostej przed wiaduktem po prawej stronie jest ten warsztat. Zauwazyłam, ze ostatnio pojawił sie tam spory szyld na ogodzeniu. wart polecenia, wybawia z najgorszych opresji i nie zdziera skóry:) Odpowiedz Link Zgłoś
hornecik2003 Re: mechanik samochodowy 17.02.10, 12:39 Szosa Jadowska 53 - wjazd na teren stacji kontroli pojazdow "Jan Zientara" - polecam - bo sam korzystam. Chlopaki z serwisu ogarniaja temat i nie sciemniaja. Doprowadzili moje cztery kolka do porzadku i obiecalem ze ich bede polecal... wiec POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
petermas Re: mechanik samochodowy 18.02.10, 10:26 Może i dobrze, tylko skąd te ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowoslodki Re: mechanik samochodowy 17.06.10, 10:06 To prawda co napisałaś.Gość naprawdę zna się na mechanice.Cieszę się ,że trafiłem na niego,bo byłem w kilku warsztatach i każdy mówił coś innego,a Pan Robert ustalił przyczynę w ciągu 15 minut. Byłem zdziwiony niską ceną za usunięcie usterki w przeciwieństwie do poprzednich ,ktorzy chcieli trzy razy więcej i jak teraz przypuszczam,nie bardzo wiedzieli za co. Gość jest naprawdę wart polecenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś