elf39 04.04.06, 10:53 Widać zadne forum nie jest wolne od gnojków i naganiaczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escobar74 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 11:19 hmmm coz za wyszukane slownictwo,jezeli jestes glabem i tylko sugerujesz sie innymi to taka jest tego cena.proponuje zajac sie kopaniem ogrodka:) Odpowiedz Link Zgłoś
marekz11 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 16:30 Przeprowadź małą analize elektrimu, podziel się spostrzeżeniami, podaj ocenie dzisiejszy dzień. Forum służy do wymiany poglądów. Inwestowanie to jest rownież sztuka, ktorej trzeba poświęcić troche czasu a nie tworzyć plagiaty. A twój problem polega na tym że kupiłeś i nie zdążyłeś zarobić i teraz nie masz pojęcia co zrobić, trzymać czy sprzedać. Ale wiesz co przejrzyj wszystkie fora gdzieś coś dla siebie znajdziesz, W TYM JESTEŚ DOBRY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 16:57 tutaj nikt nie bierze odopowiedzialnosci za leszczy. wzrosty na elektrimie jeszcze beda. ale widzisz - o nim bylo glosno. i kiedy jest glosno - juz ktos zarobil. a tacy jak ty wchodza w banke mydlana ktora szybko peka... wiesz - jesli pan X zarobil na elektrimie 10 000 zl to ktos musial te 10 000 zl stracic ;) ot cala gielda Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 17:42 fular nire zgodze sie z toba ze jesli ktos zarobił 10 000 to drugi tyle przegrał inwestowanie w akcje nie jest sumą zerową nie koniecznie jesli ktos zyskał drugi musi stracic inaczej jest jednak na kontraktach. Zresztą kolejny dawca kapitału dał sie naciągną choc ww przypadku elektrimu jesli faktycznie zdobedzi pełna kontrolę nad pakietem akcji to jego wartosc ksiegowa znacznie urosnie a co za tym idzie i akcje Odpowiedz Link Zgłoś
makler2006 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 17:56 Ja tam oczekuje jeszcze spadków jutro myśle że też bedzie ok -20% i wtedy przy 11,12 zł wskakuje. A wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 18:07 no nie wiem czy jutro zobaczysz minus 20 szczerz w to watpie jutro do gory Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 18:20 Witam i jak tam panowie,zaczyna się płacz.Może się pochwalicie kto i ile utopił.Nie, wy wszyscy napewno sprzedaliście po 20zł,a kupili od was leszcze z funduszy.Jak zarabiacie to jesteście REKINY,a jak wtopa to płacz i obelgi.Spekulacja jest dobra ,ale trzeba znać umiar i mieć strategie.Pozdrawiam i wcale was nie żałuje,może któregoś z was to coś nauczy trochę pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
mamograf Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 19:00 Nie wiem o co kolego ci chodzi. Było wysmienicie. Weszłem po 10,40 wyszedłem po 18,30 w 3 dni. Zostawiłem sobie 10 % bo może jeszcze. Ale jak ty wsiadasz do pociągu jak juz pedzi i sie trochę po obijasz to pretensje do siebie. Ja jestem bardzo zadowolony z elektrimu dał mi nieżlke zarobić. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
elf39 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 19:15 aha i to do Was niektórych zwracają się - "Mózgi" , albo sobie sami robicie taką reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety ja dałem du.... 04.04.06, 19:17 ale takie jest zycie :) (smiech przez łzy) ale nie sprzedaje tylko czekam moze sie odwroci Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 19:23 Może mi pokażesz post w którym naganiałem na elektrim,a może ty nie potrafisz czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
elf39 do citro1 04.04.06, 19:26 przecież ja nie pisałem kto naganiał sami wpisuja się chyba ci co są tym postem zaskoczeni , a Mózgi - to tyle macie do powiedzenia dzisiaj tym wszystkim , którzy umoczyli?Doradżcie coś odpowiedzialnie Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety ta sa tylko pieniadze...a moze az? 04.04.06, 19:32 nie ma co sie załamywc czekac , byc cierpliwym .czekac na jakies pozytywne info Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: do citro1 04.04.06, 19:34 A po co ,żebyś jutro rzucał obelgami,od trzech dni mózgi ostrzgały że jazda się zacznie,że to przygrywka,żeby ostrożnie,żeby pilnować.Tylko jak ktos ma klapki na oczach,to wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
pazurrr1 W obronie mózgów 04.04.06, 22:58 Akurat mózgi przestregały i zalecały najwyższą ostrożność. A jak ktoś się wkomponował w leszcy, to do lustra i temu gościowi, którego zobaczy wylewać swoje żale. Ja ze swej strony powtórzę - problem nie w tym, by ucelować z pojedynczą transakcją, lecz mieć sprecyzowany i przetestowany całościowy system transakcyjny oparty na ścisłych zasadach. Niestety, to wymaga praaacy....... Odpowiedz Link Zgłoś
basik25 Re: Gdzie są naganiacze na Elektrim? Miało być do 04.04.06, 20:30 Witam Panowie Widzę że chamstwa nie brak i tutaj. Ale jeżeli gracie to przecież każdy na własną odpowiedzialność. Sądze że każdy zarobił na tej spółce mniej lub więcej, chyba że wszedł w nią wczoraj. Proponuję LBW jutro powinna dać jeszcze zarobić. Nie jest zbyt napompowania, nie ma tak wielkiego rozgłosu, i co dziennie na zielono; popyt też nie słabnie. Pozdro dla mędrców słuchających innych... Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Pani Basiu 05.04.06, 00:17 Przepraszam, że wtrącam trzy grosze. Otóż jak żyję ( a trochę tego czasu już minęło) to tylko w Polsce używa się formy"grać" na giełdzie a nie "inwestować" na giełdzie. Według mojej skromnej osoby grać to można w orkiestrze na fujarce o ile grający posiada znajomość dmuchania i czytania nut. Na giełdzie można jedynie inwestowac jeśli inwestor posiada znajomość analizy technicznej i fundamentalnej ( w zależności od upodobań i osiąganych sukcesów). A co do Elektrimu. Miałem okazję w ostatni poniedziałek oglądac podsumowanie giełdy w Tv Biznes. Jeden z zaproszonych gości na temat Elektrimu powiedział krótko. Warto zwrócić uwagę na DTL Elektrimu, ktory wynosi 6,46 oraz dodal, że akcje to nie są drzewa i nie rosną do nieba. Wnioski nasuwają się same. Pozdrawiam. ps. Giełda to nie jest przedszkole i nikt nikomu nie może niczego obiecać. Giełda uczy pokory a jak się Jaś pokory nie nauczy to Jan nie będzie pokory miał. Odpowiedz Link Zgłoś
mamograf Nie jestem mózgiem ale potrafię pracować 05.04.06, 01:23 Jeżeli myslisz że na elektimie sie zarobiło bo tak miało być lub spekula podnisła kurs to się grubo mylisz. Na elektrimie były dwie mozliwości zarobku.. Kiedy jeszcze nie wsystko było jasne i byli tacy co kupowali po 4-6 zł. Ryzyko było potęzne bo po jednym info kurs mógł wynieść nawet 1 zł. lub dowolnie niską kwote. Ja się na to nie zdecydowałem. Ale parę dni temu dokładnie o 19.00 reuters podał info że elektrim wygrał proces o własność ERY. Rano otwarcie było coś około 9 z dużym hakiem. Poczekałem chwile żeby potwierdzić trend i przy 10.40 weszłem. Potem to juz tylko nerwy, cierpliwośc i troche spekulacji. Jezeli chcesz na takich spółkach jak elektrim cos ugrac to po pierwsze praca i systematyczność. Musisz codziennie (tak tak) śledzić informacje i każdą ocenić czy jest ważna i jaki bedzie miała wpływ na kurs. zrobic krótkie AT spółki. Zobaczyc wskazniki i persektywy. I inwestować. A nie kupowiać, jak juz wzrośnie o 50 czy 80 procent "bo inni tez weszli". Wtedy jest juz za późno. Wg mnie jeszcze cenę 21 naelektrimie zobaczymy - takie jest moje zdanie. Teraz jest faza realizacji zysków i dla tego kurs poszedł w dół. sam sprzedałem po 18,60 prawie 80 % elektrimu. Ale coś mi podpowiada że natych 20% tez nieźle zarobię. I na koniec poczytaj sobie podreczniki do inwestowania. Wszędzie znajdziesz że wpadek jest około 80% i to jest normalne. Ale te 20% musi pokryć wpadki i dac zarobic. I to cała tajenica. masz elektrim wysoko kupiony zrobisz co zechcesz ja moge ci powiedzieć co ja bym zrobił - ja bym poczekał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elf39 Dziękuję wszystkim i przepraszam jeżeli 05.04.06, 06:11 kogoś uraziłem,chciałem tylko wywołać dyskusję posługując sie prowokacją ,ąby inni forumowicze mogli to wszystko przeczytać i zastanowic się nad tym co robią.Uważam ,że niektóre Wasze wypowiedzi były wyważone , a niektóre sami wiecie- cóż nerwy.. Pozdrawiam! Życzę wszystkim zielonego i miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
neti_11 Re: Nie jestem mózgiem ale potrafię pracować 05.04.06, 11:17 śądzisz żę bedzie to uzależnione od wpisu do krs. ciekawe..... Odpowiedz Link Zgłoś