Dodaj do ulubionych

Zainteresowani Krypto ...

04.05.20, 15:02
Do halvingu Bitcoina zaledwie 8 dni. Jednak inwestorzy kryptowalut już od bardzo dawna zastanawiają się, jaki będzie krótkoterminowy wpływ tego wydarzenia na cenę kryptowaluty. Trwa wojna nerwów.
Jeden z analityków zauważył jednak, że po dotychczasowych halvingach następowała gwałtowna wyprzedaż. Oznacza to – nie mniej, nie więcej, że ​​trwający aktualnie rajd BTC może ostatecznie okazać się ulotny.

Po której jesteście stronie?
Obserwuj wątek
    • andrzej.polska Re: Zainteresowani Krypto ... 04.05.20, 17:04
      📊Analiza Techniczna Kryptowalut 04-05-2020 | BTC, BTC.D, ETH, TRX, XRP
      Miniony, majówkowy weekend był kluczowy, ponieważ cena zarówno na interwale H4, oraz D1 pokazała wyraźną formacje spadkową. Kolejną istotną informacją o której należy powiedzieć to brak zaliczonego głównego overbalanceu, który oznaczyłem na wykresie w ubiegłych analizach i który po osiągnięciu mógłby dać pierwszy sygnał zwiastujący zmianę trendu spadkowego trwającego od czerwca 2019 r.

ANALIZA TECHNICZNA
      • adrian132000 Re: Zainteresowani Krypto ... 06.05.20, 19:15
        Bardzo fajnie przeprowadzona analiza. Dużo ciekawych wiadomości i najważniejsze, że materiał jest merytoryczny a nie wypełniony jakimiś domysłami... Nie wiem czy śledzisz dalej sytuacje Bitka, ale dzisiaj pojawił się kolejny sygnał który ostatnio wystąpił przed rajdem na 20k $ ... Jak coś to odsyłam do artykułu
    • adrian132000 Re: Zainteresowani Krypto ... 04.05.20, 18:27
      Liczba bloków Ethereum osiągnęła właśnie 10 milionów .🔥 To znaczący kamień milowy dla drugiej kryptowaluty świata pod względem kapitalizacji rynkowej. Co to oznacza ⁉

Hiperinflacja 🔥 w krajach takich jak Wenezuela, Liban, Kolumbia czy Argentyna powoduje ogromny skok cen bitcoina. 📈Wolumen lokalnego obrotu detalicznego w tych krajach sięga ATH. Początek recesji napędzanej przez koronawirusa, jak również krach na rynku ropy zaczynają na dobre zmieniać świat⁉

• adrian132000 Re: Zainteresowani Krypto ... 04.05.20, 18:29
      @andrzej.polska Bardzo fajna analiza techniczna, podoba mi się spojrzenie na rynek. Fajnie że jest ona zwięzła i merytoryczna. Zdecydowanie brakuje takich wpisów tutaj !
    • adrian132000 Re: Zainteresowani Krypto ... 06.05.20, 10:39
      Orderbook Bitcoina wypełninony aż po brzegi
      Gorączka Bitcoin trwa w najlepsze. W ciągu ostatnich tygodni kryptowaluta wykazała znaczną presję na zakupy. Aktualnie dane pokazują niemałych rozmiarów tłok w zakresie oferty kupna/sprzedaży w bitcoinowym orderbooku na BitMEX. Są też inne czynniki, które mogą zwiastować wzrosty. Czas zmierzyć BTC temperaturę!
    • zlatkodalich Re: Zainteresowani Krypto ... 24.05.20, 21:02
      Witaj. Dzięki za przydatne informacje.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka