agentwrogiegoukladu 10.09.09, 14:15 zawsze stałem za Leo murem, ale sorry.. powinien umieć też przyjąć porażkę na swoje barki a nie zwalać winę za złe wyniki na działaczy - o tych wszyscy wiedzą od dawna co należy sądzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: postać Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.09.09, 14:21 ato kończy się akcentem takim ze polaki to buraki leo stary był.. o holender ale nie bedę po nim wył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax ładna fraszka IP: *.echostar.pl 10.09.09, 15:05 cokolwiek by nie mówić o udanych eliminacjach do Euro, to o eliminacjach do MŚ lepiej nie mówić. brzydko, że zrzuca winę na PZPN, na chaos w Polsce. jego decyzje kadrowe były przedziwne i nie ma narzekać, ze piłakrze nie w formie, bo było powołać i zagrać tymi którzy w formie są. Saganowski na trybunach, Peszko w domu, Gancarczyk w końcu w kadrze, ale na ostatni dzwonek, podobnie Bosacki jako ratunek po kontuzji Golanskiego, Obraniakiem sobie tyłek podtarł, Krzynówka wsadzał na obronę, gdzie jest nieporozumieniem, a nawet na pomoc nie w formie, Łobodziński jako deska ratunku dla kadry w takim meczu?, gra jednym napastnikiem i to tym gorszym, bo jak już to powinien grać Lewandowski, posadzenie na ławce ze Słowenią Murawskiego, upieranie się na grę Rogerem, no i praca w Feyenoordzie, zupełne olewanie nowych kadrowiczów, brak wizyt na meczach naszej ligi i lig zagranicznych, ... i pewnie wiele innych. W tych eliminacjach trener działał na ślepo, albo raczej wg własnego widzimisię. Leo go home. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołąb Re: ładna fraszka IP: 80.72.34.* 10.09.09, 15:46 Saganowski to nie Torres, Peszko to nie Ronaldo, Gancarczyk to nie Bosingwa, Bosacki to nie Ferdinand. Więc nie pier...., że to wsztko wina trenera bo my po prostu nie mamy dobrych piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waqsiu Re: ładna fraszka IP: *.chello.pl 10.09.09, 15:51 Słowacja to nie Włochy, Słowenia to nie Niemcy, Irlandia to nie Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołąb Re: ładna fraszka IP: 80.72.34.* 10.09.09, 16:20 To szkoda że naszą największą ambicją jest zwyciężanie nad Słowacją, Słowenią czy Irlandią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Re: ładna fraszka IP: *.oracle.co.uk 10.09.09, 16:38 No ale akurat w tych eliminacjach by to wystarczylo. Dwukrotne pokonanie tych krajow BYLO w naszym zasiegu i prawdopodobnie wystarczyloby do awansu do MS (Czechy jak widac sa w kryzysie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek_bluzgacz Re: ładna fraszka IP: *.bchydro.com 10.09.09, 16:58 Bordzo przykre jest to ze Lato nie potrafil zakonczyc tego z klasa. Pokazuje to niestety nasza narodowa slabosc i nieumiejetnosc wujscia z sytuacji z taktem i dyplomacja. Kierujemy sie stereotypami i emocjami. Nie umiemy zalatwic rzeczy delikatnie ale raczej musimy "im pokazac". O Boze, jaki wstyd! Lato, jestes glupia lysa pala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: ładna fraszka IP: *.icpnet.pl 10.09.09, 15:53 ale nie chodzi o to czy są dobrzy, chodzi o wolę walki, a tej mają więcej piłkarze z okręgówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołąb Re: ładna fraszka IP: 80.72.34.* 10.09.09, 16:23 Nie rozumiem co by dała sama wola walki? To co nam dało zwycięstwo nad Portugalią? Awans a potem wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Beenhakker wypomina Lacie poziom IP: 217.153.19.* 10.09.09, 15:34 Teraz pokazął swój. NIech spada na drzewo. Jemu od dłuższego czasu już tylko na kasie za zerwanie kontraktu zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lon leo to po prostu buc IP: *.manc.cable.ntl.com 10.09.09, 14:26 nie bronie pzpn czy Laty,ale holender powinien miec troche godnosci i przyjac porazke po mesku...co ja pisze,nie porazke ale KOMPROMITACJE! Wszyscu sa winni tylko nie on,gosc uwazany za gentelmena,majacy miedzynarodowe obycie,tak naprawde okazal sie bucem,a do tego prostakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: leo to po prostu buc IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:21 sprytnie rozgrywa - przeciez mu tłumaczy asystentka prasę - niechęc kibicow do związku; ta wypowiedź to nie jest wypowiedź gentlemana tylko drewniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotek Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:26 nie wydaje sie wam ze te wszystkie porazki w europejskich pucharach i eliminacjach to ze strachu przed rosja niby dlaczego wisła kasperczaka po sukcesie w pucharach sezon puzniej odpada z valerango w karnych to samo robi teraz lech tylko z brugia murawski zostaje kupiony do rubina tylko poto by osłabic lecha wisła po porazce z lewadia wygrywa wszystkie mecze ligowe [nagle] no i jeszcze jedno dlaczego nigdy nie walczymy na wielkich turniejach ze strachu polska piłka jest zastraszanaq i tyle mysle ze gdyby polska piłka osiagneła jakis wiekszy sukces zaraz by na nas wjechali........ Odpowiedz Link Zgłoś
teacher Tutaj Beenhakker zachowal sie po chamsku!! 10.09.09, 14:32 To byl cios ponizej pasa, widzialem jak Lato chcial z nim rozmawiac, a on uciekal... Ma sie za lepszego i tak traktowal prace w Polsce, szkolenie tubylcow w kolonii... Jego odpowiedz dla radia holenderskiego, jesli tak rzeczywsiscie sie wypowiedzial - skandaliczna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Tutaj Beenhakker zachowal sie po chamsku!! IP: *.aster.pl 10.09.09, 14:40 Skandalicznym bylo zachowanie "dzialaczy" z pzpn przez te kilka lat gdy Leo byl selekcjonerem. Polacy to chamy i buraki i tak chyba zostanie do konca swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Tutaj Beenhakker zachowal sie po chamsku!! IP: 193.59.33.* 10.09.09, 14:49 Nie oceniaj wszystkich swoją miarą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Re: Tutaj Beenhakker zachowal sie po chamsku!! IP: 212.160.172.* 10.09.09, 15:18 Kazio, rozumiem, że jak patrzysz w lustro to widzisz chama i buraka, ale chyba nie sądzisz , że wszyscy obywatele tego kraju patrząc w lustro widzą twoja twarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tutaj Beenhakker zachowal sie po chamsku!! IP: *.kielce.vectranet.pl 11.09.09, 10:45 Kazio ma 100 % racji. Szczególnie cały ten zafajdany PZPN to banda debili, buraków i baranów. Oni jeźdźili cały czas po Leo, to niech się teraz facet odwdzięczy. LEOOOOOOOOOOOOOOO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzzi LEO WHY?????????????? IP: *.sileman.net.pl 10.09.09, 14:42 każda porażka boli ,piłkarzy , trenerów i kibiców , klęska , której byliśmy świadkami podczas tych eliminacji , była szczególnie bolesna i dzisiaj niejeden z nas , obudził się z uczuciem niedosytu rozżalenia , więc nie rozumiem , jak trener , który powinien wziąść "na klatę " tą porażke , wstaje dziś w dobrym humorze i mówi że to wina działaczy. Bardzo żałuję , że we wszystkich sondach na temat benhałera , zawsze byłem po jego stronie. "UMARŁ" wielki motywator, żal mi cię benhałer . Leo why? only for money? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.213.38.84.otvk.pl 10.09.09, 14:47 Za Janasa mieliśmy już lepsza drużynę selekcjonerem powinien być młody człowiek jak ktoś mądry powiedział " to nie jest kraj dla starych ludzi" !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owen1990 Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:50 Grzegorz lato dopiął swego jak został prezesem PZPN to od razu zrobił nagonkę na Leo Beenhakkera i przez Grzegorza laty atmosfera w reprezentacji się pogorszyła bo ciągle chciał zęby polski szkoleniowiec prowadził reprezentacje inne tam jak by mu dał spokój lato byśmy teraz byli na pierwszym miejscu a nie na piątym od razu mowie ze Grzegorz lato nie nadaje się nawet na prezesa i całkowita winę za porażki Polski przypisuje mu dziękuje trzymaj się Leo zawsze bedziesz naszym idolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.tx.res.rr.com 10.09.09, 15:55 Tez tak mi sie wydaje. Nie wiem dokladnie czy data przejecia PZPN przez Late nie zbiega sie ze slabymi wynikami. O ile sobie przypominam juz przed meczem z Czechami, Lato i jego podwladni dawali do zrozumienia ze po porazce Leo moze sie pakowac. Byli chyba bardzo zawiedzeni, ze jednak udalo sie wygrac. Boruc byl jednak asem w rekawie. Po prostu dopieli swego. Dla pana Lato wazniejsze sa swoje wydzimisie nawet kosztem atmosfery wokol reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirk Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 17:58 Niesamowite, jak niektórzy są zapatrzeni w tego holenderskiego cwaniaka. Ludzie otwórzcie oczy, ten gość zakpił sobie z Polski i polskich kibiców. Od podpisania kontraktu przedłużającego współpracę reprezentacja gra tylko gorzej. Od roku holender przestał jeździć na mecze z udziałem polskich zawodników, przeprowadził się do Holandii i zajął się Feyenordem. W reprezentacji grają piłkarze nawet nie mieszczący się na ławkach rezerwowych lub wręcz bez klubów. Czasami ci piłkarze grają na pozycjach dla nich kosmicznych (Krzynówek na obronie!!!). Ostatnio nawet treningów mu się nie chciało przeprowadzić więc zarządził... spacery. Oczywiście nie bronię działaczy PZPN, bo Lato to burak a Listkiewicz pewnie wziął prowizję od kontraktu Leo. Nie mogę zrozumieć jak można bronić tego człowieka. Rozumiem, że zaślepia Was nienawiść do PZPN ale otwórzcie oczy. Beenhaker teraz się z nas śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
qwertyugazeta Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo 10.09.09, 22:05 pacanie zrozum, nikt tu nie broni Leo bo faktycznie..jego czas tu minął i powinien odejść ale chodzi o to, że jak to się mówi: z pustego i salomon nie naleje. Za to całe gó... o wiele bardziej niż Leo odpowiedzialna jest ta banda debili, nieuków i zapatrzonych w przeszłość leśnych dziadów, przyspawanych do stołków i robiących wałki. Spójrz na polską ligę, szkolenie, stadiony, korupcję, układziki itd. Za to też odpowiada Leo?? Każdy kto uważa że jedynym i głównym winnym jest Leo jest idiotą. On (selekcjoner) jest elementem większej całości. A że ta całość to jedno wielkie gó... to i nie dziwne, że i Leo też nic tym razem nie zawojował.Balon w końcu pękł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirk Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 22:28 Sam jesteś pacan albo wtórny analfabeta. Jest oczywiste, że głównym winowajcom sytuacji w polskiej piłce jest PZPN i "działacze" co nie zmienia faktu, że Beenhaker całkowicie olał reprezentacje i kibiców przez ostatnie 2 lata. I to w jakim stylu gra reprezentacja to już całkowicie jego wina. Że kopacze są marni to fakt, ale Engel, Janas czy on sam w El ME mogli z tych kopaczy stworzyć przeciętną drużynę, która pokazywała przynajmniej waleczność. Teraz holender tego nie zrobił bo miał wszystko i wszystkich w dupie. I zamiast po porażce przyznać się do błędu i podać do dymisji to doi kasę nic nie robiąc a winni są wszyscy tylko nie on. Ps. On nigdy nic nie zwojował, choć czasami miał do dyspozycji najlepszych zawodników na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:55 a ja uważam że nie da rady wygrać meczu jeżeli nie ma się piłkarzy... czy byłby to janas, górski czy inny trener nie wygrałby z takimi zawodnikami. prezes Lato na początek powinien wywalic 99% zawodników z naszej kadry a dopiero później zajmować się selekcjonerem. niech zaprosi 100 najlepiej zapowiadajacych sie juniorów w Polsce, każe im biegać, grać i po roku kadra wyłoni się sama. powtarzam, to nasi piłkarze są do wymiany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic132 Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 15:14 ta porażka nie jest winą tego czy tamtego,tylko nas wszystkich: PZPN-u - za to,że chciał jak najszybciej pozbyć się Beenhakkera Leo - za to,że nie przykładał się do swoich obowiązków,bo wiedział,że tak czy inaczej pożegna się z Polską Piłkarzy - za to,że zrezygnowali z gry już w sobotę Znawców i trenerów- za to,że już rok temu znaleźli następcę Beenhakkera, i tylko czekali,aż Polska odpadnie z eliminacji Dziennikarzy- za to,że niszczyli psychicznie cały zespół Kibiców- za to,że już od dawna "ostrzyli widły",by nimi "pogonić" Leo z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikiqu Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.chello.pl 10.09.09, 17:50 Chyba najmądrzejsza i najbardziej prawdziwa wypowiedź tutaj. Wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirk Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 18:05 Prawie się z tobą zgadzam: > PZPN-u - za to,że chciał jak najszybciej pozbyć się Beenhakkera Albo trzeba było się go pozbyć albo zostawić w spokoju. Wybrali najgorszą opcję. > Leo - za to,że nie przykładał się do swoich obowiązków,bo wiedział,że tak czy inaczej pożegna się z Polską Zupełny brak profesjonalizmu i honoru. Jak mu nie odpowiadały warunki to mógł zrezygnować a nie zwalać swoje porażki na wszystkich dookoła. > Piłkarzy - za to,że zrezygnowali z gry już w sobotę To mnie najbardziej dziwi. Przecież oni najbardziej ucierpią na tym, że odpadliśmy z eliminacji. > Znawców i trenerów- za to,że już rok temu znaleźli następcę Beenhakkera, i tylko czekali,aż Polska odpadnie z eliminacji To samo co z PZPN. > Dziennikarzy- za to,że niszczyli psychicznie cały zespół Ja bym to nazwał "dmuchaniem balona" > Kibiców- za to,że już od dawna "ostrzyli widły",by nimi "pogonić" Leo z Polski A tutaj się zgodzić nie mogę. Jeszcze w meczu z grecją z trybun słychać było wsparcie dla Beenhakkera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa1983 Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.nj.pl 10.09.09, 15:08 Szkoda Leo i Reprezentacji. Nasz zarząd już dawno spisał te eliminacje na straty. ---- www.naszeaikido.fora.pl www.aikidojastrzebie.ovh.org www.aikiduszki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo 10.09.09, 15:12 Beenhakker zostaje, reprezentacja i PZPN do RPA, kopać diamenty :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlo720 Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:12 Tylko selekcjoner odpowiada za wyniki kadry. Trenerzy klubowi dostarczaja mu zawodnikow do kadry i tez sa odpowiedzialni za ich dyspozycje. Ale wez tu przygotuj takich...A szkoda gadac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Z gówna bata nie ukręcisz... IP: *.polmotors.wroc.pl 10.09.09, 15:13 Leo oczywiście nie jest tu niczemu winien. Liczył ze z tej zbieraniny pijaków i oszustów da się coś zrobić...i da się ..pośmiewisko na całą Europę. PZPN- dziady , złodzieje, pijaki i dziwkarze!!! Sram na reprezentację, są nikim tak jak ich kibice. jak mozna kibicować pijakom i złodziejom działającym w zlodziejskim środowisku PZPN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Z gówna bata nie ukręcisz... 10.09.09, 15:18 > jak mozna kibicować pijakom i złodziejom słuszne pytanie, podłączam się. Ostatni mecz naszej "reprezentacji" oglądałem 8 lat temu. Teraz wolę pokazy cyrkowe k..a obejrzeć, niż naszych kopiących się w głowę piłkarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość przypadkowy Re: Z gówna bata nie ukręcisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 21:02 Do mariana:całkowicie popieram,dodam od siebie:od lat drwiąco mówiłem,aby było lepiej w polskiej piłce nożnej,potrzeba jeszcze więcej działaczy.To pijawki jak i piłkarze nieroby doprowadzili polski futbol do ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś
pjjskiptomylou Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił 10.09.09, 15:14 Uważam, że Beenhakker popełnił błędy nawet duże w eliminacjach do MŚ 2010... Ale już nikt chyba nie pamięta jak budował ten zespół 3 lata temu!!! Wszyscy narzekali, że nie polski trener, a jednak zbudował silny zespół, który odnosił zwycięstwa np. z Portugalią. Wszyscy na trybunach śpiewali "Leo..", a dzisiaj każdy Polak mówi: "WYPIE...J"! Wstydzę się, że jestem Polakiem;/ Był dobrym trenerem...szkoda, że przez dwa lata; potem pogubił się..praca z dawnym klubem, już nie to samo zainteresowanie reprezentacją, a PIEPRZONY PZPN go zniszczył do końca;/ Lato i już nie będę dalej wymieniał nazwisk myślą, że są nie wiadomo kim bo byli "dobrymi piłkarzami"..ale kiedy to było;/ TO ONI POWINNI WYPIE...Ć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirk Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 18:21 Jak możesz go bronić? ja nie rozumiem, sam przyznajesz, że popełnił błędy a później olał reprezentację i zamiast go wypieprzyć ty go żałujesz... Aha bym zapomniał, jak się wstydzisz, że jesteś polakiem to WYPIE...J za swoim idolem DO HOLANDII... Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Najwazniejsi sa dzialacze 10.09.09, 15:14 bez nich futbol by nie zaistnial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh leo nie potrafił przegrywać IP: 212.160.172.* 10.09.09, 15:16 jedyną porażkę, którą przyjął na siebie była porażka z finlandią... potem obwiniał wszystkich i wszystko wokół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert podziękowania dla Leo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:23 Śmieszą mnie te kalumnie opluwające Leo. Pamiętam wszystkich trenerów od czasu Górskiego. Leo pokazał w Polsce profesjonalizm. To wielki trener. Niestety u nas nie ma profesjonalnych zawodników. Z kogo miał sklecić drużynę ?! Do tego prymitywny "beton" z PZPN który przy najmniejszej okazji stara się stworzyć fatalną atmosferę wokół reprezentacji. Ja osobiście dziękuję Leo że mogłem zobaczyć przy pracy profesjonalistę. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: leo nie potrafił przegrywać 10.09.09, 15:25 z taką ekipą, kończy się tak jak w tym kawale z ruskim i kulka ;) No nie da się z pijaków, obiboków (dostających premię za przegrany mecz, bo postawa była dobra) zrobić drużyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: leo nie potrafił przegrywać IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:26 Engel i Janas potrafili awansować dyletancie Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: leo nie potrafił przegrywać 10.09.09, 15:34 i co?! to już jest jakiś argument? Liczy się końcówka, nie początek dyletancie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: leo nie potrafił przegrywać IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:36 ale ty debilinho nie potrafisz ogarnąc kilku zdań chodzi o porównanie awansow i odpadnięć Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: leo nie potrafił przegrywać 10.09.09, 15:45 niestety nie ogarniam chamskiego, kibolskiego języka, może przetłumacz na wolski, to ty przynajmniej zrozumiesz co piszesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huha Re: leo nie potrafił przegrywać IP: 78.8.140.* 10.09.09, 15:50 Ale dzieciaku jesteś kabareciarzem :) Ty swojego języka nie ogarniasz ale innych chcesz pouczać... Żenada! Nie odzywaj się już więcej bo się kompromitujesz i ośmieszasz publicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: leo nie potrafił przegrywać 10.09.09, 15:51 nie potrzebuję obrony przed les paul ;) Ale dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: leo nie potrafił przegrywać IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:52 Autor wypoweidzi skrytykował ciebie - nie wiem, głupcze czy chamie Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: leo nie potrafił przegrywać 10.09.09, 15:55 > Autor wypoweidzi skrytykował ciebie tylko zapomniał, że nie jest w tłumie (jak to na meczu), i nie napisał do kogo się zwraca. > nie wiem, głupcze czy chamie I nie wiem dlaczego wyzywasz kibica, który chce dobrze dla naszej piłki, bo twój stołek jest zagrożony?! Czy nie masz nic do powiedzenia. Jeśli to pisał twój kolega, to nie wiem po co tłumaczysz za niego, "chamie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: leo nie potrafił przegrywać IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:58 niniejszym potwierdzilo się że nie ogarniasz kilku zdań skoro masz tego typu wątpliwości co do adresata Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: leo nie potrafił przegrywać 10.09.09, 15:59 Gość portalu: les paul napisał(a): > tego typu wątpliwości co do adresata czy ty jesteś gość huha, jak tak, to zwracam honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: leo nie potrafił przegrywać IP: *.aster.pl 10.09.09, 16:00 EOR Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: leo nie potrafił przegrywać 10.09.09, 16:06 Gość portalu: les paul napisał(a): > EOR Chyba chciałeś napisać EOT. I prawie ci się udało, pewnie literówka. Ale masz rację, nie ma co gadać, ja za zmianami, ty za betonem, który widocznie bronisz, bo z niego żyjesz. No cóż, mam nadzieję, że niedługo jeszcze będą tacy jak ty w PZPN. Miotła niedługo się znajdzie! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyLeo Leo dawno powinien poddać się do dymisji, ... IP: 89.72.46.* 10.09.09, 16:36 Leo dawno powinien poddać się do dymisji , tak robią po takim blamażu(IRL-POL),profesjonaliści ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Leo dawno powinien poddać się do dymisji, ... 10.09.09, 16:49 > Leo dawno powinien poddać się do dymisji , jasne, a z nim reszt (kadra i PZPN) i wtedy zacząć od nowa ;) pracować z 18. latkami, a za 3 lata wystawić super ekipę ;) > tak robią po takim blamażu(IRL-POL),profesjonaliści ... nie musiał, wiedział że go lato wywali ;) Ale ale, nie wiesz jak będzie z odszkodowaniem za zerwany kontrakt (niby się kłócą, ale miliony zapłacą)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Leo dawno powinien poddać się do dymisji, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 18:29 > nie musiał, wiedział że go lato wywali ;) Czyli jednak brak honoru i profesjonalizmu. > Ale ale, nie wiesz jak będzie z odszkodowaniem za zerwany kontrakt (niby się > kłócą, ale miliony zapłacą)? Z twojej kieszeni idioto te miliony pójdą, więc nie wiem z czego się cieszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: leo nie potrafił przegrywać IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:50 dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:19 ten trener jest kompletnie nieprofesjonalny jeśli chodzi o komunikację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.09.09, 15:20 Styl w jakim odchodzi Leo jest żenujący, chodzi mi o sugerowanie, że Lato wczoraj ,,za dużo wypił''. Wojna na linii Leo-PZPN nie może usprawiedliwiać takich wypowiedzi. Z resztą nie pierwszej takiej emocjonalnej wypowiedzi (Leo mowił o wychodzeniu z drewnianych chatek albo zastanawiał się kim jest Piechniczek). Lato nie jest z mojej bajki, ale oceniając z jednej strony przeprosiny Laty w tvn24 i z drugiej wypowiedź Leo w radiu holenderskim, to Lato przy Benchakerze wygląda jak wzór kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo IP: *.tx.res.rr.com 10.09.09, 16:01 ,za dużo wypił''. Nie wiem co was tak dziwi. Pasuje do Laty. Prawdopodobnie tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Ciszej nad tą trumną!!! IP: *.aster.pl 10.09.09, 15:20 JEDYNA RADA DLA NASZEJ PIŁKI NOŻNEJ Przestańmy dawać robić się w konia przez nadal gnijący PZPN, beznadziejnych piłkarzy, beznadziejnego Benhakera. Nowe władze o starych zwyczajach powinny nazajutrz po wyborach wywalić tego trenera! Czy wy tam naprawdę nie widzicie, że ten to nieudacznik, który miał "sztamę" z Listkiewiczem? Co teraz się dzieje w polskiej piłce nożnej? Upada, upada, upada. I nie pozbiera się nawet za 10 lat! Chyba, że wycofamy się natychmiast z mistrzostw świata. Mielibyśmy – już tylko - 3 lata na przygotowanie drużyny do EURO 12, a tak stracimy ten czas, i tak przegramy, Benhaker wyleci, a potem ktoś nowy g... zrobi. Nie stworzy drużyny w dwa lata, a wystąpić MUSIMY. Po co nam ta największa kompromitacja sportowa? A może "odpuszczacie" w PZPN drużynę, trenera, polską piłkę bo nie wiecie kto z was jutro będzie siedział? A pewno będzie. Teraz nadszedł czas na piłkarzy... No bo nikt w to nie wierzy, że dwu działaczy + sędzia ustawiali mecze, a zawodnicy o tym nie wiedzieli i grali na serio na boisku! Też brali, też oszukiwali kibiców! Jedynym wyjściem jest NATYCHMIASTOWA wymiana wszystkich w PZPN i "amnestia piłkarska".Albo wszystkich wsadźmy albo natychmiast zacznijmy od podstaw. Bez tego polska piłka nożna zgnije do końca! Mam rację? Azet(redblog.poranny.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
cromio Do tej pory broniłem zawsze Leo. Ale dzisiaj ... 10.09.09, 15:21 puścił bąka: "W meczach wyjazdowych miałem na karku członków zarządu i kibiców". Kibice mu przeszkadzali ????????????????????? Zarząd na meczu to nie jest norma ???????????????????? Chyba facet pogubił się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczyk^3 Optymista! IP: 95.178.16.* 10.09.09, 15:24 W całym wszechświecie jest skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polako Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.microsoft.com 10.09.09, 15:24 Leo przyjmij porazke z twarza, dlaczego znowu winisz Polaków o wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo 10.09.09, 15:50 > znowu winisz Polaków o wszystko? może dlatego, że on nie grał, tylko Polacy? Trener może pokazać co i jak, ale k...a grać to za nich nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic57 Beenhakker: Prezes Lato chyba trochę za dużo wypił IP: *.150.rev.vline.pl 10.09.09, 15:24 Jak Polska i ci chaotyczni działacze dawali kasę to było ok a teraz wszystko jest fe ,przecież widziały gały co brały jak kontrakt podpisywały. No cóż klasę widać jak się kończy / a o działaczach PZPN to mam swoje zdanie jak każdy bo nikt nie jest ślepy /. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Lato chleje nie od dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:26 "działaczom" potrzebny jest trener usłużny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSN Profesjonalista? :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:10 Może nie usłużny a tylko lojalny. Skoro mu się praca znudziła i robił podejścia pod Feyenoord trzeba było go puścić. Nie piszcie o profesjonalizmie tego pana bo tak zadufanego osobnika który za porażki wini wszystkich oprócz siebie trudno nazywać profesjonalistą. Czy to Lato robił idiotyczne zmiany w dwóch ostatnich spotkaniach? Może to działacze uparcie stawiali Krzynówka w podstawowej jedenastce?? Selekcjoner nie jest jedynym winowajcą ale na pewno swojej pracy za którą PZPN płacił mu solidne pieniądze nie wykonywał należycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Dlaczego PZPN jest winny? IP: 77.87.0.* 10.09.09, 15:29 to pzpn ma budowac boiska? kupowac teren pod orliki? ma oplacac trenerow mlodziezy w kazdym miescie? wysylac na zgrupowania kazda gminna ekipe juniorow? nie wiem gdzie tu jest wina laty czy piechniczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol No przestań IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 10.09.09, 15:53 skoro nie wiesz dlaczego, to znaczy, że jesteś zbyt ograniczony aby to zrozumieć i NIGDY nie będziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelck co sie mial nie cieszyc IP: 79.139.10.* 10.09.09, 15:30 Benhauer byl w dobrym humorze jak stwierdzil dziennikarz...a co mial sie smucic bo patalachy nie potrafia biegac albo ze go pijak wyrzucil z posady...ludzie wydoroslejcie troche, teraz bedzie polski trener, moze nawet janas i wszystko wraca do poczatku, nie ma jak polska mysl szkoleniowa i polskie zarzady...a mogli zostac wybitnymi pilkarzami a sie zaczeli mieszac w polityke Odpowiedz Link Zgłoś