krylos.com Euro 2012: Wicemer Kijowa oskarża władze i ostr... 02.10.09, 18:31 Pan Czerwonenko nie ma na imię "Jewgienij". Warto by też dopisać, kim jest ten pan i co robił wcześniej. A także co obiecywał równo rok temu. To takie uwagi do opiekuna stażysty, ew. do rusycystki w gimnazjum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Re: Euro 2012: Wicemer Kijowa oskarża władze i os 02.10.09, 23:05 A to w polskich gimnazjach uczą rosyjskiego? Ciekawe rzeczy prawisz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
perepere8 plan B 02.10.09, 21:46 powinnismy sie w polsce przygotowac na wariant B tzn, ze i krakow i gorny slask beda gospodarzami mistrzostw bo z tego co slychac i widac na ukrainie wszystko idzie pod gorke. nie to, ze im zle zycze ale takie sa realia Odpowiedz Link Zgłoś
n0th Re: plan B 03.10.09, 13:06 perepere8 napisał: > powinnismy sie w polsce przygotowac na wariant B tzn, ze i krakow i > gorny slask beda gospodarzami mistrzostw bo z tego co slychac i > widac na ukrainie wszystko idzie pod gorke. nie to, ze im zle zycze > ale takie sa realia Plan B jest chyba poważnie brany pod uwagę, bo na stadionie Wisły prace idą w dobrym tempie zupełnie tak, jakbyśmy w Kraku mieli mieć Euro.Nie wiem jak jest w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
baaku Parlamentarna komisja badającaj nieprawidłowości.. 02.10.09, 22:01 Parlamentarna komisja badająca nieprawidłowości przy budowie stadionu, haha. Później będzie parlamentarna komisja badająca nieprawidłowości w parlamentarnej komisji badającej nieprawidłowości przy budowie stadionu. Po co budować, lepiej deliberować. Im więcej biurokracji, tym odpowiedzialność bardziej rozmyta. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Euro 2012: Wicemer Kijowa oskarża władze i os 02.10.09, 22:45 Pogański to kraj, pogańskie obyczaje. - Ulryk von Jungingen. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Euro 2012: Wicemer Kijowa oskarża władze i os 02.10.09, 22:51 > hrywna do hrywny i mamy dwie hrywny ;) u nas jest bardziej cywilizowanie > grosz do grosza i jest już kokosza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Euro 2012: Wicemer Kijowa oskarża władze i ostr... 02.10.09, 23:02 U NAS PLATFORMA SWIECI PRZYKLADEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamill69 Jak widać wszędzie politycy... 02.10.09, 23:19 ...to sku...syny Szkoda, że to właśnie najgłupsi palą się do władzy Czyżby chcą sobie coś zrekompensować? Nieee Oni najzwyczajniej nie zdają sobie sprawy jak głupi są... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Euro 2012: Wicemer Kijowa oskarża władze i ostr... 03.10.09, 07:27 To prawda,ze dac urzednikowi wladze to znaczy pozbawic sie panstwa jeszcze na dodatek w panstwie pokomunistycznym.Dobrze,ze u nas jeszcze trzyma sie ich za twarz,bo gdyby im poluzowac to pokazuja w PZPN-ie na co ich stac i co moga. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch7 Jakoś mi nie żal tych banderowców 03.10.09, 09:50 Zrobimy Euro bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Jakoś mi nie żal tych banderowców 03.10.09, 09:53 Sam jestes banderowcem debilu ,a druga sprawa jak mozna bylo dac organizacje takiej imprezy kraikom na pograniczu trzeciego swiata.I zycze Tobie obys sie nie zesral ze szczescia maly glupi pola.....ku Odpowiedz Link Zgłoś
lijko Re: Jakoś mi nie żal tych akowców 03.10.09, 15:04 Jak w du.ę od każdego biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright przeciez Gogol juz dawno to opisal 03.10.09, 12:58 Ukraina czy Rosja, jedn czort. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Euro 2012: Wicemer Kijowa oskarża władze i ostr... 03.10.09, 14:18 Kiedyś napisałem na tym forum o Ukrainie i ich przygotowaniach (czytaj przekrętach), że jeszcze trochę a znajdywane zostaną ciała bez głów różnych ważniaków od Euro w Dnieprze. To jak najbardziej aktualne, gdyż jeśli publicznie zarzuca się tam korupcję i nieudolność, to oznacza, że ktoś kogoś "wyćwikał" z lewej kasy, że ktoś kogoś skręcił na obiecaną z łapówek forsę. Na razie się skarżą (ci wyru...i) w gazetach, ale tylko patrzeć jak zaczną sięgać po gnaty... Odpowiedz Link Zgłoś
radocha1 Re: Euro 2012: Wicemer Kijowa oskarża władze i os 03.10.09, 14:51 U nas aż takie numery nie przejdą. u nas to służby są tak szybkie, że już ponad 2 lata temu zwijały delikwentów zanim łapówkę ktoś dał i wziął!!! I zanim zebrali dowody... A teraz to już tak szybkie, że prasę premiera i prezydenta informują o sukcesie zanim ktoś dawanie łapówy dogadał i zaczął organizować!!! Za mną też już chodzą. Nie mam sposobności ani dawać ani brać, no ale może kiedyś chętka mnie weźmie??? Profilaktyka najważniejsza!!! Mołodcy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś