Dodaj do ulubionych

El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu...

• Gość: budo Dowiedzialem sie wlasnie ze jestem chuliganem.. IP: 94.245.127.* 08.10.09, 19:00
      nawet szalika nie mam, a jak ogladam mecz nie przeklinam :)
    • Gość: Jurek El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 204.60.184.* 08.10.09, 19:00
      POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM idac na mecz dokladasz do pensji
      dziadow z PZPN. Na mlodziez i na boiska nie maja, za to sobie placa
      chyba tylko za to ze zyja, bo robic nic nie robia. Listkiewicz przy
      nich byl aniolem.
    • Gość: maciek_101 El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:00
      Oj Panie Majewski przecież to właśnie ci piłkarze grali w tych eliminacjach
      jakby mieli kołki w Dup***ch wiec bojkot jest też przeciwko postawie samych
      piłkarzy !!! miałem jechać na ten mecz no ale na dziadów nie opłaca się jechać
      !!!
    • Gość: ek a misza pęka ze śmiechu-tyle baranów IP: 77.223.195.* 08.10.09, 19:02
      złapał na wędke w akcji przez warszawskich pismakow rozpoczetej i podsycanej.Tym samym baranom wciskal z kolesiami kit że Boruc wart jest ileś tam m.ln. i biją sie o niego MU i Milan.
      • Gość: dg Re: a misza pęka ze śmiechu-tyle baranów IP: *.zone12.bethere.co.uk 08.10.09, 21:02
        juz raz to napisałes
    • Gość: deco El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 08.10.09, 19:04
      Lato nie obrażaj mnie!!!!Nie jestem chuliganem zarozumiały prezesuniu://Gonić
      PZPN!!!!
    • Gość: zazenowany El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 94.42.120.* 08.10.09, 19:05
      JESTEM ZA BOJKOTEM!!!!
    • Gość: Wojtek El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.spray.net.pl 08.10.09, 19:06
      To sprawka nieudolnych rzadow i kantow,ktore nie sa od dzis.Ja
      widzialem je od polowy lat 70 .Dlatego przestalem kibicowac
      ulubionemu klubowi.Ostatnie Mundiale,zupki z kubka,jako reklama
      reprezentacji plus gadajace glowy przy wszystkich
      meczach.Nieudacznicy ,ktorzy dzis garna sie do wladzy.Ulubieniec
      Gierka i podobni jemu.Czesciowo zamieszani sami lub przez synow
      podlych trenerow.Nie znajacy jezykow i nieobyci dzialacze z
      Mielca.Znikajcie.
    • Gość: jacus pierwszy raz w życiu oceniam pozytywnie IP: 93.216.234.* 08.10.09, 19:09
      kibiców piłkarskich. Wystarczy popatrzyć co to za banda rządzi polską piłką i co piłkarze pod tą władzą sobą prezentują. Wstyd żeby w 40 mln. kraju nie było 11 piłkarzy
    • Gość: gosc El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.pool.mediaWays.net 08.10.09, 19:10
      Tak tak grupka chuliganow to PZPN ... nikt nie idzie na mecze kopaczy ... bojkot
    • Gość: Gość El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.as.kn.pl 08.10.09, 19:11
      Wg. tego Pana każdy kibic jest chuliganem, to bardzo ciekawy i taki NIE płytki
      punkt widzenia. My dopingujemy swoją drużynę z całego serca, ale JĄ a nie
      PZPN. Myślę, że prawdziwy kibic nawet po wygranym (miejmy nadzieję meczu) i
      tak się nie zjawi puki nie zaczną się porządki. Życzę temu zarządowi upadku na
      samo dno.
    • Gość: Słupek Na szczęście ojca mam obcokrajowca...mame Polkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:14
      kibicuje druzynie ojca
      czesc
    • Gość: jużniekibic :-) El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:14
      4 tys. kibiców słowackich i wystarczy !!!
      Może ta banda pzpn zrozumie wreszcie, że polscy kibice mają już dość !!!
      A gdyby jeszcze zero (0) oglądających w TV... może coś by dotarło do tego
      betonu :-D
      Jedno jest pewne, ja nie mam zamiaru oglądać w TV meczu :-)
      Mam dość !!!
    • olias El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... 08.10.09, 19:15
      choć jestem człowiek kulturalny i spokojny to skułbym dzioba każdej
      gliździe która pójdzie na ten mecz. I kto tu jest chuliganem?
      Kibice? Bo żądają od dziamdziaków by biegali za piłką? A nie
      kompromitowali kraju jak w ostanim kabarecie?
      Kibice źli? Bo mają dość tego żałosnego spektaklu pod nazwą PZPN?
    • Gość: marek El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.icpnet.pl 08.10.09, 19:15
      to prawda - ta grupka chuliganów to Lato i reszta P ZPN
    • Gość: MT El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:16
      Zachód to my tu mamy, ale dziki z tym całym pzpn-em. Wszyscy wokół widzą ten
      syf i bajzel, ale dziadki boją się powiedzieć, lub nie chcą, że król jest
      nagi. Zaorać i zasiać od nowa. Podobna sytuacja jest w bydgoskim Zawiszy,
      ratusz twierdzi, że wszystko gra a a namaszczony przez nich 28-letni
      prezes-amator narobił w 3 m-ce 400tys. długu. Kibice za tydzień robią manife a
      ratusz twierdzi, że to banda kilku chuliganów pomimo tego, że protest
      popierają tysiące bydgoszczan. Do boju Polsko, ale bez betonu z pzpn.
    • Gość: mateos El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 188.33.91.* 08.10.09, 19:17
      Mam konto w BZWBK, w ramach rozszerzenia akcji na sponsorów, pójdę do oddziału
      i je zwyczajnie zamknę! Jeśli się spytają Mateusz why? Odpowiem im że to za
      wspieranie przez Bank beznadziejnego PZPN za moje min. pieniądze! Ruchu
      KoniecPZPN już nie zatrzymają!!Marsz na siedzibę PZPN!!!
    • Gość: hans hebron byle pijaczyna się wypowiedział IP: *.icpnet.pl 08.10.09, 19:18
      atlas, lato, piechniczek- jedna klika...z engelem na dodatek...druzyny klubowe
      odpadaja szybko w pucharach, narodowa przegrywa latwa grupe, ale w pzpnie
      swieto i sobie z dziobkow spijaja...
    • Gość: jotwupe El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 88.220.167.* 08.10.09, 19:18
      Majewski od poczatku pokazuje, że jest człowiekiem związku. Mówienie, ze jest tymczasowym trenerem to tylko przykrywka. On jest dla PZPN idealnym kandydatem.

btw zapomnieli dodać, czy chodzi o tą samą "grupkę chuliganów", którzy są odpowiedzialni za protest na Legii
    • Gość: wojtek El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.tangram.com.pl 08.10.09, 19:20
      A ta grupka chuliganów dziwnym trafem siedzi we władzach PZPN-u ;-P
    • Gość: lol Majewski! IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:22
      Lepiej spytaj zawodników z zagranicy czy taki związek jest tam do pomyślenia!
    • Gość: ju El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:30
      jestem 55-letnim, poważnym mężczyzną, któremu na sercu leży dobro piłki nożnej. proszę nie nazywać mnie chuliganem, bo nim nie jestem. Popieram w całej rozciągłości bojkot.
    • Gość: xxx ja tego barachła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:30
      nie chcę nawet w tewizji oglądać. a co dopiero wyrzucać kasę w
      błoto i się denerwować. co do leśnych dziadów, to chętnie bym im
      ryje poobijał i wszystko na ten temat. i co jestem chuliganem?
    • ulanzalasem El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... 08.10.09, 19:34
      " To sprawka grupki chuliganów - odpowiada Polski Związek Piłki
      Nożnej"
      to sprawka Laty i całego PZPN'owksiego Betonu.
      Taka jest przykra dla nich prawda więc trzeba wszystko na kogoś zwalić i
      wmówić ludziom, że tak nie wypada...<haha>
    • Gość: Chuligan Kamiński Grupa chuliganów i vice versa IP: *.cdma.centertel.pl 08.10.09, 19:34
      Staram się nie używać w sporach epitetów tylko argumentów, ale przyznam się
      szczerze, że też uważam PZPN za grupę chuliganów :-)
      Tak myślę po prostu i trudno mi to myślenie zmienić.
      Jako chuligan z dwoma fakultetami spróbuję wyjaśnić trenerowi Majewskiemu
      zakładany związek przyczynowo skutkowy, którego moim zdaniem już obawia się
      PZPN i to bardzo bardzo.
      Brak Kibiców równa się Brak Sponsorów równa się Brak Kasy w PZPN.
      Mam nadzieję, że wkrótce tak się stanie.Liczę na to i z wypiekami na twarzy
      kibicuję widowisku Kibice kontra PZPN.
      Proponuje dalej idące kroki zmianę programu TV na inny podczas transmisji
      meczów reprezentacji Polski w piłce nożnej. Jak badania oglądalności wykażą,
      ze oglądalność meczów reprezentacji jest zerowa, to Pan Prezes Lato będzie
      miał niezwykle ciekawe rozmowy ze sponsorami.

Chuligan, nomen omen, Kamiński.
      Nazwisko zobowiązuje :-)
    • Gość: Mario Jestem prawnikiem popieram bojkot!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:38
      Tak jak wy wszyscy mam dość tych drani co się kręcą wokół polskiej piłki. Nie
      obejrzę nawet migawki z meczu. Odciąć tlen tej zdechłej rybie.
      • Gość: Zdychającej Zdychającej IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:49
        Zdychającej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka