Gość: budo Dowiedzialem sie wlasnie ze jestem chuliganem.. IP: 94.245.127.* 08.10.09, 19:00 nawet szalika nie mam, a jak ogladam mecz nie przeklinam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 204.60.184.* 08.10.09, 19:00 POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM idac na mecz dokladasz do pensji dziadow z PZPN. Na mlodziez i na boiska nie maja, za to sobie placa chyba tylko za to ze zyja, bo robic nic nie robia. Listkiewicz przy nich byl aniolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_101 El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:00 Oj Panie Majewski przecież to właśnie ci piłkarze grali w tych eliminacjach jakby mieli kołki w Dup***ch wiec bojkot jest też przeciwko postawie samych piłkarzy !!! miałem jechać na ten mecz no ale na dziadów nie opłaca się jechać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek a misza pęka ze śmiechu-tyle baranów IP: 77.223.195.* 08.10.09, 19:02 złapał na wędke w akcji przez warszawskich pismakow rozpoczetej i podsycanej.Tym samym baranom wciskal z kolesiami kit że Boruc wart jest ileś tam m.ln. i biją sie o niego MU i Milan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: a misza pęka ze śmiechu-tyle baranów IP: *.zone12.bethere.co.uk 08.10.09, 21:02 juz raz to napisałes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deco El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 08.10.09, 19:04 Lato nie obrażaj mnie!!!!Nie jestem chuliganem zarozumiały prezesuniu://Gonić PZPN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazenowany El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 94.42.120.* 08.10.09, 19:05 JESTEM ZA BOJKOTEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.spray.net.pl 08.10.09, 19:06 To sprawka nieudolnych rzadow i kantow,ktore nie sa od dzis.Ja widzialem je od polowy lat 70 .Dlatego przestalem kibicowac ulubionemu klubowi.Ostatnie Mundiale,zupki z kubka,jako reklama reprezentacji plus gadajace glowy przy wszystkich meczach.Nieudacznicy ,ktorzy dzis garna sie do wladzy.Ulubieniec Gierka i podobni jemu.Czesciowo zamieszani sami lub przez synow podlych trenerow.Nie znajacy jezykow i nieobyci dzialacze z Mielca.Znikajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacus pierwszy raz w życiu oceniam pozytywnie IP: 93.216.234.* 08.10.09, 19:09 kibiców piłkarskich. Wystarczy popatrzyć co to za banda rządzi polską piłką i co piłkarze pod tą władzą sobą prezentują. Wstyd żeby w 40 mln. kraju nie było 11 piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.pool.mediaWays.net 08.10.09, 19:10 Tak tak grupka chuliganow to PZPN ... nikt nie idzie na mecze kopaczy ... bojkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.as.kn.pl 08.10.09, 19:11 Wg. tego Pana każdy kibic jest chuliganem, to bardzo ciekawy i taki NIE płytki punkt widzenia. My dopingujemy swoją drużynę z całego serca, ale JĄ a nie PZPN. Myślę, że prawdziwy kibic nawet po wygranym (miejmy nadzieję meczu) i tak się nie zjawi puki nie zaczną się porządki. Życzę temu zarządowi upadku na samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słupek Na szczęście ojca mam obcokrajowca...mame Polkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:14 kibicuje druzynie ojca czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jużniekibic :-) El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:14 4 tys. kibiców słowackich i wystarczy !!! Może ta banda pzpn zrozumie wreszcie, że polscy kibice mają już dość !!! A gdyby jeszcze zero (0) oglądających w TV... może coś by dotarło do tego betonu :-D Jedno jest pewne, ja nie mam zamiaru oglądać w TV meczu :-) Mam dość !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... 08.10.09, 19:15 choć jestem człowiek kulturalny i spokojny to skułbym dzioba każdej gliździe która pójdzie na ten mecz. I kto tu jest chuliganem? Kibice? Bo żądają od dziamdziaków by biegali za piłką? A nie kompromitowali kraju jak w ostanim kabarecie? Kibice źli? Bo mają dość tego żałosnego spektaklu pod nazwą PZPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.icpnet.pl 08.10.09, 19:15 to prawda - ta grupka chuliganów to Lato i reszta P ZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:16 Zachód to my tu mamy, ale dziki z tym całym pzpn-em. Wszyscy wokół widzą ten syf i bajzel, ale dziadki boją się powiedzieć, lub nie chcą, że król jest nagi. Zaorać i zasiać od nowa. Podobna sytuacja jest w bydgoskim Zawiszy, ratusz twierdzi, że wszystko gra a a namaszczony przez nich 28-letni prezes-amator narobił w 3 m-ce 400tys. długu. Kibice za tydzień robią manife a ratusz twierdzi, że to banda kilku chuliganów pomimo tego, że protest popierają tysiące bydgoszczan. Do boju Polsko, ale bez betonu z pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateos El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 188.33.91.* 08.10.09, 19:17 Mam konto w BZWBK, w ramach rozszerzenia akcji na sponsorów, pójdę do oddziału i je zwyczajnie zamknę! Jeśli się spytają Mateusz why? Odpowiem im że to za wspieranie przez Bank beznadziejnego PZPN za moje min. pieniądze! Ruchu KoniecPZPN już nie zatrzymają!!Marsz na siedzibę PZPN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron byle pijaczyna się wypowiedział IP: *.icpnet.pl 08.10.09, 19:18 atlas, lato, piechniczek- jedna klika...z engelem na dodatek...druzyny klubowe odpadaja szybko w pucharach, narodowa przegrywa latwa grupe, ale w pzpnie swieto i sobie z dziobkow spijaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotwupe El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 88.220.167.* 08.10.09, 19:18 Majewski od poczatku pokazuje, że jest człowiekiem związku. Mówienie, ze jest tymczasowym trenerem to tylko przykrywka. On jest dla PZPN idealnym kandydatem. btw zapomnieli dodać, czy chodzi o tą samą "grupkę chuliganów", którzy są odpowiedzialni za protest na Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.tangram.com.pl 08.10.09, 19:20 A ta grupka chuliganów dziwnym trafem siedzi we władzach PZPN-u ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Majewski! IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:22 Lepiej spytaj zawodników z zagranicy czy taki związek jest tam do pomyślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:30 jestem 55-letnim, poważnym mężczyzną, któremu na sercu leży dobro piłki nożnej. proszę nie nazywać mnie chuliganem, bo nim nie jestem. Popieram w całej rozciągłości bojkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx ja tego barachła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:30 nie chcę nawet w tewizji oglądać. a co dopiero wyrzucać kasę w błoto i się denerwować. co do leśnych dziadów, to chętnie bym im ryje poobijał i wszystko na ten temat. i co jestem chuliganem? Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... 08.10.09, 19:34 " To sprawka grupki chuliganów - odpowiada Polski Związek Piłki Nożnej" to sprawka Laty i całego PZPN'owksiego Betonu. Taka jest przykra dla nich prawda więc trzeba wszystko na kogoś zwalić i wmówić ludziom, że tak nie wypada...<haha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuligan Kamiński Grupa chuliganów i vice versa IP: *.cdma.centertel.pl 08.10.09, 19:34 Staram się nie używać w sporach epitetów tylko argumentów, ale przyznam się szczerze, że też uważam PZPN za grupę chuliganów :-) Tak myślę po prostu i trudno mi to myślenie zmienić. Jako chuligan z dwoma fakultetami spróbuję wyjaśnić trenerowi Majewskiemu zakładany związek przyczynowo skutkowy, którego moim zdaniem już obawia się PZPN i to bardzo bardzo. Brak Kibiców równa się Brak Sponsorów równa się Brak Kasy w PZPN. Mam nadzieję, że wkrótce tak się stanie.Liczę na to i z wypiekami na twarzy kibicuję widowisku Kibice kontra PZPN. Proponuje dalej idące kroki zmianę programu TV na inny podczas transmisji meczów reprezentacji Polski w piłce nożnej. Jak badania oglądalności wykażą, ze oglądalność meczów reprezentacji jest zerowa, to Pan Prezes Lato będzie miał niezwykle ciekawe rozmowy ze sponsorami. Chuligan, nomen omen, Kamiński. Nazwisko zobowiązuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Jestem prawnikiem popieram bojkot!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:38 Tak jak wy wszyscy mam dość tych drani co się kręcą wokół polskiej piłki. Nie obejrzę nawet migawki z meczu. Odciąć tlen tej zdechłej rybie. Odpowiedz Link Zgłoś